1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Yuvaya Dönüş

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyuncularımızdan Pablo ile yeni sözleşme imzaladık ve satışından vazgeçtik. Maxi Rodriquez ise sözleşme yenilemediği için Milan klübü ile görüşmelerimiz oldu ve bonservis konusunda anlaştık şuan futbolcunun Milan ile anlaşmasını bekliyoruz

Atletico Madrid
    Yönetim Kurulu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by juricevic View Post
    bu kadar atak futbolla başarılı olmak kolay degil. dizilişe bakıp çok gol yiyeceğini tahmin ediyodum ama şuana kadar güzel gidiyosun umarım bozulmaz ve şampiyon olursun

bende atletico ile oynarken pablo ve m.rodriguez sorun çıkartıyor bi türlü sözleşme imzalamıyolardı. ilk sezon satarak en güzelini yaparsın ama 25 m çok az sadece maxiyi 25 civarıan satabilirsin...
    Atak futbol ile bende beklediğimden daha fazla iyi gidiyorum ama dizilişte bir iki değişiklik yapacağım.Pablo kaldı takımda ama Rodriquezi satmak zorundayım ve fazla zamanın kalmadı 6 aya girilecek ve bonservizsiz gidecek pazarlık zamanım kalmadığı ve zatende serbest kalma fiyatı 20 olduğu için otomatikman kabul edildi Ama hala sözleşme imzalamasını bekliyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrikler süper Evrim.
    teşekkür ederim yunus
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Tek kelime ile mükemmel gidiyorsun.Oyuncularıda iyi bir fiyata sat bence.
    teşekkür ederim mümkün olacak en üst ücrete satacağım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şu an bazı işlerim nedeniyle oyunu pek oynayamıyorum ama bir iki gün içinde başlayacağım oynamaya
    Last edited by Romeo3405 : 08.Aralık.2007 at 13:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri