-
Maç başı kadro gerçekten komedi, Trabzon maçı konusunda da yazdım bu Kalli'nin söylemleri ile çıkardığı kadrolar birbirini tutmuyor.. İlk yarı ortada bir oyun yoktu zaten, ikinci yarı forveti çiftleyince daha iyi oynadık.. Attığımız ilk gol Ofsayt, ikinci goldeki penaltı yoruma açık gibi gözüksede bence uzaktan yakından alakası yok.. Yanlız şunu da eklemek lazım ilk başta bende penaltı sandım, orta hakem gibi uzaktan görünce yanılmak doğal.. Yakın çekimde anladık penaltı olmadığını.. Bu sonuçla %99.9 gruptan çıktık bence, Ali Sami Yende napar eder Wien'i dağıtırız.. Hatta beşleriz bence.. Zira rakip takım bizden beter bu oyunları ile maç kazanabileceklerini düşünmüyorum.. Bugün kaleci ve defans gayet iyi gözüktü çünkü onları zorlayan bir rakip yoktu.. Orta saha fena değildi ama Kalli öyle bir takım çıkardı ki sağolsun kimin ne yaptığı pek belli değildi.. Son olarak Lincoln konusu, kimse kusura bakmasın ama bizim maçlara verdiğimiz paralar boşuna.. Hıncal Uluç haklı galiba, adam topu alıyor 2-3 metre gidiyor yan pas bitti.. Rakip ataklarında çoğu zaman eli belinde bekliyor.. Duran top kullanma konusunda zaten çok şaşırttı, tehlikeli top atamıyor.. Suçun birazı da biz Galatasaray taraftarında, Sion maçında bizzat şahit oldum Lincoln taç attığı zaman bile Lincoln Lincoln diye bağırırsan adamın da bir tarafları kalkar.. Her maç oynamaması lazım çünkü 10 kişi oynayarak maçları kazanmamız çok zor..
Mesaj Yetkileri