1 ile 30 arası toplam 207 sonuç

Konu: TURKSPORTAL 6.0.3 TSL Güncellemesi v2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Hububat_Fiyatları
    ama o 476 kişinin tamamı beğendiğini söylemedi yani beğenmeyen olabilir neyse sorun bu değil zaten kimse benim gibi olaya titiz yaklaşmadığı için idare ediyo olabilir ama sergen in potansiyelini inatla 170 in altında tutan biri bana göre bu işe özenmemiştir istersen bi kere benim yamamı dene aradaki farkları bi gözden geçir o zman anlarsın neden eleştirdiğimi

Senin şu Sergen'le ilgili cümleni okuduktan sonra bu işi gerçekten anlamadığına karar verdim. Sergen'in yaş 32 potantial ability'si nasıl 170'in üzerine çıkar yahu. Bak işte aradaki fark burada sen update'ini tuttuğun takıma göre yapıyorsun bizler ise Türkiye Resmi Araştırmalarına göre....Kendi update'inin tutulması için burada bizim çalışmamızı haksız eleştirmen gerekmez. Gerçekten yürekten bir eleştiri olsaydı bu amenna...Fakat kişisel çıkarlar için emek verilen hiçbirşeyi karalamaya çalışma sen zararlı çıkarsın...Bak kendin de update yaptığını söylüyorsun demek ki emek vermenin ne demek olduğunu bilirsin...Ama emeğe saygıyı ve kişisel çıkarlar uğruna haksız eleştiri yapmamayı öğrenememişsin ne yazık ki....Eğer kendi update'inin de tutulmasını istiyorsan kendine başka bir yol seçmelisin...Şu anki tercih ettiğin yol hiç sağlıklı değil...Benden sana bir dost tavsiyesi olsun bu...

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Senin şu Sergen'le ilgili cümleni okuduktan sonra bu işi gerçekten anlamadığına karar verdim. Sergen'in yaş 32 potantial ability'si nasıl 170'in üzerine çıkar yahu. Bak işte aradaki fark burada sen update'ini tuttuğun takıma göre yapıyorsun bizler ise Türkiye Resmi Araştırmalarına göre....Kendi update'inin tutulması için burada bizim çalışmamızı haksız eleştirmen gerekmez. Gerçekten yürekten bir eleştiri olsaydı bu amenna...Fakat kişisel çıkarlar için emek verilen hiçbirşeyi karalamaya çalışma sen zararlı çıkarsın...Bak kendin de update yaptığını söylüyorsun demek ki emek vermenin ne demek olduğunu bilirsin...Ama emeğe saygıyı ve kişisel çıkarlar uğruna haksız eleştiri yapmamayı öğrenememişsin ne yazık ki....Eğer kendi update'inin de tutulmasını istiyorsan kendine başka bir yol seçmelisin...Şu anki tercih ettiğin yol hiç sağlıklı değil...Benden sana bir dost tavsiyesi olsun bu...
    abi maldinin yaş 37 onun ki nasıl 192 oluyo ya da bergkamp ın romario nun falan o zaman bunun yaşla ne alakası var süper yetenekli youncuların potential ability si genelde yüksek olur seni temin ederim fenerli veya gs li de olsam yorumum farklı olmazdı ben yamamı yüzde yüz objektif yaptım mesela yusuf şimşek in, irfan başaran ın, can arat ın potansiyelini yükselttim bence işe objektif bakmak budur ben yamamı tuttuğum takıma göre yapmadım ayrıca bu yorumları da yüzde yüz yürekten yaptım yamamın tutulması ya da tutulmaması önemli değil indirmeyen kaybeder abi benim için sorun yok

Nesil
    2006
    Yer

abi maldinin yaş 37 onun ki nasıl 192 oluyo ya da bergkamp ın romario nun falan o zaman bunun yaşla ne alakası var süper yetenekli youncuların potential ability si genelde yüksek olur

Potential Abilityleri yüksektir ama artık o puan önemini yitirmiştir doyum noktasına ulaşmıştır yani yaşla çok alakası var...Ayrıca Sergen'i Bergkamp ve Romario ile kıyaslaman da ilginç doğrusu...Her neyse konu sapmaya başladı daha fazla uzatmıyorum ve konuyu update ile ilgili yorumlara bırakıyorum...

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Potential Abilityleri yüksektir ama artık o puan önemini yitirmiştir doyum noktasına ulaşmıştır yani yaşla çok alakası var...Ayrıca Sergen'i Bergkamp ve Romario ile kıyaslaman da ilginç doğrusu...Her neyse konu sapmaya başladı daha fazla uzatmıyorum ve konuyu update ile ilgili yorumlara bırakıyorum...
    tmm son bişey dicem sence sergen bu kadarını haketmiyo mu yani berkgkamp tan romario dan daha aşağı bi potensiyele mi sahip hiç sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer

tmm son bişey dicem sence sergen bu kadarını haketmiyo mu yani berkgkamp tan romario dan daha aşağı bi potensiyele mi sahip hiç sanmıyorum

Güzel kardeşim konuyu bölmeyelim diyorum fakat ısrar ediyorsun....Sergen bana göre de Türkiye'nin en kaliteli oyuncularından biridir ama biz bu update'i kafamıza göre yapmıyoruz ki....Araştırmalar,gözlemler neticesinde birşeyler elde ediyoruz....

Mesaj Yetkileri