Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
Hiç bir şey demiyorum. Sadece burada ileri geri konuşan Fenerbahçe'li arkadaşlarıma maçı izlemelerini ve 2.yarıda Galatasaray'ın ne kadar gol pozisyonuna girdiğini saymalarını istiyorum. Başka bir şey değil. Fenerbahçe'ye yeniliriz, yeneriz ve ya berabere kalırız tipinde yazılar yazmayacağım. Çünkü altında kalacağım bir şeyi yazmamayı tercih edeceğim bundan sonra. Ama ne kadar tarafsız olmaya çalışsamda bazı Fenerbahçe'li arkadaşlarımız beni çığrımdan çıkardı. Onlar kendilerini bilir. Onlara tekrar söylüyorum. Maçı izleyin pozisyonlarımızı sayın. Sonra burda gelip bize Avrupa'lılık taslamayın. Emin olun biz sizden iyi biliyoruz oraları
Tamam iyi oynamış olabilir Galatasaray, gayet güzel ama 'Fenerbahçe boş takım, oyun mu oynuyorlar ki' diye cevap yazanlar olduğu sürece bu dediğin Avrupa'lılık muhabbeti uzar gider, her iki takım da lig ortalamasından daha iyi oynuyor, varsın halk karar versin kim daha iyi oynuyor.

Sen de farkındasındır, mantıklı bir yorum muydu orada yazılanlar?
Hararetle yeneriz demenin başka türlüsüydü bence, o mantıkla yazılmamış olabilir de aslında ama o şekilde anlaşıldığı sürece herkes birşeyler yazıyor, daha da karışıyor.
Şans kavramı ile iyi oyun farklı şeylerdir, şans olmadan zaten kazanılmaz, herkes talihe kızmış durumda zaten, Galatasaray'ı yerin dibine sokan mı var?

Bana kalırsa hala çok eksiği var ama hala güçlüdür de Galatasaray, yadsınamaz bir gerçektir bu, Galatasaray,Beşiktaş ve Fenerbahçe her zaman şampiyonluk favorisidir.Bunu hep kabul ederiz zaten.

Zaten bu çekirge muhabbetini de Hıncal Uluç çıkardı, bence çoğunuzu alınması da bu sözlerin çok olmasından dolayı.Yalnız kadrodaki uyumda da, taktikte de iyi gitmeyen birşey var, bunları da görmezden gelemezsiniz..
Galatasaray %100 hazır değil, bu yüzden küçümsemeyin.

Ayrıca kazanacağız demek fanatiklik değildir, tuttuğunuz takımın kazanacağına her zaman inanırsınız, bu hep böyledir üç büyükler için.
Derbileri kaybedeceğiz diye yorumlayan hiç bir izleyici görmedim ben