-
11.Aralık.2006, 18:39
reflex konusunda haklisin, current ability konusunda da haklisin.
ancak fiziksel acidan volkanin, abbiatidan ustunlugu olduguna eminim.
ki her milan, man utd gibi buyuk takimlarin kalecisi volkandan iyi olacak diye bir kayde yok saniri 
kicking, balans, aeral ability, agression, bunlar yuksek seviyede olmali, artik ligimize layik gordugunuz ust seviyeler neyse o dur...
yani gozle gorurlu bu ozellikleri yoktan saymamliyiz ki 
+ teknik 3 yapilmis, ki boylece bir cok geri pasi ayaginin altindan kacirsin diye?!
- bu cok uzucu bir durum arastirma acisindan, yani bir macta boyle oldu diye her dakika ayni durum mu olmali??
- teknigi tekrardan 0(sifirlayip) volkanin kickingi 11 den cok yukarlara cekilmeli.
volkan cok rustu gibi hizli, orkun gibi kivrak bir kaleci degil, ama onlardan kat kat kuvvetli bir kaleci.
positionin, sizin dediginiz gibi dogrudur, ama bu bahsettikleriniz sadeceler degil,
volkan bana gore hizli olmamasindan dolayi pozisyonunu hic kaybetmiyor, ama rustu recber kaybediyor, bu yuzden hizini ve reflexlerini kullanip topu son anda celmeye calisiyor...(dunku porto maci dahil son 14 fenerbahce sezonu dahil)
reflex 15de haklisiniz,
ama
*kicking,
*aeral ability,
*balans,
*strenght
*aggression,
throwing, bunlar artirilmali
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ugur Boral'in ozelliklerine bakmadim, her iki ayagini da cok cok iyi kullaniyor...
* Runs with ball from left
* Discusses with officials
* shoots with power
* curls ball
eklenmeli diye dusunuyorum, yaniliyormuyum?
Last edited by yusufislam : 13.Aralık.2007 at 17:12
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri