Kazanacağız, çünkü başka seçenek yok..
Güvenimiz tamdır !
Kazanacağız, çünkü başka seçenek yok..
Güvenimiz tamdır !
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
tek yapmamız gereken maçı kazanmak..erken bi gol bulabilirsek ilerleyen dakikalarda tempoyu artırırız..
Kadrolar belli oldumu?
Muhtemel 11'ler:
Panionios:
König
Kontoes
Berthe
Spiropoulos
Makos
Majstorovic
Goundoulakis
Aravidis
Kumordzi
Kapetanos
Djebbour
Galatasaray:
Orkun
Uğur
Song
Servet
Volkan
Hasan Şaş
Linderoth
Lincoln
Arda
Nonda
Ümit Karan
kadro gayet iyi işi ilk yarıda bitiririz..
Zor olucak ama Galatasaray 0-3 alıcak bu maçı.
Galatasaray kazanır..Kalite olarak Paninios ile aradaki fark büyük olsada şimdiye kadar yaptıkları ortada tahminim mücadeleci bir takım..Ayrıca rakibin Türk olması ve maçın Yunansitan'da olması onlar üzerindeki baskıyı daha arttıracaktır..Ama bunlar onlar için yeterli olmayacaktır bi yerde güçte önemli Galatasaray rakibinden üstün bir oyunla kazanır diye tahmin ediyorum..
Önemli bir galibiyet aldı Galatasaray Tebrikler...
hazedemiyorum..
-3 metrelik açık ara ofsayt golü
-serkan'ın balıklama atlaması olarak penaltının verilmesi..
-hakemin yunanlı oyuncuya itirazından dolayı kırmızı kartla atılması..
allah şükür hakem sayesinde kazandık..bu galibiyet kimseyi aldatmasın..
Hakem resmen Galatasaray'a galibiyeti ikram etti.Ama bu ikram gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağladı biz...
Ben oynanılan oyunu beğenmedim...Kalli'nin maça doğru kadro seçimi ve dizilişi ile de başladğını düşünmüyorum...
Maç başı kadro gerçekten komedi, Trabzon maçı konusunda da yazdım bu Kalli'nin söylemleri ile çıkardığı kadrolar birbirini tutmuyor.. İlk yarı ortada bir oyun yoktu zaten, ikinci yarı forveti çiftleyince daha iyi oynadık.. Attığımız ilk gol Ofsayt, ikinci goldeki penaltı yoruma açık gibi gözüksede bence uzaktan yakından alakası yok.. Yanlız şunu da eklemek lazım ilk başta bende penaltı sandım, orta hakem gibi uzaktan görünce yanılmak doğal.. Yakın çekimde anladık penaltı olmadığını.. Bu sonuçla %99.9 gruptan çıktık bence, Ali Sami Yende napar eder Wien'i dağıtırız.. Hatta beşleriz bence.. Zira rakip takım bizden beter bu oyunları ile maç kazanabileceklerini düşünmüyorum.. Bugün kaleci ve defans gayet iyi gözüktü çünkü onları zorlayan bir rakip yoktu.. Orta saha fena değildi ama Kalli öyle bir takım çıkardı ki sağolsun kimin ne yaptığı pek belli değildi.. Son olarak Lincoln konusu, kimse kusura bakmasın ama bizim maçlara verdiğimiz paralar boşuna.. Hıncal Uluç haklı galiba, adam topu alıyor 2-3 metre gidiyor yan pas bitti.. Rakip ataklarında çoğu zaman eli belinde bekliyor.. Duran top kullanma konusunda zaten çok şaşırttı, tehlikeli top atamıyor.. Suçun birazı da biz Galatasaray taraftarında, Sion maçında bizzat şahit oldum Lincoln taç attığı zaman bile Lincoln Lincoln diye bağırırsan adamın da bir tarafları kalkar.. Her maç oynamaması lazım çünkü 10 kişi oynayarak maçları kazanmamız çok zor..
Hakem makem Galatasaray kazandı ancak Td konusunda büyük tehlikeler var Galatasaray için ...
Yunanistan Klüplerine karşo deplasmanda aldığımız ilk galibiyetmiş bu yönden de iyi oldu... Serkan çok büyük yetenek Türkiye mi yoksa Almanya U takımlarında mı oynuyor bu oyuncu kaçırırsak yazık olur...
Sanırım 2sinde de oynamıyor Fıratcan..
2. golde kücük bir temas bile olsa, o posizyon penalti.
Hakan Sükür bu macta cok calisti ve sonunda golünüde atti![]()
Kalli cok garip taktikler deniyor. Hasan Sas ortada ve Linderoth sag kanatda.
Ikinci yari oyuncular dogru yerlerine gecince ve ikili forvete dönünce Kalli Galatasaray düzeldi. Koca ilk yari sutumuz bile yoktu. Mac basindaki hatalarinda nezaman vazgececek Kalli bilmiyorum ama daha güclü rakiplere karsi yanlis baslarsan maca isin zor olur.
Maca gelince. Takimin düzelis olarak ikinci yari düzelmesiyle kolay bir galibiyet oldu bence. Hakemin lehimize yanlis kararlari olmus olmasa da bu maci kolay alirdik. Hic posisyon vermedik yunanlilara. Gruptan cikacagimizi düsünüyorum. Yunanlilarin 2 maci daha olmasina ragmen bunlardan 6 puan cikaracak gücte degiller ve biz de evimizdeki son maci kolay aliriz.
Ridvan Hocanin yine yorumlari cok yerindeydi. Ilk yari cok kötü bir futbol varken, Kenardaki oyuncularin ikinci yari itibariyle girmesi maci getirticektir ve GS mutlaka goller bulacak ve maci kazanicaktir gibi yorumlarin hepsi tuttu.
Maci eski türk filmine benzetmesi de hostu.
İlk yarı çoook kötüydük bi ara sinirlendim izlemedim ama 2. yarı iyiydik.. Şükür ki kazandık ...
1 Ofsayttan , 1 yanlış penaltıdan , 1 tertemiz gol ile aldık maçı![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kalli yanlis bir 11le basladi maca.Mutlaka kazanmamiz gereken macta tek forvet olarak Serkani oynatti,halbuki yaninda Hakan,Ümit,Nonda üclüsünden birisiyle baslamaliydi.Serkan bos alanlarda etkili bir futbolcu,nitekim attigi golde,ve yaptirdigi penaltida gördük bunu.
Linderoth`u cok sacma bir tercihle sag kanatta baslatti,o bölgede oynayan Hasani ise ortada.Yahu Linderoth süratli,adam gecebilen birisi olsa neyse,kabul edecez de,yani bu adam defansif bir futbolcu,orta acmayi bilmeyen bir isim,sag kanatta isi ne ? Sen hangi mantikla onu sag kanatta baslatirsin ? Isin komik yani o bölgenin adami da Linderoth`un mevkisinde![]()
Herr Kalli sen Galatasaray´i deneme tahtasi mi sandin ? Böyle komik islerle kendi egonu büyülttün,daha da büyültmeye devam ediyor.Annesi onu Kadir gecesinde dogurdu galiba,böyle yirtiyor her seferinde.Ama birgün gelir birisi buna dur,efendi der !
Kendisiyle celismekten,sacma sapan isler yapmaktan biran evvel vazgecmeli,cünkü ilerisi karanlik,göremiyoruz birsey ne yazikki ! Ve biz taraftarlar olarak bu durumdan hic memnun degiliz !
Gelelim maca;
Ilk yari iki takimda birbirine futbol oynattirmadi,mücadele vardi,iyi mücadele vardi ama futbol yoktu ! Ben ilk yarida 3 pas yaptigimizi hatirlamiyorum.Defansif bakimindan cok iyiydik,ama ofansif bakimindan bir okadar da kötüydük !
Serkan ileride yine yanliz kaldi,Lincoln ileriye top tasiyamadi,Hasan etkisizdi,Linderoth kanada gecirildi,etkisiz kaldi vs.
Ilk yarida tek sutumuz yoktu kaleye.Bu herseyi özetliyor sanirsam.
Gecelim 2.yariya.
Kalli aldi Hakani oyuna,zaten rakip zayif,Hakan gibi mücadeleci,defansi yipratan birisi girdiginde oyuna olan olumlu etkilerini gördük,ve nitekim goller bulduk.
Son günlerde sorunlar yasayan Hakan Sükür bile tek basina bu takimi dagitiyorsa,varin Nondayi,Ümiti düsünün ..
Kalli cift forvetle baslasaydi oyuna bunlari yasamayacaktik !
2.yarida daha etkiliydik,oyunun kontrolü hep bizdeydi,ama bu kimseyi yaniltmasin.Karsimizda berbat bir takim vardi !
Ben takimima gönülden bagliyimdir.Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattir benim icin.
Ama özelestiri yapmayi da bilecegiz,ben sahsen Kalli yönetiminde ilerisi icin bir umut göremiyorum,futbolculari kastetmiyorum,oynanan oyundan kastim.
Bu takim hocasiz buralara kadar geldi,Kalli bize hep köstek oldu,hazir takima kondu,ve sacma sapan taktiklerle kendisini yüceltmeye calisiyor.Almanlari iyi bilirim,egolarini tatmin etmek,kendilerini büyük göstermek onlara büyük zevk verir.Galatasaray Kalli ile zor durumda,ve birisinin bu adama dur demesi gerekiyor !
Galatasaray senin oyuncagin degildir KALLI !
Galatasaray senin deneme tahtan degildir KALLI !
Sen Galatasarayi egonu tatmin etmek icin kullanamazsin,buna gücün yetmez !
Galatasaray öyle büyük kulüptür ki,siz o büyük kulübün önünde öyle bir ezilirsiniz ki,milletin önüne cikacak yüzünüz olmaz !
Eger icinde biraz insaniyet varsa,bugünden birak takimi !
Istifa Karl Heinz Feldkamp !
Serkan simdiye kadar oynadigi maclarda yaninda baska bir forvet daha oldugunda etkili oldu. Gencler ve Trabzon, Ümit´in oyuna girisiyle, maclarini hatirlayalim. Bunu Kalli disinda herkes anlamis durumda.
Kalli konusunda sana katiliyorum. Artik adam sasirmis durumda. Her hafta yeni bir sey deniyor. 6-0´lik Konyaspor macindan beri GS iyi futbol oynayamiyor. Ilk haftalarin güzel ve etkili futbol oynayan takimi gitti yerine Kalli´nin oyuncak takimi geldi gibi. Yönetim de artik bundan bikti ve Kalli´nin Ocak´ta yerini baska birisine birakacaginie kendisinin de külüpde futbol suhbesinde bir görev verilicegi deniliyor. Herhalde böyle bir hamle takim icin faydali olur.
ben kısa boylu forvetlerin hiç birisinden hoşlanmadım hoşlanmayacağımda kısaise sağ açık sol açık oyna yoksa ezilirsin
serkanıda ezdiler penaltıda bile düştü gol afsayttı serkan süper diyorlar süper falan değil heyacanlı son vuruşları kötü çok güçsüz çok dengesiz maçı izlerken bir ara uzun boylu santrafor diye bağırıdğım oldu
uzun boylu santrafor girincede 3 oldu
bir takımı mutlaka yenmek isterseniz 1,67 lik adamla oynayamazsınız
ilerde baskı kurmak istiyorsanız savunmadan dayak yiyecek adamlarla oynayamazsınız bunu amatör tkaım hocaları bile bilir bu matematikteki iki iki daha 4 eder gibi kesinleşmiş bir futbol kuralıdır bugün bir kez daha kesinleşti ama kalli form düzeyine göre takım kuran bir adam zaten maç sonunda buna maecbur kaldık dedi
Fikirlerim burada
İlk yarı kotu oynamımıza rağmen 2. yarı kazanmayı bildik.
Almanya Ümit milli de oynuyor..Ama son 2 maça cagrılmadı..
Bu seferde Platini istifa dersinizRakip takımı dograma böyle olur...Bizim hakemlerimiz bunlara kadar bariz hata yapmıyor..
Avurturya Vien-Panionios maçı grubun kilit maçı olacak
Kalli Maça Tek forvet nonda ile baslasa Harika bir ilkonbir olacaktı..Zormaçlarda bu sistem sart ama nonda tek forvet olacak...
Serkan her zaman Nonda veya Şükürün yanında oynaması lazım..Ozaman serkan Çok bos alanlar olur..Penaltı Pozisyonun biraz ilginç serkan öyle hızlıki en ufak temasda bile düsüebilirdi nitekim düsdü..Hem serkan kendini atmadı..Ayagına iyi bakın ayagı takıldı...
Galatasaray nasıl konya macından beri iyi oynamıyor....Gençlerbirligi maçında iyi oynadı pozisyon 0..Hemde serkanın yanında karan vardı..O günkü kadro Çok güzeldi...Spor yazarlarının dedigi gibi kalli öyle istifa etmez adam buraya revizyon için geldi görevini tamamlayınca ayrılacak zaten..Adamın yaptıklarınıda unutmayın...
ilk yarı tamamen kallinin yanlışlarıyla yokları oynadık ama hatasından döndü ikinci yarının ilk saniyesiyle baskıyı kurduk...
belki halamın bıyığı olsa amca derdim mantığı olacak ama hakem hataları olmasaydıda ikinci yarıdaki kadroyla hertürlü yenerdik bu takımı...
60’a kadar gol olmasaydı nonda hatta karanla birlikte tutunamazdı o takım...
tek sevindğim ne kadar yanlış seçimde olsa kallinin deplasmanda tek forvete dönmesidir...
sion-bordo-kayseri-denizli-antep maçlarında tamamen kallinin taktik ve kadro seçimleri yüzünden hem puan kaybettik hemde yokları oynadık...
neyseki bu yanlışından döndü son iki deplasmandır
Zorlu maçlarda Tek forvet ve çift önlibero oynanamamız sart..
Arkadaslar servet-Song bu ikilinin performansı baya arttı..İkiside formda İnsallah belediye macında song sarı görmaz yoksa cezalı oalcak...
Son 10 yılın takımı kuruluyor !!
1- Sadece Sabir seneye meyvelerini toplamaya baslayacagiz bana gore bu takimin
2-Takimda su an genclestirme oparasyonu var. Sezon sonunda Kral’da bu genclestirme oparasyonuna katkida bunacagini soyledi. Belkide Umit Karan bile yollar ayrilabilir. Bunun disinda Okan sanirim ayrilir.
3- Gecen seneki ilk 11’den 9 tanesi farkli bu takimin ve genc. Yas ortalamamiz neredeyse 23 olacak. Bu 10 sene damga vurucaz anlamina geliyor
4- Bu degisimi Kalli’den haric kimse yapamazdi kolay kolay. Evet hata yapiyor...
5- Ara transferde ve gelecek sene bana gore cok iyi gencler kazandiralacak bu takima. Bouzid ve Carrusca’nin yerine 2 tane cok iyi yabanci alirsak gelecek icin cok umutluyum.
Maçın nasıl kazanıldığı ortada yorum yapmaya gerek duymuyorum.
Bildiğim tek birşey var. Galatasaray Serkan'a bakacaksa bu adama süratli iken topu kontrol etmeyi birisi öğretmeli. Ofsayttan, bir şutla, rakip 11'i sıraya dizip, hız rekoru kırıp gol atabilir. Topu alıp koşayım derken ayağından kaçırışları, dengesiz pasları,etkisiz şutları ve en önemlisi tek forvetken defansta ne aradığını kimse sormuyor.
Demiştim
Maç sonu yorumlarını dinlediyseniz kallinin haklı olduğunu anlarsınız.
Bence kallinin taktiği şuydu. Önce Defansif oynayıp rakip takımı yormak. Rakip takım yoruluncada oyuncu değişikliği yapıp esas adamları ile rakibi neye uğrattığını şaşırtmak. Eğer böyle düşündüyse çko iyi akıl etmiş ve taktiği tutmuş
Tebrikler GALATASARAY
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
He birde maçta şey dikkatimi çektiRıdvan nezaman hakem yanlış karar verdi demeye çalışsa spiker hemen sözünü kesiyor :d Hakan şükür hakkında bişey dicekti 5 kere sözünü kesti
Hakem gerçekten kötü yönetti maçı ama futbol bu olur böyle şeyler
Yunanlı taraftarlarıda tebrik etmek lazım çok güzel destek verdiler
Emurafu penaltı kararı oldukdan sonra koşarak dijital kameramı aldım kayıta başladımtekrarınıda izledim en az 20 kere. Hepsindede kendini yere attığının kanısına vardım
Ön cepheden olan çekime dikkatli bakın Rakibin en ufak bir teması yok .
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Evet çok güzel bir galibiyet oldu bu.
Ben inanıyorum ki Panionios kötü bir takım Wienin de farkı yoktur heralde o maç berabere biter son hafta da evimizde Wieni vurup gruptan çıkacağız inşallah.
Serkan süper yanında ondan yaşça büyük bir forvetle oynarsa onun için süper olur.Diyelim 2 golde de hakem hatası var ama skor 3-0 o goller sayılmasaydı şimdi yine 1-0 kazanmış olacaktık.
Şİmdi önümüzde İbb maçı sonra da Fenerbahçe derbisi var inşallah bu maçları da kazanacağız.
Son olarak da Kalli bence Karan ve Nonda yı dinlerdiriyor çünkü İBB ve Fenerbahçe maçlarında bu oyunculara ihtiyacımız olacak.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Güzel bir galibiyet aldık ve zincirimizi kırdıkİnşallah devamı gelecek. A.Wien maçını kazanmamız gerekiyor.Ki ben inanıyorum kazanacağız. Bu sene Avrupa'da oynayan tüm takımlarımız iyi yerlere gelecek inşallah.
I'm back...
Çok haklısın..Ne kadar program varsa kacırmam
Bu maçı Hakem hata yapmasa bile alacaktık..Rıdvan hocanın dedigi gibi SONU TÜRK FİLMİ GİBİ OLACAKTI !!!
iskelet takım kuruluyor..İlknobirde bakın hep genç bunları görmezden gelmeyin...gelecegin takımı kuruluyor..Herkez teknik analize bakıyor.
Serkanın yanında her zaman nonda veya hakan gibi adam sartZorlu maçlarda bu sistem sart...