1 ile 30 arası toplam 182 sonuç

Konu: Euro 2008 Kuraları Çekiliyor...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

isviçreden intikamı alırız çeklerle yenişemeğiz portekizle... Allah bizi ismi lazım değilin şerrinden korusun servetle karşı karşıya düşünemiyorum
    portekiz 3te 3 yaparsa bizde 4 puanla çıkarız tabi isviçreninde ceklerden puan alması şartı ile

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    isviçreden intikamı alırız çeklerle yenişemeğiz portekizle... Allah bizi ismi lazım değilin şerrinden korusun servetle karşı karşıya düşünemiyorum
    portekiz 3te 3 yaparsa bizde 4 puanla çıkarız tabi isviçreninde ceklerden puan alması şartı ile
    Allahını seversen bari burada taraflı yorum yapma, ne zorun var Servet'le.. Yada diğer futbolcularımızın hangisi süperstar ki küçümsüyorsun Sevet'i ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Allahını seversen bari burada taraflı yorum yapma, ne zorun var Servet'le.. Yada diğer futbolcularımızın hangisi süperstar ki küçümsüyorsun Sevet'i ?
    yok be birader servetle alakası yok hem en son ronaldo ile servet karşılıklı oynadığında 6-2 faciasını yaşadık ben sadece çok ağır bir futbolcu olduğu için serveti örnek gösterdim onu hemen deniz barış olarak düzeltelim madem bu kadar ağırınaza gitti

Del Piero_10 Misafir

İyi grup gelmedi.İsviçre maçından umutluyum ama özellikle Portekiz defansı çok zorlayacak.

Mesaj Yetkileri