1 ile 30 arası toplam 468 sonuç

Konu: TSL 14.Hafta | Galatasaray - İstanbul BŞB

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    ilk yarida stadta 3500 kisi vardi.Ikinci yari stad doldu
    3500'mü ciddimisin?

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    3500'mü ciddimisin?
    Evet,öyle duydum ...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Evet,öyle duydum ...
    en az 15bin kişi vardı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Öncelikle süper bir maçtı. Futbol adına bayağı keyif aldığımı söylemem lazım. Maçı izlemeden maça dair yorum yapanlar hakkaten ayıp ediyor. İBB 2 dakka dayanamadın filan diye. Adamlar 90 dakka dayandı ya, ne 2 dakkasından bahsediyorsunuz. Hasagiç duvar ördü. Hazır yeri gekmişken söyleyeyim. Bu Türk vatandaşı olan Hasagiçi kimse neden görmez ve almaz? Çok ilginç. Serkan'ın pozisyonu da Ümit'in pozisyonu da kesin penaltı. Tartışılmaz bile. Hakem hatası olur, buna bir itirazımız yok. Benim itirazım şuna. LigTV Ümit'in pozisyonunun tekrarını orta sahadaki pilot kamerasından gösterdi. Direkt kaleyi gören kameradan. Hakem olacak adamın önünde pozisyonu engelleyen hiçbir şey yok, görüyor pozisyonu ve devam devam şeklinde elini sallıyor. Ayıp bir şey. Pozisyonu göremezsin filan hata olur böyle. Ama pozisyonu iddia ediyorum gördü. Görememesi Fizik kurallarına aykırı yani. Görüş açısının içinde ve bunu engelleyen bir şey de yok. Kimse bahsetmemiş ama bu Lincoln canıma yetti. Adam sakatlanmıyor, arada bir iyileşiyor. Haftaya oynayamazsa bu takımda yeri yok bence. Zaten birşey oynadığı da yok. Hasan haklı olabilir ama demeç onunsa eğer yalan söylemiş. Küfür etmedim diyor, yalan. Dümdüz gitti.

Mesaj Yetkileri