Guşluğa da mesaj attım, artık rahat rahat uyuyabilirim. Herkese iyi geceler.
![]()
Guşluğa da mesaj attım, artık rahat rahat uyuyabilirim. Herkese iyi geceler.
![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
gençler nasılsınız bu arada şu renklerdeki asalete bakın! Altta :
![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kimse varmı guşlukta![]()
ses veriyorumm..
nasıl gidiyo verdinmi sınavları?hayat nasıl
bugün 1 yarın 2 sınav var sonra yatış..
hayat zaten katakullide sınav zamanı iyice bunalım oluyor
sende durumlar nasıl ?
benimde haftaya başlıyor sınavlar.bu sene okul baya bir zorluyor.Tezler,projeler,raporlar vs..
okul artık baya bi bunalttı kaç sene oku ondan sonra hiç okumayan bihalt yapmayan herif ve kadınlardan(tvde çıkanlar semra hanım falan,hortumculuk yapanlar) az para kazanıp fazla çalışıyon.Bu nasıl bir düzendir
alttanlar olmasa biz bu sene rahatızda işte benim alttan var bayağı, okulda uzadı zaten, seneye az ders olsun hesabı içindeydim dönem başlarında şimdi sınav zamanı zaten uzadı diyip iyice salıverdim..
valla kafayı düzene takarsan hiç çıkamazsın o işin içinden, oluruna bırakmak lazım dicemde o da ayrı bi dert
işin özü dert çok derman yok.. :S
Selamlar..
Yok abi ben kafayı düzene iyice taktım.elin oğlu çıkıp abuk sabuk şarkı yapıyo meşhur oluyo.Çıkıp bide bir TV kanalında birisiyle tartıştınmı iki kişiye laf söyledinmi gelsin paralar.Güzel iş walla![]()
Nasıl geldim ben burayaA.s Aygün
![]()
Ben nasıl geldiysem öyleNasılsın Kerem ?
Bozulmuş site![]()
dağıtacağım diyorsun yani piyasayı
valla doğru söylüyorsunda sonuçta bunlara primi verende halk, problemin ana nedenide burdan kaynaklanıyor tv açısından..
merhabalar...
vayy vayy napıyorsunuz bakalım kuşlar bende bugün sabahcıyım hamza sanada bi süprizim var bizim emrah yanımda seninle konuşmak istiyor![]()
kimleri görüyorum..
şu emrah dediğin anlamış olduğum emrah ise sen ona deki "emrah koşş .." o anlar![]()
oda sana ''tek kelime'' diyor anladın sen onu![]()
o da mı biliyor bu "tek kelime" yi yahu
:forzaküççükemrahsmile:
Site bozulmuş.Ana sayfada(Forum) bir tek FM bölümleri var. :S
kuru kuru çekilmiyor burası hani bizim şalgam sularımız içelim acılalım![]()
yok artık öyle bonkör arkadaşlar![]()
Bende geldim buraya selam millet?(Nasıl geldiysem)
iyi o zaman bende sana soda almıyorum![]()
Merhaba gençler çıplak kalmışsınız gibi.![]()
siteye noldu yaa
canın sağolsun
ben kaçtım, kalanlara iyi geceler..
ula hamza 2 dakika tuvalete gittim o onda msnye yazmışsın ee tuvalette pc olmayınca haliyle cavap atamadım kusura bakma![]()