Futbolda intikam olmazmış, bunu anladım. Milan evimizde de yendi bizi.

Erken gol bulup öne de geçmiştik ama skoru koruyamadık. Milan az ve öz geldi, gol yapıp gitti. 3’lü orta sahadan vazgeçiyorum. Gol yememek için bu düzene geçmiştik ama olmadı.

Milan yenilgisinin acısını Gaziantep’ten çıkardık. 2 forveti FR ve FL yaptım, ortaya ok çektim, AMC’yi de forvete doğru yönlendirdim. Bu sayede kanatları daha çok kullanabiliyoruz ve Alex daha çok pozisyona giriyor.

Bu yeni dizilişle topa sahip olma oranımız da arttı. Trabzonspor’u da 2-0’la geçtik. Goller Semih ve Alex’ten geldi.

İzmir’de Altay’ı gole boğduk. Alex 4 gol atarak yıldızlaşırken, 1 maçta en çok gol atan oyuncu unvanının da sahibi oluyor.

Şampiyonlar Ligi’nde 3. maçımızdan galibiyetle ayrıldık. Deplasmanda 1-0 geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadık ve Alex’in 2 golüyle kazanmasını bildik. Alex son haftalarda formunun zirvesine çıktı.

OFTAŞ maçına yedeklerle çıktık. Yedekler beni mahcup etmedi. Vederson, İlhan ve Uğur’un golleriyle kazandık. Maç boyunca da bu üçlü diğerlerine göre daha ön plandaydı. A takımda düşünme vakti geldi artık bu arkadaşları…

Türkiye Kupası grup maçında Kayserispor ile karşılaşıyoruz. Yine yedeklerle maça başladık. Vederson yine maçın yıldızı oldu, yedekler bu sezon gruptan çıkacaklar sanırım.