evet cok ii gidior simdilik hala gecmis maclari yazmaya calisiorum .
bu da 8.haftadaki heerenven macinin raporu
8.haftada heerenven ile karsilastik . rakibimizin bizden bir mac eksigiyle 4puan arkamizda idi .kesinlikle kaybetmek istemeyecegimiz bir macti .nitekim oylede oldu .mac 1-1 berabere bitti shechter penaltiyi kacirmasa belkide sahadan galip bile ayrilabilirdik ama olmadi .yine de rakiplerimizden onde liderligi surduruyoruz .Wisgerhof a bu macta adam markaji verdim (afonso alves) .gorevini de cok iyi yaptigini dusunuyorum .mac boyunca adim bile attirmadi . zaten atilan goldede hatasi yoktu .son dakikada atilmasini ise mac boyunca yipranan sinirlerine veriyorum . macin yildizi kendisidir .
macin adami peter wisgerhof
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
heerenven macindan 4 gun sonra kendi evimizde feyenoord ile oynadik .gayette basarili idi futbolcularim.erken gelen gol oyunun kontrolunu elimize almayi sagladi.ancak bir turlu 2.golu atamadik.kalecileri cok basariliydi.ikinci yarida feyenoord iyi oynamaya basladi biz bocaladik ve bunun sonucunda 78 de gelen gole engel olamadik. 2.yaridaki bir kac topumuzuda kaleci oneleyince sahadan 1-1 beraberlikle ayrildik .
macin yildizi feyenoord kalecisi henk timmer oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu sezonki en farkli galibiyetimizi elde ettigimiz mac 5-0 ile bu mac oldu (de grafschaap) .macin basinda houttuinin atigi golle 1-0 one gectik daha sonra 19 da houttuin ile 2-0 vadoczla 22 de 3-0 yaptik devre bole bitti.ikinci yarida gelen 2 golle 5-0 galibiyetle sonuclandi .zor olmasini bekledigimiz macta houttuinin performansi ve rakibin hucumdaki etkisizligi ile kazandik. ve hala namaglubuz
macin yildizi max houttuin