Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 96 sonuç

Konu: TSL 15.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Banko berabere maç başladıgı gibi biter..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Feldkamp zor maçların adamıdır, babamdan dinliyorum her zaman böyledir diyor. Zaten bu sene de kısmen gördük. Bu maçta aptallık veya çılgınlık yapacağını sanmıyorum.

En kötü ihtimalle berabere kalacağız.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Feldkamp zor maçların adamıdır, babamdan dinliyorum her zaman böyledir diyor. Zaten bu sene de kısmen gördük. Bu maçta aptallık veya çılgınlık yapacağını sanmıyorum.

En kötü ihtimalle berabere kalacağız.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gelenek devam eder. Kadıköy'den Cimbom yine boş döner.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hasan Şaş'ın bir önceki maçta atılması bir bakıma iyi oldu. Oyun durduk yere gerilmeyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

--------Orkun---------

Ugur--Song--Servet--Hakan Balta

---Baris-Linderoth--Volkan Yaman------

----------Arda Turan---------

------Nonda-------Serkan---------

Ben böyle bir kadroyla çıkarsak kazanacağımzı düşünüyorum bana kalırsa maçın kaderini belirleyecek olan nonda ve serkanın performansı.Serkan sol forvette oynarsa çok faydalı olur deivid in yeteri kadar defans yardım etmemesi g.gönül ün ileri çıkması va adam kaçırmasını çok iyi değerlendirebilir.Serkan muhakkak oynamalı çünkü geniş alanların adamı Young boys maçını hatırlayın serkan maçın yıldızı seçilmişti gs öndeyken y.boys saldırırken hızlı kontra atağa çıkarmıştı.Fener'in sağ kanadının açık verdiği zaten inter maçında kabak gibi belli olmuştu.Kezman oynarsa semihten daha faydalı olur kesinlikle, semih in adam geçip deibling yapma özeliği yok servet ve songu pek zorlayamayacağını düşünüyorum.fb nin en etkili olan sol kanadını defansif yönü kuvvetli olan barış ve hatta 3.stoper sayılabilecek uğur bulunuyor kolay adam geçirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Linderoth-Lincoln oynamıyacakmış...Sakatlar..

Ligtv’ye göre:
    Lincoln’ün oynaması zormuş.Linderoth da kesin oynamayacakmış. Barış da büyük ihtimalle oynarmış..
    Lincoln’den onemli Linderoth’un oynamamasi.. Çok kötü bir haber..

Ortasahaa savasan yardım eden kosan adanmlardan olusması sart......

----------Orkun-----------------
    ugur-Song--Servet--Hakan----
    Sabri-barış-topal-Volkan
    ----------Arda--------------
    ----------Nonda-----------

Sabri sag kanatta olmalı çünkü vederson ve carlos orayı çok zorlar..Ugura destek sart..

Hakan ve volkan sol tarafı iyi degerlendirirse Gökhan gönülün ordan pozsiyon buluruz....
    Hakan volkan birbirini tamamlar bu kadro en mantıklı..Sakatlarıda düsünürsek itiraz eden olmaz sanırım....

Ortasahada kilit oyuncular sakat..Tek forvet en mantıklısı serkan kaybolur gider bu maçta..Gol atarsak girer..

Bu maç serkanın macı degil serkanın maçı son 20 dakikada baslar...Önce kanatlara bekleri destekleyici adamlar sart...

Büyük ihtimal kalli defansif cıkacak..Çünkü Ligdeki avantajını kullanmak isteyecek..Yenilmesek yeter diyecek büyük ihtimal..

Sag kanatta hizli,pres yapan adamlar sart.Sabri-Ugur ikilisi cikar banko.

Sabri iyi pres yapiyor,hizli adam,güzel de orta acamiyor.Bu yönü cok zayif.Ama baska caremiz de yok acikcasi.Sag tarafta Ugur-Sabri ikilisi oynayacak.

Sol tarafta Hakan-Volkan ikilisi oynamali,böylelikle kanatlari tikamaliyiz.Ikisinin de hem hücum yönü,hem defansif yönü iyi futbolcular oldugunu biliyoruz.Mutlaka sol tarafta bu ikili olmali.

Ortada Linderoth`un durumu cok önemli,yetistirilirse mutlaka oynamali.Olmasa da Baris-Topal ikilisi oynayabilir.Ayhan kac aydir sakat,mac eksigi var.Kötü oynayabilir,bu yüzden riske girmemek gerekiyor.

Amc bölgesinde büyük olasilikla Arda oynar,zaten Arda serbest oynadiginda cok etkili birisi.Orada sIkinti yasamayiz.

Tek forvet cikmaliyiz maca.Deplasmandayiz,4 puanlik fark iyi bir fark,ve hicyoktan 1 puanda iyidir.Tabi kazanmaliyiz ama berabere biterse de iyi olabilir.

Tek forvette yipratici forvet,kafa toplarinda iyi bir forvet gerekiyor.Nonda olabilir bu.Ümitte olabilir,ama mutlaka tek forvet baslamaliyiz.

Neyse,maca daha cok var,ilerleyen günlerde durum belli olur,net bir yorum yapabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu konunun açılması bence gereksiz olmuş.Bu konu sonucunda 6-7 kişi banlanabilir

Galatasaray kazanır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

ne yaparsanız yapın isterseniz birbirinizi taksimin ortasında dövün ama tartışarak şu konuyu kapattırmayın.

kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe ev sahibi tabiki bir çok kişi favori gösterecek.. Bence bu bizim avantajımıza olacak, Fenerbahçe baskıyı hissedecek çünkü.. Bizim mutlak kazanmamız gerekmiyor, ki zaten kazanırsak çok çok rahatlarız.. Hedefimiz tabiki galibiyet olmalı ama Kalli ne yapar ne eder bilemiyorum.. Takımımız İBB maçının ikinci yarısındaki ruh ile mücadele ederse, koşarsa, bu maçı alabiliriz.. En azından puanla döneriz.. Kalli devre arasında ne söylediyse oyunculara aynı şeyleri maç başında da söylemeli.. Eksiklerimiz olacak ama bunlara sığınmamıza gerek yok, her ne kadar bizim için çok önemli eksiklikler olsada.. Hedefimiz bazıları gibi 1-0 olsun bizim olsun mantığı değil iyi oyun ve puan yada puanlar olmalıdır..

Bence maçı 1-2 kazanacağız goller Song (Penaltı) ve Servet'ten ( Kafa ile) gelecek.. İçime doğuyor..

Yenilirsekte kimse karalar bağlamasın, zira bu maçı 34 maçtan birisi ve kazanırsak her maçta olduğu gibi yine 3 puan alacağız.. Ayrıca bu maçın bir de Sami Yen versiyonu olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fenerbahçe ev sahibi tabiki bir çok kişi favori gösterecek.. Bence bu bizim avantajımıza olacak, Fenerbahçe baskıyı hissedecek çünkü.. Bizim mutlak kazanmamız gerekmiyor, ki zaten kazanırsak çok çok rahatlarız.. Hedefimiz tabiki galibiyet olmalı ama Kalli ne yapar ne eder bilemiyorum.. Takımımız İBB maçının ikinci yarısındaki ruh ile mücadele ederse, koşarsa, bu maçı alabiliriz.. En azından puanla döneriz.. Kalli devre arasında ne söylediyse oyunculara aynı şeyleri maç başında da söylemeli.. Eksiklerimiz olacak ama bunlara sığınmamıza gerek yok, her ne kadar bizim için çok önemli eksiklikler olsada.. Hedefimiz bazıları gibi 1-0 olsun bizim olsun mantığı değil iyi oyun ve puan yada puanlar olmalıdır..

Bence maçı 1-2 kazanacağız goller Song (Penaltı) ve Servet'ten ( Kafa ile) gelecek.. İçime doğuyor..

Yenilirsekte kimse karalar bağlamasın, zira bu maçı 34 maçtan birisi ve kazanırsak her maçta olduğu gibi yine 3 puan alacağız.. Ayrıca bu maçın bir de Sami Yen versiyonu olacak..
    Aynen Burak Kallide bunu düsüncek Gol yemesek yeter diyecek..Avanatajı korumak isteyecek..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tek ihtimal var.Galatasara Kazanıcak.!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben böyle bir kadro ile çikmamizi isterim

--------Volkan---------
    Önder--Edu--Lugano--Vederson
    G.Gönül--Aurelio--Appiah--R.Carlos
    ------------Alex---------------
    ------------Semih-------------

Galiba Zico böyle bir kadro ile çikacak

--------Volkan---------
    G.Gönül--Edu--Lugano--R.Carlos
    Deivid--Aurelio--Selçuk(Appiah)--Vederson
    -----------Kezman-------------

Kezman hazirsa bile oynamamali. Semih üst üste yüksek templu maçlari kaldiramadi, son maçta oyundan düstü bu yüzden Semih yerine ilerleyen dakikalarda oyuna alinabilir.

Appiah bu maçta oynarsa herseyini ortaya koyar ve güzel bi oyun sergiler bence.

Sag tarafta Önder- Gökhan ikilisi bu maçta daha basarili olur bence. Inter maçinda izledigimiz gibi Deivid devamli ortaya kaçinca çok büyük bosluklar oluyor. Hakan ve Volkan bosluklar oldugu takdirde iyi degerlendirir kanisindayim.
    Deivid maç berabere giderken yada geri düstügümüz zamanda bir dinamo olarak oyuna girebilir. Yani Deivid'i oyunun ilerleyen dakikalarinda düsünmeli.

Sol tarafta Carlos daha ofans oynamali. Arkadaslarin dedigi gibi Sabri ve Ugur oynayacak büyük ihtimalle. Carlos bekte oynar ise sik ileri çiktigi için o bölgede de bosluklar verebiliriz. Kisacasi Carlos maç boyunca ofans oyuncu olarak sahada yer almali.

Galatasaray, Fenerbahçenin kanatlardaki bosluklarini iyi degerlendirirse ancak kazanabilir. Bu yüzden Zico'nun o bölgelere maç boyunca daha fazla önem vermesi gerekmekte. Maçin kilit adami Alex olur. Alex'in performansina göre yenilir yada yeneriz. Bu maçta beraberlik ihtimalini düsünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

En korktuğum yan:

Bizim sağ bekte Uğur oynarsa R. Carlos orayı koridor gibi kullanır. Carlos'un karşısında bence Song oynamalı.
    I'm back...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by mista7fb View Post

--------Volkan---------

--------Volkan---------

Kezman hazirsa bile oynamamali. Semih üst üste yüksek templu maçlari kaldiramadi, son maçta oyundan düstü bu yüzden Semih yerine ilerleyen dakikalarda oyuna alinabilir.

Sag tarafta Önder- Gökhan ikilisi bu maçta daha basarili olur bence. Inter maçinda izledigimiz gibi Deivid devamli ortaya kaçinca çok büyük bosluklar oluyor. Hakan ve Volkan bosluklar oldugu takdirde iyi degerlendirir kanisindayim.
    Deivid maç berabere giderken yada geri düstügümüz zamanda bir dinamo olarak oyuna girebilir. Yani Deivid'i oyunun ilerleyen dakikalarinda düsünmeli.

Sol tarafta Carlos daha ofans oynamali. Arkadaslarin dedigi gibi Sabri ve Ugur oynayacak büyük ihtimalle. Carlos bekte oynar ise sik ileri çiktigi için o bölgede de bosluklar verebiliriz. Kisacasi Carlos maç boyunca ofans oyuncu olarak sahada yer almali.

Galatasaray, Fenerbahçenin kanatlardaki bosluklarini iyi degerlendirirse ancak kazanabilir. Bu yüzden Zico'nun o bölgelere maç boyunca daha fazla önem vermesi gerekmekte. Maçin kilit adami Alex olur. Alex'in performansina göre yenilir yada yeneriz. Bu maçta beraberlik ihtimalini düsünmüyorum.
    Kezman olmamalı, bildiğiniz gibi altı kişilik kontejan var o yüzden yedeğede girmemesi gerekiyor. Appiah iyileşmeye yakında gene yedek kalması gerek. Deniz iyileşti ama Selçuk Yusuf'a yaptığı markajı Lincoln için yaparsa durdurma ihtimali var. Vederson kadroda olmamalı eğer olursa gene ayağı yerden havalanıp gereksiz şutlar ve çalımlar denyecek o yüzden zararımıza olabilir. Onun yerine Devied oynamalı sağ kanatta ise tercih Ali Bilgin olmalı. Carlos ve Alex ile duran toplarda sorunumuz yok. Defansta Lugano ve Edu bir sarı kartı varmış gibi oynayıp hata yapmaması gerek. Bana göre kadro şöyle olmalı:

--------------------Volkan-----------
    Gökhan Gönül---Lugano---Edu---Carlos
    ----------Mehmet Aurelio---Selçuk----
    Ali Bilgin------------------------Deivid
    ----------------Alex------------------
    ----------------Semih----------------

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerbahçe her zamanki gibi kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tarihin en rahat derbisinin oynuyacagız. fb:0 gs:3

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zico derbilere takımı farklı şekilde hazırlıyor. Zico'ya bu nedenle güveniyorum. Hakem hatası olmayan, gerginlikten uzak zevkli bir maç olmasını diliyorum ama şu forumda bile bunun mümkün olmayacağını anlamak hiç de zor değil. Neden işin keyif alan yanına bakmayız da, kışkırtma, tahrik etmekle uğraşırız.

Bu derbilerin keyfi bir bakıma rakip takımın taraftarlarıyla uğraşmakla çıkıyor ama burada uğraşılanların yeterince olgun olmaması nedeniyle tartışma çıkıyor. Yoksa Galatasaray'ı yendikten sonra arkadaşlarımıza takılmadıktan sonra keyfi çıkar mı galibiyetin?

Ama forumda bu takılmaları anlayışla karşılayacak çok sayıda üyemiz mevcut değil. O nedenle maçtan önce, maçtan sonra, maç esnasında; rakip takım taraftarlarına laf sokma çabasında olan arkadaşlar msni kullansınlar. Orada içlerini döküp rahatlasınlar, burada gerginlik çıkarmasınlar.

Hepinizden rica ediyorum, biliyorum biz yapmayın dedikçe, sert oldukça siz bizi takmamaya devam ediyorsunuz, o nedenle bu sefer iyi niyetle yaklaşıyorum. Lütfen tartışma çıkarmayın, uzun zamandır buradayım, çoğunuzla muhabbetim olmuştur, azıcık sizin üzerinizde hatırım varsa tartışma çıkaracak mesajlardan kaçının.

Bu sizden özel isteğimdir, beni kırmayacağınızı düşünüyorum. Bu konuda tartışma çıkmasın, konu kapanmasın, sinirler gereksiz yere gerilmesin. Çok şey istemiyorum, şimdiden bu isteklerime karşı duyarlı olanlara çok çok teşekkür ederim.

Saygılar...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Üstelik Lugano tek hamleli futbolcu..Serkana Faul yapıp penaltı bile olabilir..Nonda olsunda..Partneri fark etmez..Ortsahaya kosan adamlar sart..Kali bu maçları sever..Medya içinde Kazanmamız lazım..Ne zaman yenip baskı kursak Rakip kötü diyorlar..Artık cevap zamanı..

Maçın Hakemi:FIRAT AYDINUS olacak !!!
    Gördügünü Çalan iyi hakem..

Her iki takımın Yıldız oyuncuları oynarsa..Çok zevkli bir maç olur.
    Kendisine tepkimiiz çoktu. Ama son zamanlardaki maçlarımızda gayet iyi yönetti. Bu hakem olması gayat iyi maçta gördüğünü teredüt etemeden çalıyor ve iyi bir performans gösteriyor. Umarım bu maçtada iyi performans gösterip iki tarafıda memnun eden sonuç alacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by mista7fb View Post

--------Volkan---------

--------Volkan---------

Kezmanı maç eksigine ragmen bu maçta oynatırsa büyük hatayapar..Heleki semihi keserse..Deivid oynar..Zico onu hiç kesmediki.2.kadro cıkar kezman yerine Semih olur...

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Kendisine tepkimiiz çoktu. Ama son zamanlardaki maçlarımızda gayet iyi yönetti. Bu hakem olması gayat iyi maçta gördüğünü teredüt etemeden çalıyor ve iyi bir performans gösteriyor. Umarım bu maçtada iyi performans gösterip iki tarafıda memnun eden sonuç alacaktır.
    Batuhan artık bunada tepkimiz olursa..Valla her hakemle sorunlar var..Çüneyt cakır adayı geciyordu..Gecen hafta Fenerbahce macında düdük caldı ondan verilmiyor..Verilirse Büyük hata olur..Selcuk dereli,İsmet arzuman malum olaylar...Bu aralar en sessiz adam Fırat..İnsallah gördügünü calar.Tereddüt yasamassa Çok iyi olur..Hakeden kazansın..UMarım galibiyete gölge düsmeden bir maç sona erer..Artık adam gibi bir derbi galibiyeti yasanmıyor..Her derbiden sonra olay konusuluyor..Futbolcularında centilmence hakeme yardımcı olmaları lazım..Çirkeflik yapmaya gerek yok..Ozaman hakemi zora sokarız..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu maçta kuLLanacağınız cümLeLere, keLimeLere dikkat ediniz. En küçük bir taşkınLık ve tartışmada bu konuya yazmaktan mahrum kaLacağınızı beLirtmek istiyorum. Burda bir kaç kendini biLmez kişiLer yüzünden herkesin takip ettiğini bırakın Dünya nın izLeyeceği derbiyi bizim forumumuzda tartışma imkanından etmeyin. SinriLerinize, keLimeLerinize hakim oLun. Haksız ve rencide edici, kırıcı, kışkırtıcı bir mesaj gördüğünüzü düşünüyor iseniz buna kendiniz cevap vermek yerine bize biLdirin.

Fenerbahçe ve GaLatasaray a başarıLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    En korktuğum yan:

Bizim sağ bekte Uğur oynarsa R. Carlos orayı koridor gibi kullanır. Carlos'un karşısında bence Song oynamalı.
    Ugura destek verecek birini oynatmak zorundasın oda barış...Sol kanat içinde gecerli..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Kanatlara 10'ar kişi koysalarda o kanatlardan yine ortamızı atar golü buluruz bizim için sorun olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by senderson View Post
    Kanatlara 10'ar kişi koysalarda o kanatlardan yine ortamızı atar golü buluruz bizim için sorun olmaz...
    Abartma istersen..Ne takımmıssınız be

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe kazanır..

Tahmini skorum 2-1 ya da 3-1

bu oyun futbol oyununundan yana psikolojik savas olacak resmen, gs nin genc oyunculari kimi ne boyle bi atmosfer gormus nede boyle bir stress altinda kalmis, fb nin tecrubeli baya cekismeli mac olacak ve ama son belediye macindaki gibi oynarsa galatasaray maci koparir diye dusunuyorum!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bence hakem aydınus almaz çünkü ne hikmetse o adam hep bjk derbilerine tain edildi benim favorim yunus yıldırm zaten ingilizcesi olsa uefa tarafından değerlendirmiş olacağı açıklanmıştı

maçı büyük ihtimalle biz alırız çünkü kadıköyde o muhtaşem atmosferde oynamak süper bi avantaj. ayrıca 2005-2006 sezonundaki gibi gs beraberliğe gelirse sahada sadece fenerbahceyi görebilirz(inş )

çoğu fenerli bu maçı sezonun en kolay maçı olarak görüyo ama (ben dahil) hiçte kolay olmayacak büyük ihtimalle geçen yılki maç gibi tek farkla alırız ama ilk 20 dk içinde 2 gol bulursa fener tarih tekerrür edebilir (6 kasım,22 nisan)iki takımada başarılar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Lincoln oynamıyacak büyük bir ihtimalle.Ama linderoth oynamıyadaksa işimiz zor.

Bende rüyamda görmüştüm GS 3-fb1 bitiyordu maç. Hatta bir tane şut üst direğe çarpıyor içeri girip çıkıyor ama hakem golü vermiyordu Hakem olayı olabilir gene

İnşallah adil bir yönetim altında geçer maç.
    Last edited by Nedvedmania : 05.Aralık.2007 at 14:35
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kazanırız umarım Kezman'ın mutlak kadroda olması lazım isterse Deivid'i kadro dışı bıraksın

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri