Quote Originally Posted by FRD View Post
o ülkelerdeki oyuncular o puanları alıyorsa bizim oyuncularımız da almalı.Biz öyle yapmadık düşük verdik diyelim.Diğer ülkelerden oynayıcılar alıyor bakıyor Türkiye liglerinde doğru düzgün iyi adam yok.Olay bu anladın mı?Bir örnek vereyim.İsveç'te Staebek galiba o takımda Brezilya'lı bir oyuncu var adamın tekniği Messi Ronaldinho Quaresma'yla aynı nerdeyse.Bunun gibi.Yani adam dememiş mi Messi bu kadarsa bu adam bu kadar etmez düşürelim diye.Biz de ona göre düşünelim.Birşey daha söyleyeceğim Kezman 18 e kadar çıkıyor.Siz Bobo'ya 14 diyorsunuz

sevgili kardeşim bak senin örneğinden gidelim diyorsunki isveçliler steabeki yapmış messi gibi tamam problem değil..bizde yapalım 20 tane bizim ligimizden messi..yapması sorun değilde vicdanına ve futbol gerçekliklerine uymayacaktır yapılacak olan...

ben şişirilmiş oyuncularla oynamıyorum..daha aaritalo yu transfer etmedim 1 kez olsun etmemde ..şişirilmiş belli..

gene diyorum böyle şişirmeler yapılacaksa ..
zaten illakide şişirilmiş oyuncuları alıp oynayacaksam editörü açarım cası 170 pa 190 oyuncuları yaparım kendim.... adınada kuzenimin ismini verip oynarım..ne tadı kalır ki bunun ..bence aynı şey..

bobo ya gelince harika oyuncu tek kelimeyle..ve bence bitiriciliğinden önce değiştirilmesi gereken başka özelliklerri var yoksa 14 finishing kötü değilkii....iyi bir fiziksel değerler ..ile positioning gibi zihinsel özellikler yükseltilsin 14 finishingle adam gol kralı olur..