Çok gol atıp, çok gol yiyorlar..
Çok gol atıp, çok gol yiyorlar..
De Rossi'de Totti gibi.. satılacağını düşünmüyorum..
Dünya Kupası ve sonrasında bir türlü bekleneni veremeyen Ronaldinho, Villarreal karşısında eski performansını göstermesiyle FC Barcelona maçtan 4-0 galip ayrıldı.
Brezilyalı yıldız, 35. dakikada penaltıdan bulduğu golle Barça'yı öne geçirirken, maçın tamamlanmasına 2 dakika kala rakip fileleri bir kez daha havalandırdı. İlk yarısı Barça'nın 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan maçta, Gudjohnsen 55. ve Iniesta 70. dakikada attıkları gollerle 3 puanın sahibini belirlediler.
[SIGPIC][/SIGPIC]
De Rossi Kesinlikle satılmaz. Totti gibidir yetişdiği takımı bırakmaz.
Ama Mancini her gün yükselen bir form grafiği var. Real'de oynamak ister heralde.
Mancini'yi 20 m € kazanıp satmak var. 1 sene sana hiç bir şey vermeden bedelsiz satmakta var.![]()
İlk golde penaltı filan yoktu aslında Gudjohnsen kendini yere attı.
Son gol hakikaten güzeldi.
takımda sağ kanat yok Mancini gelirse iyi olur... De Rossi zor bırakmaz AS Roma...
de rossi roma'nın totti ile beraber göz bebeği onu bırakacaklarını zannetmiyorum ama mancini'yi madrid'de izlemek çok güzel olur seyrederken keyif aldığım oyunculardan birisi.. lyon'a attığı gol kalitesini ortaya koyuyor zaten defans oyuncusu olup da onun karsısına cıkmak ıstemezdım![]()
real madrid 1-0 yendi valencia'yı ve önüne geçti
Totti nası gitmediyse bir yere De Rossi'de gitmez.Ama Mancini hemen atlar üstüne kaçırmaz bu teklifi
iksinide alır real isterse ama gerek yok bence
Roma başarı istiyorsa bu iki adamıda satmamalı.İkiside yıldız potansiyelinde.Roma'ya lazımlar.
dün barca villarreali 4-0 yendi.goller ronaldinho 2,gudjohnsen ve iniestadan geldi.ronaldinhonun son golü jeneriklere gececek bir goldü,mükemmel bir rövesata.ronaldinho o gol icin hayatimin golü dedi.
biri o golü koyabilirmi
al arkadasim golün videosu
http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=179904
Barcelona, Juninho'yu durduramadı
Lyon, Barcelone karşısında Juninho'nun golleriyle bir puanı kopardı.
Şampiyonlar Ligi E Grubu maçında Lyon, evinde ağırladığı Barcelona karşısında iki kez yenik duruma düşmesine rağmen Juninho'nun golleriyle bir puanı kopardı.
Şampiyonlar ligi E grubunda mücadele eden Barcelona, Lyon deplasmanından aldığı 2-2’lik beraberlikle puanını 11’e çıkardı ve grup lideri olarak bir üst tura çıkmayı garantiledi.
Konuk ekip daha maçın başında Andrés Iniesta ile 1-0 öne geçti ancak Lyon bu gole 4 dakika sonra Juninho Pernambucano'nun çok uzaklardan kullandığı frikik golü ile cevap verdi.
İkinci yarıda Barca, Messi’nin penaltı golüyle bir kez daha öne geçti ancak 80.dakikada yine Juninho bu kez penaltıdan eşitliği sağladı.
Maçın en ilginç yanı hakemin Barcelona teknik direktörü Rijkaard’ı kırmızı kartla sahadan atması oldu.
Barcelona bu maçın ardından gruptan lideer olarak çıkmayı garantilerken, Lyon da puanını 7’ye çıkardı ve gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı.
Mükemmel bi gol gerçekten tebrikler
[SIGPIC][/SIGPIC]
uefa kupası
atletico 2-0 aberdeen
45+3 te agüeronun kazandırdığı penaltıyı golcü futbolcu forlan değerlendirdi 1-0
61 2. yarıda oyuna giren simao maçın sonucunu belirledi 2-0
evet çok gol yiyor defansa takviye şart
Real Madrid kulübünün teknik direktör Bernd Schuster'in yerine, Jose Mourinho'yu göreve getirmenin yollarını aradığı öne sürüldü.
Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Werder Bremen'e 3-2 yenilen İspanya'nın son şampiyonunda, teknik direktör değişikliğinin ciddi bir ihtimal olarak öne çıktığı belirtildi. Takımı gçetiğimiz sezon şampiyon yapan Fabio Capello'nun yerine göreve getirilen Berndt Schuster'in ligdeki iyi gidişe rağmen, takımı istikrarlı bir futbol oynamaya itemeyişi bu düşüncenin ana sebebi olarak gösteriliyor.
Söylentilere göre, Real Madrid'de adı gündeme gelen isimse Eylül ayında Chelsea'deki görevinden ayrılan Jose Mourinho. Bilindiği gibi, Mourinho'nun adı yakın zamanda Steve McClaren'dan boşalan İngiltere milli takımı teknik direktörlüğü için de anılmıştı.
Real Madrid ve Mourinho.Aslında iş yapar Mourinho Real'de ama ne biliyim.Daha yeni geldi Schuster.Onuda hemen göndermek olmaz.Bakalım ne olacak ama pek sanmıyorum..
So what?
Saike
Robben'e yine yol görünür mü en çok onu merak ediyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Süper olur süperMourinho uçurur Galacticos u....
Mourinho Real'de ki yıldızları hazmedebilir mi ki ?
mourinho ya porto gibi takımları verceksin yıldızlarla dolu takımı verdin mi eli ayağı birbirine dolanıyo.. r.madrid bu getirirmi getirir![]()
Bernd Schuster`in getirilmesi hataydi zaten.Mourinho Real Madride uyum saglarmi,onlari basariya tasirmi bilemiyorum.Takim bastan sonra yildizlarla dolu ...
Eger Mourinho yildiz futbolcu kompleksini yener,onlarla anlasabilirse iste ozaman Madrid tutunulamaz...
Madrid ve Mourinho
Birbirine zıt 2 kelime.
Biri yıldız sever diğeri sevmez. %0,00000,00000,000......... Olamıyacak birşey.
Bernd Schuster takımı atak futbol oynatıyor.Capello bu yüzden gitmedi mi?Ne yapmaya çalışıyor bunlar?İstikrar olmadı mı başarı gelmez.Adam gibi top oynuyorlar çok zevkli maçları oluyor.Daha ne istiyorlar bilmiyorum....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Mourinho en büyük yıldız ben diyen bir hoca, R. Madrid veya Barca'da başarılı olması zor.. Bence Porto yada o ayarda başka bir takıma gitmesi gerekiyor..
Tam emin değiLim ama heraLde Ersen Martin iLk maçına çıktı.. İşte Bu akşamki maç sonucu :
Recreativo Huelva MS
2 - 1 Zaragoza Zaragoza
İlk Yarı Skoru: 2 - 1
21' (0 - 1) Diego Milito
Carlos Martins (1 - 1) 25'
E. Martin (2 - 1) 41'
Ersen Martin HueLva'nın Zaragoza'yı evinde geçtiği maçta gaLibiyet goLüne imza attı..
Dediğim gibi googleda buLamadım henüz maç 1 saat önce bitmiş..
KAYNAK : MaçKoLik
Tebrikler Ersen'e,süper bir başlangıç yapmıs.