Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 198 sonuç

Konu: TSL 14.Hafta | Beşiktaş - Ç.Rizespor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    CİSSE,TELLO cezalı
    TORAMAN-ZAN sakat

Bence önemli eksiklikleri var..Tellonun olmadıgı maçlarda besıktas cok zorlandı..3 ihtimalli maç gibi görüyorum...Rize macında zaten Besıktas yedekleri güven vermemişdi..
    Hersey boboda bitiyor kurtarırsa bobo kurtarır

Korayı önliberoya cekersen Bakinin yanına stoper mecburen diattayı alacaksın...Ozaman stoper tam canlı bomba olur..Tabi bakininde yükselen performansı herkezi sasırtıyor..

Erken golde önemli..neyse ben yorumumu yaptım
    Hakeden kazansın..
    Korayda yok maçta..Adelesinde yırtıkmı ne varmış..Besıktas Göbekte baya sorun cekecek..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu maçta büyük ihtimall genç Koray Şanlı oynayacak stoperde.Çok iyi bir stoper.Dikkatle izlemenizi tavsiye ediyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

EksikLere rağmen kazanacağız. Son 10 gündür moraL açısından çok iyi oLayLar yaşıyoruz. Yine kazanacağız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

maci eksikler de olsa kazaniriz. tellonun yerini i.akin oynamasini isterim. on libero da kim oynayacak merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    maci eksikler de olsa kazaniriz. tellonun yerini i.akin oynamasini isterim. on libero da kim oynayacak merak ediyorum.
    Serdar Kurtuluş ya da Mehmet Sedef...

Ama ne yazık ki bu iki isminde hafif sakatlıkları var,birinden biri mutlaka yetiştirilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Defansta bende oynasam yenmesi lazım Beşiktaşın.

O yok bu yok diye bişi yok...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu maçı almasına alacağız ama Porto maçı öncesindeki Bursa deplasmanı çok önemli.Hem lig hemde moral açısından.Kaybedersek Porto maçına moralsiz çıkacağız.Kazanırsak yenme ihtimalimiz daha yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Porto maçı için ne bursa ne fener ne de cimbom farketmez.

Porto maçı ölüm kalım maçı derler ya öyle bir maç.

Oyuncular moral falan bozmasın.

Ayrıca bu maçı da alacağız merak etmeyin

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Beşiktaş alır...

Beşiktaş bu maçı kazanır ama fazla gol olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Beşiktaşımız'da sakat ve cezalı sıkıntısı

Turkcell Süper Lig'de yarın Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Beşiktaş'ta, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşanıyor.

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve Olympique Marsilya galibiyetleriyle moral bulan siyah-beyazlılarda, yarınki maç öncesi 2 oyuncu cezaları, 4 oyuncu sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan 3 oyuncu hakkındaki karar ise akşam idmanın ardından verilecek.

Sarı kart cezalıları Tello ve Cisse'nin yanı sıra sakatlıkları süren Gökhan, Diatta, Mehmet Yozgatlı ve İbrahim Kaş yarınki mücadele takımlarını yalnız bırakacak. Sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman, Koray ve Serdar Kurtuluş hakkındaki kararın ise bu akşam yapılacak son idmanın ardından verilmesi bekleniyor.
    Bu oyunculardan İbrahim Toraman ile Serdar Kurtuluş'un da oynama olasılıklarının düşük olduğu, Koray'ın ise savunmadaki eksikler nedeniyle oynatılması için çaba harcandığı bildirildi.
    BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Zafer Önder İpek yönetecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Rize'den sürpriz bekliyorum..

Tahminlerim ; 4-0 , 5-0..

not: bjkxxx'ten çalıntıdır..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tandoğan-Koray Avcı-Baki-Üzülmez

Bu 4'lü varmış defasta.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Kozumuz Delgado!

Marsilya maçındaki performansıyla alkış toplayan Beşiktaşımız'ın Arjantinli futbolcusu Delgado, Ç.Rize karşısında da takımın en büyük kozu. Sakat ve cezalıların çokluğu nedeniyle orta sahada bir anlamda ipleri ele alacak olan yıldız oyuncudan Ertuğrul Sağlam da oyuna ağırlığını koymasını istedi.

Kaynak: Sabah

Rüştü'den taraftara çağrı

Siyah-Beyazlı takımımızda kaleyi Hakan Arıkan’dan devralan Rüştü Reçber, zorlu Rizespor maçı öncesi taraftarlara seslendi... Tecrübeli file bekçisi, “Eksiklerimizin çokluğu bizi sıkıntıya sokuyor ancak sahadaki herkes elinden gelenin en iyisini yapacak. Çaykur Rizespor karşısında da 3 puan alıp, taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Delgado'yu bu aralar izlemekten büyük keyif alıyorum.Bugünde sazı eline alacaktır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

12'den vurun
    Futbolcularıyla özel bir toplantı yapan genç teknik adam, dört maçtan galibiyet bekliyor
    Şampiyonlar Ligi'nde Marsilya'yı mağlup ederek yeniden gruptan çıkma şansını yakalayan Beşiktaş'ta gözler lige çevrildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Ümraniye'de futbolcularla yaptığı özel toplantıda ilk yarı bitene kadar oynanacak dört lig maçında da kayıp istemediğini söyledi. Sağlam şöyle konuştu: "Sırasıyla Çaykur Rize, Bursa (D), MKE A.Gücü ve Vestel Manisa maçlarını mutlaka kazanmalıyız. Alacağımız 12 puan bizi rahatlatacak."

TARİHİ FIRSATI KAÇIRMAYALIM
    Sağlam, sezonun ilk yarısını üst sıralarda bitirmelerinin her anlamda büyük önem taşıdığını belirterek, "Taraftarlarımızı mutlu etmek ve ikinci yarıya moralli başlamak için bu maçları kayıpsız geçmeliyiz. Bugünkü Rize maçı, serinin başlangıcı olsun. Ardından Bursa'yı geçerek Porto'ya gitmeliyiz. Devler Ligi için önümüzde tarihi bir fırsat var. Porto karşılaşmasını da kazanarak, Beşiktaş'ın büyüklüğünü kanıtlamalıyız" diye konuştu.

BEŞiKTAŞ

A.Tandoğan İ.Üzülmez İ.Akın Nobre Bobo Serdar Özkan Higuain Koray Baki Rüştü Delgado

Ç.RiZE
    Suat Ergün Leandro Victoria Riberio Zafer Emrah Cumhur Gökhan Kürşat Gonzales

Hakem: Zafer Önder İpek Stat: BJK İnönü Hava: P.Bulutlu 6 derece

Gözler Higuain'de

SEZON başladıktan sonra transfer edilen ancak bugüne kadar beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Higuain, Çaykur Rize'yi gözüne kestirdi. Sağlam'ın şans vermesi durumunda gol atacağını iddia eden Arjantinli forvet, "İnönü'de bizleri destekleyen o muhteşem taraftarımıza kendimi affettirmek istiyorum" dedi.

Tello'nun yerine Akın

Oftaş karşılaşmasında sarı kart gördüğü için Rize maçında cezalı duruma düşen Tello'nun yerine bugün İbrahim Akın görev yapacak. Sağlam'ın, sol kanatta yıldız futbolcuya görev vereceği öğrenildi. İbrahim, "Bu şansı en iyi şekilde kullanmak istiyorum. Hocamı mahcup etmeyeceğim" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İbrahim Akın'ın oynaması iyi olmuş.Bence Beşiktaş'ın bu oyuncuyu kaçırmaması gerek.Higuain'de atacağı gol veya gollerle kendini devre arasında gönderilmekten kurtarabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Haberde verilen dizilişe göre Beşiktaş çift forvet ve arkalarında Higuain ile çıkacak sahaya. Atak oynayacaklar. Büyük ihtimalle kazanırlar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk 11 konusunda tam bir karışıklık söz konusu.Maç saatinde görürüz gerçek kadroyu.

BEŞİKTAŞ
    Rüştü
    Ali
    Koray
    Baki
    Üzülmez
    Burak
    s.Özkan
    Delgado
    İ.Akın
    Nobre
    Bobo

Kaynak: Karakartal.com
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Önlibero yok, sürekli saldıracak Bjk.
    Over olur..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şemsi öyle bir kadroda ancak öyle bir kolpa siteden beklenirdi.

Karakartal.com kartalhaber.com

bunların 100 dediklerinden 99'u yalan 1 tanesi de şüpheli.

Ayrıca kadro böyle olursa 3-4 tane atarız ama 2-3 tane de yeriz.

Ali Tandoğan Tigana zamanında da sağ bekte iyi oynuyordu Serdar iyileştikten sonra yine ön liberoya gecse iyi olur aslında... Maçı kazanırız cezamızda kalktı taraftar sahada...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben o kadroyu söylediğimi kanıtlamak için verdim.Dediğim gibi medyada çıkan 11 ler birbirinden çok farklı.Maç saati yaklaşınca görürüz gerçek 11'i.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şemsi haklısın heryerde farklı kadrolar var ama maç saainde anlarız.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sivas ın ve büyük ihtimaL GaLatasarayın maç kaybedeceği bir hafta da 3 puan aLamamak çok kötü oLur. Ne oLursa oLsun kazanmamız gerek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ofansif bir kadroyla cıkıcaz gole bogucaz Rize'yi moralliyiz Gs puan kaybı yasıycak gibi Sivasta kaybetti..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İnönüde şölen başlıyor.

Taraftarlar tek tek oyuncuları çağırıyorlar tribüne.

Bu arada kadromuzu birazdan aktaracağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Kesin 11 ler

BEŞİKTAŞ
    Rüştü
    Ali Tandoğan
    İbrahim Toraman
    Baki
    İbrahim Üzülmez
    Serdar Özkan
    Koray
    Mehmet Sedef
    Delgado
    Nobre
    Bobo

Ç.RİZESPOR
    Gonzalez
    Gökhan
    Suat
    Kürşat
    Ergün Teber
    Emrah
    Cumhur
    Serhat
    Victoria
    Zafer
    Leandro
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kadro ideal, Beşiktaş alır..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Besiktas kazabilir ama dilegimiz Rizenin kazanmasi ...

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri