1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Galatasaray SK da Sezon Öncesi Operasyonu

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

1-) suan ligde 2. yim 4 puan önümde fener var.2-) 2 yabancı aldım nonda nın sezon sonu sözleşmesini uzatmayacağım linderoth u zaten satabiliyorum onu ingiliz kulupleri 4 milyona hemen kapıyor.3-) valla ben mumkun olduğu kadar güzelleştirmeye çalışıyorum. yani okuyanlar sanki yaşasın istiyorum daha çok ziyaret edilip yorum almak isterim ama yapmayanlarında canı sağolsun ne yapalım herkez canının istediğini yapar.4-) evet resimleri özel seçiyorum her maçın sonunda bir gazete haberi vermek sıkıcı olur belki onun için bazen oyun içi haber leri SS yapıyorum bazen kendim düzenliyorum beğendiğinize çok sevindim daha iyi lerini yapmaya çalışacağım.ilginiz için hepinize teşekkür ederim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    süper ligin 31. haftasında kendi evinde konyaspor u ağırlayan Aslan 90 da Şükür dedi. Kupa maçı sonrası yorgunlukları belli olan Galatasaray lı oyuncular çok zor geçen maçı 82. dakika da oyuna giren 37 yaşındaki kaptanının kafasından gelen golle kurtardı ve şampiyonluk yolunda rakibini takibe devam etti.

Son dakika da attığı golle takımını galibiyete taşıyan hakan şükür Ligtv mikrofonlarına maç sonu şu açıklamaları yaptı.
    "maçı kazanmak çok zor oldu kupa maçının zafer sarhoşluğu ve aynı zamanda yorgunluğu üzerimizdeydi ama takım arkadaşlarım her zamanki gibi çok öz verili bir şekilde mücadele ettiler" dedi. Stüdyodan şansal büyüka nın hakan sezon sonu mukavelen sona eriyor Galatasaraydan ayrılacakmısın sorusuna Hakan şöyle cevap verdi "mukavelem bitmiyor çünkü geçtiğimiz ay 2 senelik yeni mukaveleyi imzaladım kulubede otursam da Galatasaray dan ayrılmayacağım ve 2 sene sonra futbolu ırakacağım " diyerek söylentilere son noktayı koymuş oldu.

hakan gol sonrası sevincini ümit karan ve song ile böyle yaşadı..

Last edited by cemil kaya : 07.Aralık.2007 at 02:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri