-
Bugün staddaydım, Fenerbahçe şahane futbol oynadı, onu söyleyeyim bir kere. Daum eski düzenine dönerek çok olumlu bir hamle yaptı. Bugünkü maçta pres, paslaşma, kanat akınları, duvar pasları, adam eksiltme, uzaktan şut yani her şey vardı. Resmen futbola doydum.
Konyaspor da iyi takım, onlar da başta oynamak istediler ama resmen oynatmadık adamları. Servet savunmada çok iyiydi. Orta sahaya kadar gelip pres yaptı. Ayrıca sahanın en iyisi de Appiah'tı. Acayip koştu.
Konyaspor ilk tehlikesini 64. dakikada kontra atakla yakaladı ama Rüştü birebirlerdeki başarısını bir kez daha hatırlattı bize.
60. dakikalarda tam içimden geçiriyordum(3-0 dı galiba o zaman maç), Selçuk, Kemal gibi oyuncuları alsa da onlar da ısınsa mücadeleye diye ki nitekim sırası ile Kemal ve Selçuğu oyuna soktu Daum. Ayrıca ikinci yarının başında Anelka'yı çıkarıp Nobre'yi sokmasını da çok olumlu karşılamıştım. Çok koştu zaten Nobre. Burada eleştirdiğiniz Daum'u tebrik etmeniz lazım objektifseniz.
Ben bu akşamki oyunu gördükten sonra ligdeki ve kupadaki mücadelede rahatladım. Daha da eminim takımımdan.
Mesaj Yetkileri