Bugün Ordu macında Selcuk dereli yoktan penaltı yarattı..Ordu maçını katletti İlahi Adelet işte maçı aldık..Ordan direk kahveye gectim..İki tane net penaltı vermedi..Serkana yapılanda penaltı..Hasan nasıl delirmesin..Son kart görecek diye korktum...Bugün ne kadar stres yasadım ya..Kahvede artık fenerlisi bile ayakta alkısladı..

Hey Yazarlar size kapak olsun;Arkadaslar ben size herseye inanmayın demişdim..Yazarlar Galatasarayın son dakika da fizik gücü düsüyor yok iyi antreman yapmıyorlar diyorladı..Böyle düsünen varsa kapak oldu..Bu sezon son dakiklarda 5 tane gol atık +Bugünkü mücadeleyi gördük servet bile forvete cıkıp hemen deparla defansa kosuyor..Bizde hake sayesinde puan kaybettik..İyi oldu kaybetmemiz..Az daha hakemide yeniyorduk...karan fazla sevinmese topu soksa hemen oyuna soksa gol gelebilirdi......

Bu hasagiç hemde bizim maçlarda devlesiyor..Kahvede herkez iyi sövdü ona..Aynı hasagic her fener macındada cezalı...Su hasagici keske biz alsakYan topları çok iyi..Orkun ise sinek avlıyor.Hasagicin bizim maçlardaki performansına bakılsa Barcelona alır