Zor maç.. Umarım Galatasaray bir hata daha yapmaz ve alır bu maçı..
Zor maç.. Umarım Galatasaray bir hata daha yapmaz ve alır bu maçı..
Galatasaray kazanmak zorunda , inşallah kazanır.
Avrupada Deplasman maçları için böyle bir Sistem sart
______________orkun_____________
uğur_____song____servet_____volkan
________linderoth____mehmet__________
hasan______________________arda
_____________lincoln_____________
____________nonda_
Rıdvan dilmeninde dedigi gibi bizim sistem Türkiye ligine göre..Fenerbahcenin ki ise Avrupaya göre..Ama bütün spor yazarlarının dedigibi Trabzon macındaki sistemi zor maçlarda kullanmamız lazım..
Haka ünsalında dedigi gibi Galatasaray ligde ev avrupada zor maçlar için güzel bir sistem kazandı![]()
Kalli'nin oynatacağı sistemde önemli Emrah abinin dediği gibi.En kötü beraberlik olsun.İNşallah kazanır Galatasaray.Kazanacağına inanıyorum.
So what?
Saike
belki 4 puan bile çıkmakta yeterli olur ancak galatasaray 6 puanla çıkacaktır
trabzon maçındaki sistemle panionios maçına çıkılırsa maç 5 90 dk oynansın yine 0-0 biter çünkü galip gelmeniz gereken maçlarda santraforsuz maça çıkılmaz ama kalli yüzlercesini gördüğüm teknik direktörler arasında en şaşırtıcı işleri yapıpta galatasarayı en büyük rakiplerinin 6 puan önünde lider götüren kişi sonsuz güvenim var kendisine
eğer bir adam kaisersluten i ikinci ligde alıp şampiyon yapıp birinci lige çıkarıyor ardından da almanya ligi gibi bir ligde çıkardığı sene almanya 1. ligi şampiyonuda yapabiliyorsa bu adamda acayip bişeyler var demektir ve bizlerden daha iyi bildiği şeyler vvardır
Fikirlerim burada
Aynen semsi..
Eger Ts macındaki sistemi sahaya sürerse Avrupadabasarılı oluruz...Topal-Linderoth nonda tek forvet Hemde ilerde top tutarız hemde nonda iyi top saklar...
Dikkat ettiysen Fenerbahcenin sistemi böyle Oyüzden avrupada basarılı ama Ligde kötü Çünkü sistemi lige göre degil....
Sanırım kalli bu sistemi Ts macında denedi...Yukarda yazdıgım kadroyu sürsün Oyunu domine eden biz oluruz..Fenerbahce macındada böyle sistem sart
Herkez Kallinin yaptıklarını görmezden geliyor...Besıktas 3 senedir revizyon yapıyor guya..Kalli herkeze revizyon nasıl yapılıyor gösteriyor..Genç bir takım kuruluyor bunu görmezden gelen çok kişi var..Ts macında 9 yeni oyuncu sahada 5i genç....
Kalli Türkiyeye iskelet takım kurmak için geldi..Bunda basarılı olup görevden ayrılacak büyük ihtimal..92 yılnıda böyle bir sistem kurdu 2000 de uefa geldi..O yüzden sabır arkadaslar...
güzel mesaj katılıyorum sana ama kalli daha önce 94 te türkiyeye geldi bunu düzelteyim ve bütün starların altında imzası var okan bülent arif hakan
bide avrupa maçları için dediğin taktik bizden daha güçlü veya bize denk ama kendi sahasında oynayan takımlar için diyelim hem avrupa hem büyük lig maçlarında kullanılabilir
ama panionios deplasmanı için çokta avrupa dememek lazım çünkü türkiye liginde oyanayacağım bir antep bir bursa bir gençler deplasmanı kadar zorlu olması gerek bunun içinde forvetsiz maça çıkılmaz
Fikirlerim burada
Kısaca Ligde ve Avrupada Zorlu deplasman maçlarında bu sistem iyi gider...Kendi evinde tek forvet cıkmak biraz korkak gibi olur..Kendi evimizde nondanın Yanına serkan girebilir...
Panoonios evinde zor yeniliyormuş..Kalabalık forvetle cıkmana gerek yok neden risk alalımki..1 gol atarsak işi bitiririz.. zaten bu sistemle gol yemeyiz..Skora göre Serkan oyuna girebilir..
İnşallah alırız bu maçı.Tek düşüncemiz galibiyet üzerine.Beni tek düşündüren sakatlıklar.Umarım başımıza büyük bi dert açmaz.Artık bundan sonra ya varız ya yokuz maçlarına çıkıyoruz.
Bu iki İlkonbirden hangisini sahaya sürerse Maçı alır
Ya hasan oynayacak yada Serkan
Maçta pozisyon vermeyiz ilerde Çok top tutarız..Pas alıs verişleri Çok iyi olur..Linderoth rahat rahat oynar..Hatta Topal uzaktan bile gol atar
Fenerbahce bu sistemle avrupada iyi gidiyor..Bu taktik fenerbahce macındabile iyi olurAyrıca Rakipde kazanmak zorunda...
4-2-3-1 işte amr de ya serkan yada hasan oyanayacak
yanlız servet sol stoper song sağ stoper oynayacak
Fikirlerim burada
Ne yapıp ne edip Gs bu maçı almalı...
Alıcaktırda bence.İnanıyorum.Baskılı ve atak bir oyun yapmalı Galatasaray.Deplasman diye Kontra ile çözüm bulmaya çalışmamalı.
Yukarda yazıdıgm sistem gibi olmasılazım..Çünkü Rakibinde son sansı Onlarda maça asılacaklar..Ayrıca seyirci baskıs Çok oalcak..Çünkü Onların Trübünleri sahaya Çok yakınmış...
O kadar riske gerek yok çünkü 1 puan bile belki yeter..Yenilmemeliyiz yaniBordeaux her maçını kazanırsa 4 puan yeter
![]()
maç bu stadda oynanacak adı Yeni İzmir stadyumu.
takım izmirde kurulmuş![]()
N Yapıp Edip Alcaz Bu Maçı
Bu Sezon İsim Olarak En İi Transferimiz LincoLn Ama Performans Olarak Barış
Süper Oynuo_Cok Kosuo Top Kapıo Teknıkte Var Sert SutLarıda Var
Barıştan Çok ŞeyLer BekLıorum
Dier Ganc OyuncuLarda Çok İii
Bıde Servet Adam 360 Derece Döndü Müthiş Oynuo Inanamıorum
GazteLer Haftanın Karmasına BıLe Alıo.BunLarı Dicemı Omrum Boyunca AkLımın Ucundan BıLe Gecıremezdım.
İnşaLLah Nazar Değmem
Takımdan Çok Memnunum Yıne Sürpriz Olmazsa Raat Alırız Maçı
CimBom umutlu gitti
Galatasaray, yarın deplasmanda Panionios ile oynayacağı UEFA Kupası grup maçı için Yunanistan'a gitti.
Atatürk Havalimanı'ndan öğlen saatlerinde özel bir uçakla Yunanistan'a giden Sarı-kırmızılı kafilede sakatlıkları bulunan Ayhan, Okan, İsmail Bouzid ile statü gereği UEFA Kupası maçlarında forma giyemeyen Hakan Balta yer almadı. Hafif sakatlıkları bulunan Arda ile Hasan Şaş'ın ise oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı bildirildi. Hareket öncesi havalimanında açıklamada bulunan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, mutlak galibiyet için Yunanistan'a gittiklerini belirterek,
"Telafisi ve mazereti olmayan bir karşılaşmaya gidiyoruz, mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda iyi gitmemize rağmen, UEFA kupası gurup maçlarında oynadığımız iki maçtan istediğimiz sonuçları alamayarak mağlubiyetle ayrıldık. Panionios maçının bu alınan sonuçları telafi etmek adına bizim için çok önemli müsabaka olduğunu düşünüyorum. Umut ediyorum ve inanıyorum ki, galip gelerek bu gruptan çıkmak adına önemli bir adım atacağız" dedi.
Kaynak: AA
Galibiyetten başka bir sonuç düşünmek bile istemiyorum.
MECBURSUN ccimbom 3 puanla dön istye
Beraberlikte bile işimiz bitmiştir bu maçı kazanmak zorundalar...
Valla içimde yenilcez gibi bir his var ama bilmiyorum. Sonumuz hayırlı olsun.
Galatasaray sezon basinda gösterdigi performansi ve oynadigi futbolu yine bulabilirse, UEFA Kupasindaki bütün takimlari yenebilir. Yarin, deplasman olmasina ragmen, GS´nin kolay bir galibiyet alacagini düsünüyorum. Yunan takimindan kat kat daha üstün bir takimimiz var.
Galatasaray yenmek zorunda ve inşallah galip gelecek.
Yenileceğimizi düşünmem ve başka düşünenlerinde sebebi Galatasaray'ın kötü takım olmasından kaynaklanmıyor. Galatasaray kaliteli ve genç oyuncularla kurulu. Herhangi bir takımdan 6-7'de yese ezilmeden yer. Oyuncuları genç başarıya aç olması Galatasaray'ın en büyük avantajı. Başarıyı getirecek şey şu Kalli'yi suçladık ama doğru yaptığını görüyorum. Barış'ı kesti,Uğur'u kesti yerine saçma adamları oynattı. Yani yerimiz nede olsa sağlam arkadan bizi zorlayan yok o forma hep bizim demeyin mesajını verdi. Aynı durum Ümit Karan ve Nonda içinde geçerli oldu. Bunu Arda içinde yaparsa Arda ilk zaman ki performansına döner. Bu sistemi uyguladığı sürece oyuncular canla başla oynayacaklardır. Kendilerini gösterme adına.
Neden yenilecek sorusuna gelince. Takım içinde Hakan Şükür kaynaklı sorunların olması takımı etkileyecek diye düşünüyorum. Eric Gerets'le Lig Tv röportaj yapmştı. Orada Gerets, Hakan'la benimde sorunlarım oldu genç oyuncular üzerinde etkisi var diye bir söylemi oldu. Huzursuzluk kötü şeydir. Umarım sonumuz olmaz.
Beraberlikte bir sansımz yinede olur ama Çok zor olur..Bu maçı yenemiyorsan yenilmemiz lazım...
KA-ZA-NI-CAZ !!!
Hatta fark atıcaz. En az 2 fark !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İnsallah kazanıcaz Ama hurra atak yapmaya gerek yok...Yenemiyorsak yenilmicez...En azından Avrupadan puan toplayalım..Çünkü seneye Sampiyonlar ligine gidersek Çok lazım olacak bu puanlar..
İnşallah alıcak maçı Galatasaray ama ne olursa olsun temkinli olmamız lazım çünkü karşısında Panionios kapalı kutu durumunda Bundan önceki maçlarda özellikle Helsingborg maçındada güçsüz demiştik ve şok yaşamıştık inşallah futbolcular aklını başına alır ve şu 2 maçı alır en azından bu maçı alsında Samiyende Wien karşısında rahat olsun..Akşam görücez nasıl oynadığını Panionios'un