Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 180 sonuç

Konu: Beşiktaş - Marsilya | Şampiyonlar Ligi A Grubu - 5.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Grubun durumunu Beşiktaş ve Liverpool bu hale getirdi. Çok müthiş olmayan Porto takımı karşısında Beşiktaş golleri atabilseydi ve Liverpool hiç beklenmeyen Marsilya yenilgisini almasaydı herşer farklı olurdu.

Şimdi grubun kaderine son noktayı yine Beşiktaş ve Liverpool koyacak. Liverpool iki maçıda kazanıp Beşiktaş'a istediği ortamı sağlayacaktır. Beşiktaş, Porto'yu orada yenecek kalitededir. Bakalım neler olacak. Marsilya maçını kazanılmış sayıyorum tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

evimizdeki maçlarda rakip kim olursa olsun üstün başlıyoruz rakibe göre. ben inanıyorumki takım kendisinden beklenenden daha yüksek performans sergileyecek bu maçta. Liverpool faciasını unutturmak için bir fırsat ve bu fırsatı kaçırmayız. Marsilya'yı yeneriz
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bize bu 2 maçtada şans lazım.Şans bu sefer yanımızda olsa ne olur ki..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bize bu 2 maçtada şans lazım.Şans bu sefer yanımızda olsa ne olur ki..

O bizde yok işte Şemsi

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    Burak hangi tribünden gidiyorsun ?
    Ayrıca maça gidecek olanlar;
    Ronnie91
    SaRPeR1903
    Anilton
    Koray_Capello
    BlackEagle
    Feyyaz abi kesin değil galiba
    Aslında küçük çapta buluşsak fena olmaz
    Valla gelmeyi çok isterdim,hele Liverpool maçından sonra daha çok istiyordum.Ama gerek burda ki grubumuzun gidememesi,gerek evden gelen yoğun tepkiler,gerek te bir yol arkadaşı bulamamam nedeniyle maalesef gelemiyorum.İnşallah bir başka maçta buluşuruz demekten başka bir çare kalmadı bana,çok üzgünüm gerçekten.
    Ama stadı dolduran taraftarlarımızın yine bizi tv başında,futbolcularımızı saha içinde coşturacağına şüphem yok.
    Marsilya'da Porto'da öyle çok güçlü takımlar değil.İki maçı da alabiliriz ama öncelikle moral-motivasyon sonra da şans gerekli..Teknik analize falan gerek yok,bana göre iki takım arasında çok fark yok,yarın akşam daha istekli olan kazanacaktır;umarım biz kazanırız...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zor maç oLucak ama kazanbiLiriz. MarsiLya ya bir puan yeter gibi. O yüzden kapanacakLardır maçın başında ve hızLı oyuncuLarı iLe kontra yapıcakLar. Biz süratLi forvetLer karşısında sezon başından beri zor anLar yaşıyoruz. O yüzden bu maçta orta sahadan birisi mutLaka savunmaya atıLan her topta yardımcı oLmaLı. Maçın kiLit adamLarı Bobo ve DeLgado. Bobo buLacağı pozisyonu goLe çevirir ve Matias da oyunu iyi yönLendirirse çok rahat kazanırız. Ama gerek Bobo nun oLacak goLLeri harcaması gerekse Matias ın sürekLiLiğinin oLmaması bizi sıkıntıya sokuyor. Umarım bu akşam iyi oynarLarda biraz oLsun moraLimiz yerine geLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, Dolmabahçe'de Marsilya'yı konuk ediyor...

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, A Grubu'ndaki 5. maçında, İnönü Stadı'nda Marsilya'yı konuk ediyor. Saat 21.45'te başlayacak olan maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Luis Medina Cantelejo yönetecek. Siyah-beyazlılar, grupta oynadıkları 4 maçta topladıkları 3 puanla son sırada yer alıyor. Son maçında Liverpool'a 8-0 yenilen temsilcimizde tek hedef galibiyet. Beşiktaş, Marsilya'yı yenip puanını 6'ya çıkarmak ve gruptaki son maçında Porto deplasmanında final mücadelesine çıkmak istiyor.

Maç öncesi Beşiktaş'ta Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Diatta, Mehmet Yozgatlı ve Serdar Kurtuluş'un sakatlığı bulunuyor. Turkcell Süper Lig'de Sivasspor karşısında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapılan maçta oynamayan İbrahim Toraman Marsilya maçında tekrar takımdaki yerini alacak.

SAĞLAM'IN AVRUPA KARNESİ

Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam bugünkü mücadeleyle kariyerindeki 17. Avrupa kupası maçına çıkacak. İlk Avrupa kupası heyecanını Kayserispor teknik direktörü olduğu sırada yaşayan Sağlam, sarı-kırmızılı takımın yanı sıra Beşiktaş ile 16 Avrupa kupası heyecanı yaşadı.

Genç çalıştırıcı, Beşiktaş teknik direktörü olarak şu ana kadar 8 Avrupa karşılaşmasında görev aldı. Avrupa Şampiyonlar Ligi ön elemelerde başarılı bir performans sergileyen Sağlam yönetimindeki siyah-beyazlı ekip, ön elemelerde yenilgi yüzü görmedi. Ön elemelerde önce Moldova'nın Sheriff takımını eleyen Beşiktaş, 3. ön elemede ise İsviçre'nin FC Zürih takımını saf dışı bırakarak adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdırdı.

AVRUPA'DA 125. MAÇ

Beşiktaş, Marsilya takımıyla yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci maçıyla Avrupa kupalarındaki 125. karşılaşmasına çıkacak. "Kara Kartallar", bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 124 maçta, 39 galibiyet, 58 yenilgi, 27 de beraberlik aldı. Avrupa'da, bugüne kadar rakip fileleri toplam 143 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 191 gol gördü. Siyah-beyazlılar, 1959 yılındabaşlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 14 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.

DEVLER LİGİ'NDE 23. MAÇ

Olympique Marsilya'yı konuk edecek Beşiktaş, bu mücadeleyle Şampiyonlar Ligi'ndeki 23. maçına çıkacak. Bu ligde 4 kez mücadele eden ve şu ana dek 22 karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlı ekip, 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Grup maçlarında yaptığı 22 maçta rakip filelere 17 gol bırakan Beşiktaş, kalesinde ise 45 gol gördü.

İSTANBUL'DA 5 GALİBİYET

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da BJK İnönü Stadı'nda 10 karşılaşma yaptı. Siyah-beyazlı ekip, bu 10 maçta 5 galibiyet alırken, 1 beraberlik ve 4 de yenilgi elde etti. Bu arada, 2003-04 sezonunda İstanbul'da Chelsea ile yapması gereken karşılaşmayı cezası nedeniyle Almanya'da oynayan Beşiktaş, Almanya'daki karşılaşmada rakibine 2-0 mağlup oldu.

KARTAL, FRANSIZLARA İNÖNÜ'DE KAYBETMEDİ

Beşiktaş, Marsilya takımıyla yarın oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu beşinci maçıyla birlikte, futbolda Fransız takımlarıyla 6. kez karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında Fransız ekipleri ile daha önce oynadıkları 5 maçta, 1 galibiyet, 3 yenilgi, 1 de beraberlik aldı. ''Kara kartallar'' bu maçlarda rakip filelere 6 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü. Fransız takımlarına karşı İstanbul'da yenilmeyen Beşiktaş, BJK İnönü Stadı'nda oynadığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 de beraberlik elde etti.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

Rüştü
    Ali
    İ.Toraman
    Baki
    İ.Üzülmez
    Cisse
    S.Özkan
    Delgado
    Tello
    Bobo
    Nobre

MARSİLYA

Mandanda
    Givet
    Zubar
    Faty
    Bonnart
    Zenden
    Valbuena
    Cheyrou
    Nasri
    Niang
    Mbami

STAT: BJK İNÖNÜ
    SAAT: 21.45
    HAKEM: MEDINA CANTELEJO
    YAYIN: STAR TV

GERETS İDDİALI

Marsilya teknik direktörü Erik Gerets, Beşiktaş'ı yenmeleri halinde büyük bir ihtimalle üst tura çıkacaklarını söyledi. Gerets, BJK İnönü Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, güzel bir atmosferde maç yapacaklarını belirterek, ''Tabii ki başarılı olmak istiyoruz. Kazanırsak, büyük ihtimalle 2. tura çıkarız. Bir tur sonrası için Liverpool'un da önünde grubu bitiririz'' dedi.

Besiktas`in kaybedecek birseyi yok,saldiracak.Eger Ertugrul Saglam ilk mactaki hatalarina düsmez,rakibi iyi analiz ederse Bjk bu maci alabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Savunmada Baki düsündürücü...
    Sol taraftan marsilya Çok etkili olur çünkü İbrahim üüzlmez ve Baki var
    Dikkat etmemiz lazım...

