Originally Posted by demirhan1984
Evet necatiyi gözden kaçırmış olabilirim.Bu arada benm internet hızı 512 kbps v2'yi 3 saattir indirmeye çalışıyorm neden böle? bendemi bi sorun var yoksa linkte mi bi problem var?Ayriyetten stadyumlara dokunulmadı demişsin.(Ben bu olayı v1 için sölüorum yanlışlık olmasın).Ama usta Fenerbahçede information bilgilerine girdiğimde v1'de Expancion capacity edi 10.02.2006 gerçekteki gibi yükseltilio ve ocak ayında kapasite 62000 çıkıo.Bunu oyunu silerek denedim sizin yamayı yükledikten sora böle bi olay oluo.editörden baktm 10.02.2006 da yapımı bitio ve new capacity 62000 yazio ayriyetten fenerin stadi 52000 kişilik.Belki gözden kaçırmışssınızdır.Bide bi sorum daha olacak usta ben fenerin başındaym Fenerbahçe ile maç yaparken kendi sahamda üstte sol tarafta stad yaziodu (v'1de) maç sırasında orda Şükrü saraçoğlu değilde Fenerbahçe stadium yazio bu bence bi yanlışlıkBunu nasil değiştirebiliriz diye sorcam ama artık anlamı yok v2 indiiriom inşallah böle bi sorun yoktur.Ve bu yazıları yazarken hala inmedi benm update linktemi problem var bilgilendirirsen sevinirim.Demirhan bana katlandığın için sana çok teşekkür ederim
![]()
![]()
![]()
biliorum cok soru soruom kimseden cekmemşssindir benden cekdiğin kadar sağol var ol
![]()

Luciano gerçekte de Fenerbahçe'de kiralık bu yüzden biz de böyle yapmak zorundaydık 
Alıntılı Yanıtla