tebrikler mert 2.maçta yenilme yeter
tebrikler mert 2.maçta yenilme yeter
iyi gidiyorsun başarılar...
Valencia rövanş maçını merakla bekliyorum![]()
Aman dikkat kanatlardan çok iyi saldırıyorlar.![]()
Delgado #10
Valencia maçını bekliyoruz...
zor bir maç olucak devre arası transfer yapmayı düşünüyorum demişsin ama... neyse böylede iyi
Turkcell Süper Lig 21.Hafta - Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe
Derbi pozisyon ve seyir zevki açısından kısır geçti.Beşiktaş Higuain ve Ricardinho ile sayısız pozisyon harcadı.Biz yakaladığımız az sayıda pozisyondan da yararlanamayınca derbide gol sesi çıkmadı..
Turkcell Süper Lig 22.Hafta - Fenerbahçe 2-0 Manisaspor
Evimizde konuk ettiğimiz Ege ekibini zorlanmadan mağlup ettik..
22 haftası geride kalan Turkcell Süper Ligde puan durumu şöyle oluştu..
![]()
ligde puan farkı az mert dikkat et
Bence dikkat etme Mert,bırak da Beşiktaş şampiyon olsun
Sen Avrupa'ya önem ver![]()
avrupalı fener ol![]()
iyi iyi lidersiin böyle devam edersin inş. Avrupa'da da başarılar...
Tebrikler Mert böyle devam.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
iyi gidiyorsun
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şampiyonlar Ligi - Valencia 0-0 Fenerbahçe
Maç başında taraflı tarafsız herkesteki düşünce Fenerbahçe'nin burada Valencia'ya yenileceği görüşündeydi.
İyileşen Kezman bu maçta ilk 11'deki yerini geri aldı.
Valencia maç başlar başlamaz Zigic'le bir pozisyon yakalamış,fakat değerlendirememişti..
Valencia çok tehlikeli geliyordu.Ancak maçın sonuna kadar Villa ve Zigic'Le sayısız pozisyon harcadılar.
Biz ise Alex'le rakip takım kalesini yokluyorduk..
Valencia bu ataklardan da yaralanamayınca maçta gol sesi çıkmadı..
Çeyrek Finalde rakibimiz Arsenal oldu..
Çeyrek Finalde intikam vakti. Umarım gidebildiğin yere kadar gidersin.
tebrikler cekochan sen bu hızla kupayıda alırsın
ya arkadaşlar genel bir soru soracağım bu birleştirici mesajlar gereksiz değil mi ? mesela dün ben kendi kariyer topicime cevap yazdım bugün oyunu oynadım belli bir süre maçların resimlerini ve yorumlarını yolladım ancak dun attıgım son mesajla birleştirdi ve genel foruma baktıgında son mesaj tarihimin hala dun oldugu görünüyor böyle oldugunda hem topic altta oynanmamış gibi görünüyor hemde bende yaptıgım işten zevk almıyorum :/ ne yapmak gerekli bunun için bir bilgisi olan varmı ?
...
helal mert iyi gidiyosun senden ummazdım bu kadar![]()
Waayy be Mert.Bi kac gun bakmadım super oynamıssın tebrikler...
Tebrikler Mert Arsenali bence geçemezsin![]()
Çok ayıp çok biraz mantıklı düşünüyorum ben sadece.Şimdi hangi Türk takımımız olursa olsun Arsenal den turu zor alır kendi oyunumdan biliyorum çünkü çok zor rakip.
Bence geçersin Mert.Oyuncular geçemezse sen çıkar sahaya geçirirsin takımı![]()
Turkcell Süper Lig 23.Hafta - Denizlispor 0-0 Fenerbahçe
Denizlispor maça kaybetmemek için çıkmıştı.Biz de yakaladığımız az sayıda pozisyonu değerlendiremeyince maçtan gol sesi çıkmadı
Turkcell Süper Lig 24.Hafta - Fenerbahçe 3-0 İstanbul BŞB
Erken bulduğumuz bir golle rakibimizin oyun yapısını bozduk.Maçın tamamına hakim olan taraf bizdik.Kazanmak çok zor olmadı..
FORTİS Türkiye Kupası Yarı Final iLk maçı - Fenerbahçe 5-0 Bursaspor
Farklı galibiyet bize final kapısını açtı.Oyuncularım Bursaspor'un istediklerini yapmasına izin vermedi.Finale çıkmayı %99.9 garantiledik.
Turkcell Süper Lig 25.Hafta - Galatasaray 1-0 Fenerbahçe
Derbide gülen taraf Sarı-Kırmızılılar oldu.Gerçekten çok iyi oynayıp maçı kazanmayı hakettiler..
Turkcell Süper Ligde oluşan son puan durumu
![]()
Beşiktaş'ım şampiyonluğa koşuyor...
![]()
ne kadar pnaltı kaçırmış rakip takımlar
Turkcell Süper Lig 26.Hafta - Fenerbahçe 0-0 Gençlerbirliği OFTAŞspor
Arsenal maçı öncesi yedeklerden oluşan bir kadro ile sahaya çıktık.OFTAŞ takımı çok iyi mücadele etti.Maç boyu çok tehlikeli pozisyonlar yakaladılar.İlhan Parlak ve Semih ile yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyince maç golsüz berabere bitti..
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçı - Fenerbahçe 0-1 Arsenal
Maça hızlı başladık.Appiah ve Kezman %100'lük gol pozisyonundan yararlanamadı.Maç tam böyle bitecek derken Adebayor'un golüyle yıkıldık..
Turkcell Süper Lig 27.Hafta - Gaziantepspor 0-3 Fenerbahçe
Zorlu bir deplasmandan galip ayrıldık.Mateja Kezman 2 ay sonra sahalara golle döndü..
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2.Maçı - Arsenal 1-1 Fenerbahçe
Olmadı malesef.Buraya kadarmış.Şampyionlar Ligine çeyrek finalde veda ettik.Eduardo'nun golüyle geriye düştüğümüz maçta ilk yarının sonlarında Appiah'ın muhteşem golüyle beraberliği yakaladık.İkinci yarıda sayısız pozisyonla buluştuk,fakat hiçbirini gole çeviremedik,şampiyonlar liginden elendik.
Seneye yapacağımız takviyelerle Şampiyonlar Ligi veya UEFA Kupası'nı kaldıracağımızı düşünüyorum.Artık Lige ve Kupaya konsantre olacağız..
İki kupayı getirin bize,canımızı verelim size ...![]()
Çeyrek finale gelmek de güzeldi Mert![]()
uefa kupasında erken yenılen gol kotu olmuş ama lig ve kupayı alacagını umuyorum.
Evet Eren işte dedim sana Arsenal geçilmez bunu Gsli olduğum için değil mantığımla söyledim yine de tebrikler Mert güzel gidiyorsun.