1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Yeni bir macera (Nec Nijmegen)

Threaded View

arkadaslar kariyeri paylasacagim ancak bu aralar evimde nette sorun yasiyorum virusten dolayi cok yavasladi ama oyuna devam ettim su anda durum cok guzel butun maclari tektek yayinlayacagim destekleriniz icin teskkur ediyorum ve devamini bekliorum cunku mukkemmel gidiyorum su anda liderim hersey az sonra.... (ins 13 maci bu gece yazablirim bu gece olmasada yarin sabah yazarim )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by altiner93 View Post
    Başarılar dostum.Elimden geldiğince bakmaya çalışıcam.Takım seçiminde çok iyi
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Başarılar dilerim arkadaşım.
    Quote Originally Posted by squash View Post
    başarılar dilerim kalecisini pes ten tanıyorum babos
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Başarılar...
    Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by mersinlivolkan View Post
    başarılar dilerim ilginç seçim.İnş diğer kariyerler gibi talepsizliken veya hem oynamak hem resim eklemekten sıkılıp bırakmazsın
    evet arkadaslar 2. macimiz oynadigi iki mactan galibiyetle ayrilip 8 gol atip hic gol yemeyen twente idi.Kendi evimizdeymis gibi oynamadik ama maci kazanmayi bildik aslinda rakibimiz bizden cokatak yapti ama bunlari olumlu kullanamadi .Bizse kontra atak oyunumuzla macin basi sayilabilcek dakikalarda attigimiz iki gole one gectik .ilk yarinin son dk da yedigimiz golle devre 2-1 bitti .2.yarida rakip 10 kisi kalinca daha rahat bir oyun sergiledik. Takimimizda fazla atak yapamayinca 2-1 bitti...

Macin adami Krisztian Vadocz (mukemmel bir gol atip orta sahada sistem geregi tek basna savasmayi cok ii yaptigi icin )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hafta icinde hollanda kupasi 2.turunda sparta ile karsilastim hem aslari dinlendirmek hem yedekleri gormek amaciyla diger oyuncularimdan yararlandim.Takimimda saolsun yuzumu kara cıkarmadi.yaptyaptigimiz ataklar sonucuilk gol kornerden geldi daha sonra siklasan ataklarimizin meyvesini 27 .dk da worm le aldik ve ilk yari yine 2-0 bitti ikinci yarida sok bir gollle mac 2-1 oldu ama kontrolu kaybetmedik ve macin 90 dk da forvetimiz beukering ortaya cikti ve mac 3-1 bitti .

macin adami patrick pothuizen (takimin en tecrubeli adami ve bunu sahaya cok ii yansitti defansta genel olarak acik vermemizi sagladi)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    3.hafta macinda tekrar sparta ile oynadik bu sefer aslari sahaya surdum.toivio 25.dk da atilinca 10 ksis kaldik .daha sonra 1-0 one bile gectik ancak .2.yarida bunu koruyamadik ve mac 1-1 bitti .zor bir mac olmustu bnce 1-1 iyi bir skor

macin adami peter wisgerhof
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    4. hafta da groningen deplasmanina gittik cok zor bir mac olacagini biliyorduk ve oylede oldu . 2 kere one gectik 2 kere yakaladilar galiba 3 ten sonra dermanlari kalmadi mac 4-2 aldik mutluyuz 3g 1 ber le nagmalubuz

Macin adami Mika Aaritalo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arka arkaya cok zor deplasmanlara cikiyoruz bu haftada willemle deplasmanda oynadik.Fikstur olarak 2.yari ibreyi bize cevirecektir diye dusunuyorum .erken gelen golle macin bizim acimizdan olumlu olacagini dusunuyordum ancak ole olmadi ve gelen golle devre 1-1 bitti.2.yarida 2-1 one gectik 2-2 oldu .son dakikalarda sayhneye cikan hrepka macin galibini belirledi

macin adami domunique scholten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu hafta ligin kume dusmemem mucadelesi veren takimi excelsioru konuk ettik.2 takimda kazanmak icin elinden geleni yapti .zaten kaleyi bulan az sutlari vardi ve 1 i gol oldu bizimse onlardan biraz daha fazla sutumuz vardi 2.si gol oldu onemli olan maci kazanmakti maci kazandik mtluyuz (bu mutluyuzu cok soyler oldum galiba )

macin adami itay schecter
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Nac breda ile kendi evimizde oynadik .mac gunlerinin 3 gunde bir olacak sekilde denk gelmesi takimimi biraz zorladi ancak ustesinden gelmeyi basardik. suphe yok ki bu gunlerde sans verdigim diger iki forvetim hrepka ile schechterin rolu cok buyuk.genc yetenegimiz kivuvu bizi 1-0 one gecrdi .daha sonra hrepka ile 2-0 i bulup soyunma odasina bole gittik .daha dikkatli olmalari gerektigini soledim nitekim dinledilerde bu sozlerimi 83 te 3-0 yapinca macin bittigini dusunduk ama 87 de sahneye cikan gabriel skoru belirledi ve mac 3-1 bitti .

macin adami hrepka
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    su anda takim olarak mukemmel bir sezon geciriyoruz .ilk 7 mac sonunda 6 galibiyet 1 beraberlikle lideriz .kupada 3.turda rkc ile oynayacagiz (prent isimli forvetimi oraya satmistim insallah bir surpriz yapmaz bana ) ligin basi oldugundan dolayi bizi basin pek onemsemiyor ve dususe gececegimize inaniyorlar bizse calismaya devam ediyoruz . hedef avrupa kupalari demistik bole giderse Cl ye katilcaz . Milan ,aartilo ile ilgilenmeye basladi . hic hosuma gitmedi ben onu ilerde daha buyuk bir paraya satmayi dusnuyorum .insallah aklini celmezler. muslu icin bjk 3.5m $ verdi satmadim seneye iyi bir paraya fbye gitmesi muhtemel tahminen 5 -6 m $ oda cok ii maclar cikariyor gorev bolgesinde .taraftarimizin su anda en cok osuna giden transfer 29 yasindaki houttuin oldu (cok sasirtici oldu bnm icin adam 5 sene futbol oynamamis simdi ise amc olarak dokturuyor resmen ayrica takimin 2 .kaptani olmasinin getridigi sorumlulukla gayet basarili bir perfomans gosteriyor ins bole gider ) simdilik bu kadar

iste puan cetveli

Last edited by ozgurstar : 07.Aralık.2007 at 08:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri