1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: TSL 14.Hafta | Beşiktaş - Ç.Rizespor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar Maç seyircisiz..Cisse Ve Tello Maçta yok
    Ayrıca Gökhan zan da sakat

Beşiktaş moralli ama Kötü oynuyor..Maç içinde devamlılıgı yok...Oftaş maçında nerdeyse 50 dakika Şutu yoktu..
    Beşiktaş kazanabilir ama banko diyemiyorum 3 ihtimalli maç gibi...

Tello ve Cisse olmamasıda kötü..
    Cisse'nin önemli bir sakatlıgı yok.Bu maçta oynar büyük ihtimalle.Tello'nunda oynamıycagı hakkında bir haber yok.

Beşiktaş'ın devamlılıgı yok degil.SAGLAM 2.yarı kapanıp kontra atakla golü bulmayı denedi olmadı.Ayrıca Marsilya beraberlik için geldi maçı kilitledi o yüzden şuta istatistike bakıp yorum yapmak yanlış.Ve oynadıgımız takım Marsilya idi Ç.Rize degil.Bunuda gözardı etmek yanlış olur.

Oyuncularda 8-0 lık kazadan sonra özverilerini kaybetmişlerdi.Tekrar kazandılar bu özveriyi.Artık seri yakalıycagımızı düşünüyorum bu maçı kayıpsız atlatırız..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by welet View Post
    Cisse'nin önemli bir sakatlıgı yok.Bu maçta oynar büyük ihtimalle.Tello'nunda oynamıycagı hakkında bir haber yok.

Beşiktaş'ın devamlılıgı yok degil.SAGLAM 2.yarı kapanıp kontra atakla golü bulmayı denedi olmadı.Ayrıca Marsilya beraberlik için geldi maçı kilitledi o yüzden şuta istatistike bakıp yorum yapmak yanlış.Ve oynadıgımız takım Marsilya idi Ç.Rize degil.Bunuda gözardı etmek yanlış olur.

Oyuncularda 8-0 lık kazadan sonra özverilerini kaybetmişlerdi.Tekrar kazandılar bu özveriyi.Artık seri yakalıycagımızı düşünüyorum bu maçı kayıpsız atlatırız..
    Tello ve Cisse Kart cezalısımış...

Bir programda dinledim..

Mesaj Yetkileri