Quote Originally Posted by ABOOO
İddiayı kesin gibi göstererek bazı kulüpleri zan altında bırakmak hoş bir davranış mıdır?

Neye göre bu iddialar yapılmaktadır, sebeplerini bile belirtmeden bir takım kesin yargılarda bulunulmuş yukarıda.Anlatabildiğimi düşünüyorum..
Yukarıda yazdıklarımı istersen bir daha oku.ben bazı kulüpleri değil bütün kulüpleri zan altında bırakıyorum.Hoş bi davranış olmadığımı biliyorum ama körü körüne gözlerimizi kapayıp bizim futbolumuzu tertemiz sanmanız inan beni çok üzüyor.yukarda yazdıklarımın yarısı gözümle gördüğüm yarısı doğru dürüst kalanlardan olduğuna inandığım medyadan gördüklerimdir.(tabiki bunun içinde suçu işleyenlerin itirafları var).Bizzat başımdan geçen bir örneği vereyim istersen.bir şehir kulübümüzün başkanı takımımının maçında önce amirime diyorki ne kadar paran varsa yatır bu maça.soruyor bizimki nasıl güveneyim size kesin alırsınız maçı.başkan diyor-futbolcuların taksitleri kulübün bazı gelirleri benim bir miktar param çoktan yattı nasıl olsa olacak yabancı değilsin üç beş sebeplen.ve dediği maçtan sonra oluyor yatıran parayı kat kat fazla buluyor.ha bunları niye gidip savcıya anlatmadın dersen,savcıda işin içinde.acı ama gerçek kimi kime şikayet edeceksin ki?evet bir takım kesin yargılarda bulundum çünkü bunlar bir takım gerçekler umarım anlatabilmişimdir...