1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Career 08

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

vega ya bak sen

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ÇEYREK FİNAL 1.MAÇI

Basın Açıklaması :

çeyrak final ilk macı kendi evimizde güzel bir galibiyet aldık fark daha fazla olabilirdi ancak bu skorda bizi cok rahat
    çıkarır diye düşünüyorum oyuncularımı tebrik ediyorum..

ÇEYREK FİNAL 2.MAÇI

Basın Açıklaması :

İlk maçın avantajını iyi kullandık rakip üzerimize geldikçe daha rahat pozisyonlar bulduk neticesinde kupada tur atlayan
    taraf biz olduk mutluyuz yarı final'deki Rakibimiz Trabzon'ada Başarılar Dilerim..

SÜPER LİG 18.HAFTA MÜCADELESİ

Basın Açıklaması :

Bugün rize karşısında rahat bir oyun sergiledik tabi bunda rize'nin çok önemli eksiklerininde etkisinin oldugunu
    söyleyebilirim bu avatantajı iyi kullandık ve güzel bir galibiyet aldık..

SÜPER LİG 19.HAFTA MÜCADELESİ

Basın Açıklaması :

Söyleyecek Fazla bişey bulamıyorum süper bir çıkış yakaladık iyi gidiyoruz bgün üzüldüğüm tek nokta Yusuf'un sakatlanması oldu

SÜPER LİG 20.HAFTA MÜCADELESİ

Basın Açıklaması :

Bugün çok zorlandığımızı söyleyebilirim konyaspor inanılmaz pozisyonları cömertçe harcadi bizde elimize geçen fırsati iyi
    kullandık ve kazandık oyuncularımı tebrik ediyorum

SÜPER LİG 21.HAFTA MÜCADELESİ

Basın Açıklaması :

Çıkışımız Devam Ediyor ilk yarıda yenildigimiz Sivas'ı Yenmek Güzel Darısı Fenerbahçe'nin Başına

SÜPER LİG 22.HAFTA MÜCADELESİ

Basın Açıklaması :

maça tutuk başladık ancak ilk yarımda kontradan golü bulduk skorun üzerine yatmaya çalışsakta macın sonlarına dogru
    appiahın uzaktan şutuna engel olamadık sonucta mac berabere bitti yenilmekten iyidir..

SÜPER LİG 23.HAFTA MÜCADELESİ

Basın Açıklaması :

Bugün Ataturk stadında bu sezon hiç boyun eğmediğimiz Galatasaray karşısında tarihi bir skorla ayrılmayı bildik
    Ev Sahibi Avatantajını süper kullandık ve Dmitry'nin O Şahane Performansıyla Kazanmasını Bildik Oyuncularımı Tebrik Ediyorum
    Hepsi Birer Timsah..

SÜPER LİG 24.HAFTA MÜCADELESİ

Basın Açıklaması :

Bugün bursaspor'un gücünü tüm türkiye'ye yine gösterdik..yani içimdeki mutluluk hissini dışarı yaymak çok zor
    takımımla oyuncularımla gurur duyuyorum bugün harika bir galibiyet aldılar ve güçlerini ispat ettiler hepsininin
    alnından öpüyorum aferim çocuklar...

SÜPER LİG PUAN TABLOSU

SÜPER LİG İSTATİSTİKLER

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri