801 yaması ciddi anLamda 801 beta dan daha da kötü duruma düştü. GoL atma oLayı bazen hiç oLmadığı gibi bazen aşırı derecede 10-11 tane de oLuyor maç içerisinde. Kornerden goL atmak imkansızLaşmış. Çok frikik oLuyor diyorduk bu sefer de Sezon boyunca ya 5 ya da 6 frikik ya atıyorsunuz ya atmıyorsunuz. KaLeciLer zira öyLe. Beta da bu kadar coşmuyordu kaLeciLer. Tipik 06-07 oLayLarına geri dönüş oLmuş. DepLasmanda maç kazanmak inanıLmaz derecede zor. Hani öyLe bir zorLanıyorsunuz ki karşınızda ki takım farketmiyor. Takım konuşmaLarının takım üstünde ki etkisi de azaLmış gibi. Önceden devre arasında takım iyi oynayıp ta goLü buLamadıysa bunu kazanabiLirsiniz dediğimde kazanırLardı şimdi ise hiç bir etkisi oLmuyor. Transferde ki durumda biraz şaşmış gibi. Beta da daha az bir değere aLabiLdiğiniz oyuncuLarı fuLL sürümde aLmak nerede ise imkansız. Ör: NaLdo yu Werder den 17miLyon $ a aLırken şimdi fuLL sürümde direk 30 istiyorLar ve onun aLtında ki fiyatı da kesinLikLe kabuL etmiyorLar.

VaLLa orjinaL aLıp ta pişman oLanLardan birisi de benim. Yani Sigames tamam Türkçe diL paketi ekLemiyor. OrjinaL satışLarımız, bizde ki piyasası az ama görünen o ki Sigames bunu devam ettirdiği sürece başka diL ekLentisi yaptığı üLkeLerde ki pazarı da azaLacaktır. Yapan sormaLı ben bunu yaptım ama gerçekten bunu, bu parayı insanLarın vermesine değer mi. Ben cevap vereyim hayır.

Nerde o CM seriLerinde ki tat ve zevk. Eidos iLe ayrıLdıktan sonra işe daha bir sıkı sarıLdıLar. Oyuncu özeLLikLerini daha bir gerçekci yapmak için ekipLerini vs güçLendirdiLer ama oyunun oyananabiLirLiği maaLesef çok düştü ve düşmeye devam ediyor.

GeLecek neLer göstericek bakaLım.