gs ye nasıl kaybettin yaw genelde fenrbahce gsyi oyunda hep yeniyor(biraz gerçekçi bi durum)ben içerde dışarda kupada ligde hepyendim sınıftan arklarda öyle şaşrıdm
gs ye nasıl kaybettin yaw genelde fenrbahce gsyi oyunda hep yeniyor(biraz gerçekçi bi durum)ben içerde dışarda kupada ligde hepyendim sınıftan arklarda öyle şaşrıdm
Oh Ne İyİ OmuŞ Gs Ye Kaybettİgİn
Tebrikler Mert gayet parlak bir sezon geçiriyorsun seneye iyi takviyelerle uçarsın bence.
Turkcell Süper Lig 29.Hafta - Çaykur Rizespor 0-3 Fenerbahçe
Rize'de Alex maça damgasını vurdu.Zorlanmadan kazandık.
Turkcell Süper Lig 30.Hafta - Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor
Alex ve Kezman'ın golleri ile Trabzon'u mağlup ederek Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık.
Birazdan Kupa Finali var onu canlı olarak sizlerle paylaşacağım ..![]()
Kupa finalinde ve ligde Beşiktaş'a başarılar![]()
Tebrikler Mert devamını bekliyoruz
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
4.cü dakikada Appiah'ın uzaktan sert vuruşunu Rüştü son anda kornere çeldi.
10.cu dakikada Ricardinho'nun ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Bobo'nun vuruşu yandan auta gitti.
15.ci dakikada Alex'in pasında topla buluşan Kezman uzaktan sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1
İlk yarı bu sonuçla bitti.
47.ci dakikada Ricardinho'nun kullandığı frikiği Volkan son anda kornere çeldi.
64.cü dakikada Appiah'ın ceza sahasına içinde yerde düşürüldü,hakem penaltı noktasını gösterdi.Penaltıda topun başına geçen Alex farkı 2'ye çıkardı. 0-2
87.ci dakikada Mehmet Çakır uzaktan sert bir vuruşla Volkan'ı avladı ve farkı 1'e indirdi.1-2
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maçı 2-1 kazanarak 25 yıl aradan sonra Türkiye Kupasını tekrardan kazandık.
Turkcell Süper Lig 31.Hafta - Sivasspor 0-3 Fenerbahçe
Sivas'ta son 10 dakikada Kezman ve Aurelio ile bulduğumuz gollerle maçı kazandık.
Kalan Fikstür:
Fenerbahçe(67)
Bursaspor
Gençlerbirliği (D)
Kayserispor (D)
Beşiktaş (64)
GB OFTAŞ
Trabzonspor
Kasımpaşa (D)
25 yıllık hasret bitmiş tebrikler
ligde de şampiyonluğa doğru gidiyorsun
Tebrikler Mert kariyer de ne olursa olsun en büyük başarı 25yıl sonra alınan kupadır![]()
tebrikler mert....![]()
Beşiktaş ezmiş ama Fener kazanmış
Şaka bir yana tebrikler.Ligi Beşiktaş alcak ama![]()
Ha gayret az kalmış.Beşiktaş'ın maçları daha rahat.Heyecanlı bir son olacak gibi.Bekliyoruz devamını.
Turkcell Süper Lig 32.Hafta - Fenerbahçe 2-0 Bursaspor
Bursaspor'u zorlanmadan mağlup etmeyi başardık.Kezman Bursayı'da boş geçmedi..
Şampiyonluğun diğer adaylarından Beşiktaş OFTAŞspor'u 1-0 mağlup ederek takibini sürdürdü bu hafta.
Turkcell Süper Lig 33.Hafta - Gençlerbirliği 2-3 Fenerbahçe
Şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet aldık.Son haftaya Beşiktaş'ın 3 puan önünde lider olarak gireceğiz.
Bu hafta ligde şu sonuçlar alındı.
Haydi Başarırısın Mert...
Turkcell Süper Lig 34.Hafta - Kayserispor 2-0 Fenerbahçe
Kayseri'de "travma" diye nitelendirebileceğimiz bir maç yaşadık.Gökhan Ünal 2 müthiş golüyle yıktı bizi adeta.
Fakat bu yenilgiye rağmen şampiyonluğumuzu ilan ettik;
Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya karşı Erhan Küçük'ün son dakikada attığı golle maç 1-1 berabere bitti.
Birazdan sezon değerlendirmesi ile karşınızda olacağım..
Hay Erhan Küçük gibi ben senin
Tebrikler Mert![]()
ayağına sağlık arhan tebrikler bağdat caddesi ne durumda:d
tebrikler Mert...
2007-2008 sezonu/Türkiye Ligleri
2007-2008 sezonunu iyi bir şekilde bitirdik.Avrupa arenasında Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynama başarısını gösterdikten sonra FORTİS Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'ı 2-1 yenerek kupayı kaldırdık.Bu başarılı formumuzu lig sonunda Lig şampiyonluğuna ulaşarak devam ettirdik.
Turkcell Süper Lig 2007-2008 sezonu
Türkiye Futbol Federasyonu 1.Lig 2007-2008 sezonu
Ligin en iyi yabancı oyuncusu Alex seçildi,ayrıca Kezman'da ligin en iyi 2.ci yabancı oyuncusu seçildi..
Sivas'ta kiralık oynayan Ramon ve Gürhan çok iyi performans sergilediler sezon boyunca.İkisinide seneye kadroda düşünüyorum.
Bir aksilik olmassa yabancı transferi yapmayacağız.Ramon bizim için bir transfer olacak zaten.Türk oyunculara yöneleceğiz.
Bu sene Avrupa arenasını kupasız tamamladık,seneye UEFA Kupasını veya Şampiyonlar Ligini almak istiyoruz.
yeni sezonu bekliyorum...
Şampiyonluğunu tebrik ederim.Yeni sezonu bekliyoruz...
Tebrikler Mert yeni sezonda başarılar yıldız oyuncu isteriz![]()
Tebrikler Mert.Seneye avrupada final isteriz![]()
2008-2009 sezonu hazırlık kampı
Yeni sezonda uzun maratonda oynayacağımız zorlu maçları da düşünürerek ağır bir hazırlık kampı geçireceğiz.Kampın ilk etabı olan 15 günlük İstanbul'daki çalışmalarımızın ardından 14 Temmuz'da Pendiksporla bir hazırlık maçı oynayacağız.Ardından kampın ikinci etabı için Hollanda'ya geçerek orada 19 Temmuz'da AFC Ajax takımının organize ettiği ayrıca Juventus ve Monaco takımlarınında katılacağı 4'lü bir turnuva olan Amsterdam Cup'ta mücadele edeceğiz.Hollanda kampının son gününde bir hazırlık maçı daha yapabiliriz belki.Ardından Türkiye'ye dönerek Süper Ligin yeni takımlarından Boluspor'la bir hazırlık maçı oynayarak kampı tamamlayacağız..
Transfer Dönemi
Pek de parlak bir transfer dönemi geçirdiğimiz söylenemez.Deivid'le yabancı kontenjanından dolayı sözleşmeyi fesh ettik.Bu sene 6+1'deki +1'imiz Ramon olacak.Edu'ya Bayern Münih'ten teklif geldi.7 Milyon $ veriyorlar.Versem mi vermesem mi kararsız kaldım.
Peşinde olduğumuz kadromuza katmak istediğimiz 3 oyuncu var şu an
1)Caner Erkin
Oyuncunun kulübü Grasshoperla görüşmeler sürüyor.Kulüple büyük oranda anlaşmaya vardık,ancak Caner bu sene Grasshopers'ta oynamak isteyebilir.Bu transfer Ocak ayına veya sezon sonuna kalacak gibi.
2)Serhat Akın
Kadıköy Boğası ..Eminim o Fenerbahçe'yi,Fenerbahçe taraftarı da onu çok özledi.. Fakat kulübü Reggina transferde direniyor.Bonservisini alamassak kiralama yöntemine gidebiliriz.
3)Mehmet Topuz
İçlerinde gelmesi en yüksek olan.Bu oyuncuyla geçen senede uzun süre ilgilenmiştik,fakat kulübü oyuncuyu vermemişti.Bu sene kulübü ile anlaştık,Topuz'da gelmek istiyor.İmza çok yakın ..
inşallah küme düşersin mertşaka şaka başarılar diliyorum bu transferleri yapmalısın!...
TerbikLer Mert Ama Kesin hiLe yapıodur bu![]()
Hazırlık maçı - Pendikspor 0-3 Fenerbahçe
Bu maç geçen sezon başka takımlarda kirada oynayan ve takımımızda geçen sene çoğunlukla yedek oturan oyuncuların performansını görmek açısından önem taşıyordu.Goller Ramon ( 2 ) ve Selçuk'tan geldi.
-----------------------------------------------------------------------------
Amsterdam Cup Yarı Final - Ajax 1-8 Fenerbahçe
Amsterdam Kupası yarın finalinde Ajax'la karşılaştık.Açıkcası benim için bu maçta sonuç önemli değildi,oyuncuların nasıl performans gösterdikleri önemliydi,ki Ajax'ın teknik direktörü de böyle düşünüyor olacak ki sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktılar.Takımımızda asların iyi oynadıkları maçta Ajax'ı farklı mağlup ettik.Ramon 3 gol attı.
-------------------------------------------------------------------------------
Amsterdam Cup Final Juventus 1-2 Fenerbahçe
İlk ciddi hazırlık maçında Juventus'la karşı karşıya geldik.İyi bir oyun ortaya koyduk,rakibimize pozisyon vermedik.Goller Kezman ve Ali Bilgin'den geldi.
------------------------------------------------------------------------------
Hazırlık maçı - Slavia Prag 1-4 Fenerbahçe
Hollanda kampının son hazırlık maçında Çek Ligi şampiyonu S.Prag'la karşılaştık.Yedek ağırlıklı çıktığımız maçı zorlanmadan kazandık.Goller Appiah ( 2 ),İlhan Parlak ve Ramon'dan geldi.
-------------------------------------------------------------------------------
Hazırlık maçı - Boluspor 1-3 Fenerbahçe
Son hazırlık maçını Süper Ligin yeni ekiplerinden Bolusporla oynadık.Bu maç Süper Kupa'nın bir provası niteliğindeydi.Goller Aurelio,Kezman ve Appiah'tan geldi.
Mehmet Topuz Fenerbahçe'de .. !
Kulübümüz Kayserispor'un ve Milli Takım'ın başarılı oyuncusu Mehmet Topuz ile 4 senelik sözleşme imzalamıştır.Oyuncunun bonservisi için kulübüne 12.500.000 $ ödenecektir
Fenerbahçe Spor Kulübü
hazırlık kampı iyi geçmiş..Transferde güzel...
Hazırlık kampı güzel geçmemiş,mükemmel geçmişAjax'a deplasmanda 8 gol ha,helal valla.