biz sana örnek veriyoruz. bizim elimizde shearer yeteneğinde futbolcu vardı da oynatılmadı mı. senin verdiğin örnekler nedir. umut bulut. oktay falan. bunları mı veriyorsun örnek olarak hakanın kestiklerine.

ha şu haldeyken umut hakandan çok iş yapar o ayrı ama demeyin yani bu adam zamanında şunları şunları kesti diye. kesmedi. 2'li forvet hattıyla oynadığımız için. onu geçin yani.

avrupada tutunamamasının sebebi ise tamamen mental. burada forma giymeyince olay oluyor küsüyor. avrupada yemez bunlar.

nihatla karşılaştıracağın oyuncu serhat olabilir. hakanla anca erseni mukayese edebilirsin. biri forvet diğeri santrafor çünkü.

ayrıca hakan türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu değildir. en çok gol atan oyuncusudur sadece.

hakanın 8. olması da son derece normal. gs fb bjk deki oyuncuların gol atmaları daha zordur. serkanla hakanı da bu bakımdan karşılaştırmak olmaz. serkan gollerinin çoğunu anadolu takımında oynarken attı. o zaman ben sorarım şimdi sana madem büyük golcüydü hakandan öndeydi niye tutunamadı diye.

elmalarla armutları karıştırıyorsun sen o yüzden bana saçma geliyor söylediklerin ama tabii sana ve başkalarına göre doğrudur. benim dediklerim saçmadır. değişir.