ÇEYREK FİNAL 1.MAÇI
Basın Açıklaması :
çeyrak final ilk macı kendi evimizde güzel bir galibiyet aldık fark daha fazla olabilirdi ancak bu skorda bizi cok rahat
çıkarır diye düşünüyorum oyuncularımı tebrik ediyorum..
ÇEYREK FİNAL 2.MAÇI
Basın Açıklaması :
İlk maçın avantajını iyi kullandık rakip üzerimize geldikçe daha rahat pozisyonlar bulduk neticesinde kupada tur atlayan
taraf biz olduk mutluyuz yarı final'deki Rakibimiz Trabzon'ada Başarılar Dilerim..
SÜPER LİG 18.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
Bugün rize karşısında rahat bir oyun sergiledik tabi bunda rize'nin çok önemli eksiklerininde etkisinin oldugunu
söyleyebilirim bu avatantajı iyi kullandık ve güzel bir galibiyet aldık..
SÜPER LİG 19.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
Söyleyecek Fazla bişey bulamıyorum süper bir çıkış yakaladık iyi gidiyoruz bgün üzüldüğüm tek nokta Yusuf'un sakatlanması oldu
SÜPER LİG 20.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
Bugün çok zorlandığımızı söyleyebilirim konyaspor inanılmaz pozisyonları cömertçe harcadi bizde elimize geçen fırsati iyi
kullandık ve kazandık oyuncularımı tebrik ediyorum
SÜPER LİG 21.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
Çıkışımız Devam Ediyor ilk yarıda yenildigimiz Sivas'ı Yenmek Güzel Darısı Fenerbahçe'nin Başına
SÜPER LİG 22.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
maça tutuk başladık ancak ilk yarımda kontradan golü bulduk skorun üzerine yatmaya çalışsakta macın sonlarına dogru
appiahın uzaktan şutuna engel olamadık sonucta mac berabere bitti yenilmekten iyidir..
SÜPER LİG 23.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
Bugün Ataturk stadında bu sezon hiç boyun eğmediğimiz Galatasaray karşısında tarihi bir skorla ayrılmayı bildik
Ev Sahibi Avatantajını süper kullandık ve Dmitry'nin O Şahane Performansıyla Kazanmasını Bildik Oyuncularımı Tebrik Ediyorum
Hepsi Birer Timsah..
SÜPER LİG 24.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
Bugün bursaspor'un gücünü tüm türkiye'ye yine gösterdik..yani içimdeki mutluluk hissini dışarı yaymak çok zor
takımımla oyuncularımla gurur duyuyorum bugün harika bir galibiyet aldılar ve güçlerini ispat ettiler hepsininin
alnından öpüyorum aferim çocuklar...
SÜPER LİG PUAN TABLOSU
SÜPER LİG İSTATİSTİKLER
![]()