Beşiktaş savunması canlı bomba gibi bu maçta..Ya Çok iyi oynayacaklar yada hatalar gelecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Marsilya ile baş edebilecek fizik güce sahip bir kadro oluşmamış. Muhtemel bir yenilgiye hazır olmak gerek.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

ah Gerets ah. Bence bu mac berabere biter. Besiktasin kazanmasini isterim.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kadro gayet yerinde bence
    Baki'nin yerine Koray, Nobre yerine de Higuain ile başlayabilir Ertuğrul hoca...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş savunmasını çok öne çıkarmaz inşallah ilk maçtata gördük Ziani-Nasri-Cisse-Niang ve oynamayan ama bu maçta oynaması beklenen Valbuena dikine oynayabilen teknik ve çok hızlı oyuncular Bunlara dikkat etse yeter...Yine sert oynayacaklardır Ön liberolarındaki ve takım kaptanları CANA nın yanına MBAMİ yerleştirebilirler kii inşallah bu olmaz defansları boş kalır sadece CANA defansif diğerleri hep ofansif futbolcu..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Marsilya'nın kadrosunda Cisse'yi göremedim.Umarım oynamaz.Neyse ben çıkıyorum.Yavaş yavaş stada geçiyorum.

beraberlik yüksek ihtimal görüyorum..nobre'nin yerine higuain oynamalı,baki göbekte birçok hatayla karşılaşacaktır ama dikkatli olması lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tello faktörü var. Tellolu Beşiktaş daha düzenli. Onun varlığında orta saha daha diri olacaktır. Beşiktaş bugün temkinli oynayıp sabrederse zafere ulaşır. Ve Porto karşısına umutlu çıkar. Diliyorum ve umuyorum ki Beşiktaş bugün kazanacak.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet tello kesınlıkle bıze buyuk guc katıyor ah biraz da üzülmez yardımcı olsa ona.. üzülmez'in yüzünden ofansa fazla yüklenemiyor tello o da olsa bobo kesin gol kralı ama olsun böyle de olur BoBo'mm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

tam ortamı ayarladım biletde var tam kapıdan çıkıyordum babama yaakalandım kaldık yine televizyona

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Taraftarın tepkisi önemli rol oynar ama Beşiktaş bu maçı kesin almalı ve alırda..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

taraftarın tepkisi diye birşey yok artık sinan engin ve tribün liderimiz nevzat demir'de geçenlerde tüm gün toplantı yaptılar ve takımdan herhangi bir oyuncuya ya da herhangi bir yöneticiye kötü tezahüratta bulunmayacaklarına dair söz verdi taraftar.. bu maçı da l'pool maçı gibi dünyanın en iyi taraftarıyla alacağız Allah kısmet ederse..

Bugun besiktasliyim vede yenmesini icin dua ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah bu akşam şans bizim yanımızda olur ve kazanan taraf oluruz.Biliyorum çok şey istiyorum ama bu akşamki galibiyetin farklı olması çok güzel olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

haydi bjk,bu hafta da sen guldur yuzumuzu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İşte ilk 11'ler...

BEŞİKTAŞ
    Rüştü
    Ali
    İbrahim Toraman
    Baki
    İbrahim Üzülmez
    Cisse
    Serdar Özkan
    Delgado
    Tello
    Bobo
    Nobre

MARSİLYA
    Mandanda
    Zubar
    Givet
    Rodriguez
    Bonnart
    Cana
    Cheyrou
    Nasri
    Valbuena
    Zenden
    Niang

28.11.2007

Kaynak : Sporx.com

Savunma Blogu düsündürücü..Uyumsuzluk olabilir...Ofansif olarak iyi kadro ama defansif olarak tehlikeli

Ziang olmaması Çok iyi...

Marsilya sürekli sol kanattan gelecek Üzülmezi gecince Baki ile karsı karsıya kalacaklar..Bence Sol kanata dikkat edilmeli...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Defansın hatasız oynaması lazım..

Niang cok formda.Bu adama dikkat etmeliyiz.

Icimden bir ses diyor,Bakinin hatasiyla maci kaybedecegiz.Ama insAllah yanilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aman emperor gözünü seveyim agzını hayre aç cisse'nin olmaması bizim için bir avantaj olabilir bizim cisse'nin de nasri'ye adım attırmaması lazım şayet atarsa neler olacagını hepimiz biliyoruz maalesef

Beşiktaşa başarılar dilerim inşallah bu maçı alır

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bjk ye başarılar.

nasri çok tehlikeli fransanın banko oyuncusu artık.her şey ona bağlı.

Haydi bakalım Beşiktaş başarılar........

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri