Taktigimi beyenmedim, yeni kariyerimde issiz olarak basladim sonra italya liginden lazio dan teklif geldi bende baliklama daldim. Oyuncularida cok iyiydi her maci izledim taktikte sikinti var, mesela onde oynayan 3 lude kanat oyunculari yani aml-amr ler savunmaya cok az yardim ediyorlar, orta gobekte oynayan dmc ise oku geri cektiginde pas alip vermekten baska hic bir ise yaramiyor Tum yuk orta oynayan 2 oyuncuda o oyuncular cok iyi olmazsa ise yaramiycagina inandigim bir taktik olmus. Hemen degisiklikler yaptim ortayi 5 ledim, yani 4-5-1 oldu ozaman rahat ettim, Ortanin tam ortasinda oynayan oyuncu yine pres yapma imkani bulamiyor ama olsun oraya alex tarzi bir oyuncu konulur ise yaninda 2 tane top kapan pas veren oyuncu, kanatlarda ise kimi koyarsan koy isterse orta yapmayi bilen forvet koy onemli degil hem ofans yapiyor hemde defans. Ofans olarak kotu belki ama buyuk takimlara bile zor pozisyon veriyorsun cunki orta sahayi ele gecirebilirsun. Dedigim gibi taktigim olmamis ama korner taktigim aynen devam cok az gol yiyorum hatta sunu fark ettim, kapan komutu verdigimiz oyuncu alex tarzinda olur ise yani pas vermesi 18-20 arasi olan bir oyuncu, top bazen onda takiliyor oda ilerdeki hizli oyuncuya super pas veriyor vede gol bile atabiliyorsunuz. Yeni takimim 2 tane atti vede cok mutlu oldum.