1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Fm2008 8.0.1

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

ya arkadaşlar bu ne para çektim bankadan ama hiiiç bir etkisi olmadı.Tranfer ücreti artmadı ne bu yaa!!!Durup dururken 16 mn borca girdim bu ne böyle tam bi saçmalık siz ne diyosunuz bu işe?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde şunu söylicem

Dortm8undla kariyer yapıyorum ligte ilk maç Dortmund 3-4 Bochum inanamadım maç böle biitince maç verilerine göre Bochum 6 şut çekmiş ben 28 şut çekmişim inanılmaz bir şey 2-0 öne geçtim sonra 2-4 oldu son dakikada 3-4 yaptım bir golüde kendi kaleme attım oyun 8.1 yaması ile iğrençleşti inşallah yamaları 8.0 üzerine yaparlar ben artık 8.0 la oynucam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya arkadaşlar ben bu mesajı 2. kez birleştiriyorum ve birleştircem de.HAmburg oyuncuyu kiralamak istiyo;oyuncu:Anis Ben Hatıra;ancak ne kısmetse kiralamıyo maaşın %100 ünü weriyorum reddediyo.20 k weriyorum kabul ediyo 20 k weripte oyuncunun bonservesini alamamak çok kötü birşey 20 k ile yaklaşık yaklaşık adam 1 mn euro ya bedel oluyo.oyuncu saten 2 mn euro değerinde.Oyuncu almakta zorr oyuncuyu satmakta.Maçı kazanmakta zor kazanmakta zor :d.Bütün kornerleri ön diğere açıyoz nyese bende anlamıyorum kısa diyorum adam topa yerden vuruyo avuta çıkıyo.SOl ayaklı oyuncuyu ağlıyorum o da aynısını yapıyo bu ne yaa.

Birde şunu merak ediyorum biz bu kadar hatayı görüyoruz ve SİGames'is sitesine yazıyoruz.Bu hataları İngilteredekilerde görüyo ABD'dekilerde görüyo onlar yazmıyo mu?Hayır onlarda yazıyodur umarım;ama SIGames hiiç bişey yapmıyo daha fazla mesaj göndermeliyiz.Keşke orjinal cd almasaydım.İnanır mısınız bilgisayarın karşısında ağ-lı-yo-rum sinirimde.Ben bu oyuna 80 ytl werdim ne diye gelecek senelerde Türkçesi olsun diye;ne diye yamalar daha iyi olsun diye ama hiiiç bir farkı yok.daha fazla mesaj atalım SIGames in sitesine....
    Last edited by wolfson : 09.Aralık.2007 at 18:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    turksportal...

Mesaj Yetkileri