Goooll Alex!!!!!!!!!!!!!!!
Goooll Alex!!!!!!!!!!!!!!!
Alex attı![]()
gol böyle atılır..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Psv 10 kişi kalmış.. O maç 0-0.. Turu geçti Fenerbahçe..
Alex'in golüne de OHA demek istiyorum..![]()
Bu saatten sonra bana ne lincolnü ne delgadoyu alex'ten üstün göstertemez kimse..
Adam 3 çalıma attı ki birini ronaldinho ve türevleri yapıyorsonra duvar pası yaptı 3 kişi arasında..sonra bide ara pas attı..
eh golüde alexe yazdım ben![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Tebrikler Fenerbahçe.
Takımı Alex sırtladı. Gurup´dan çıktık diyebiliriz artık.![]()
krAlex..![]()
28. Dakika da Mendez atılmış Çağrı..
Alex..Alex..Alex..
Başka Söze Gerek Yok..
Aynen katılıyorum EreN
Ne Delgado, ne Lincoln, tek kral var o da AlexGerçekten ilk golü muhteşem, jeneriklik bir gol, evde çılgına döndüm gol olunca, harika vurdu. İkinci golü ben de Alex'e yazdım, ilk çalımı ve sonrasında yaptığı duvar pası ve akabindeki süper pasıyla golü yaptırdı. Geçen seneden çok daha iyi oynuyor Alex, gerçekten sakatlığı atlatmış ve kafası rahat gibi görünüyor.
Alex de Souza işte...
fener baksen ya.helal olsun![]()
Olması gibi bitti ilk yarı,şansa bir gol yedik o da kendi kalemize
Alex,hakikaten kendisini seyretmek çok büyük keyif.Müthiş bir gol atıp,bir golü de hazırladı.
Gruptan çıkıp son 16'ya kalmaya 45 dakika kaldı ..![]()
Alex 2 - 1 CSKA değil bence, Alex 2 - 1 Edu Dracena
Edu'nun acilen gönderilmesi lazım devre arasında, iki CSKA maçıdır bizi yakıyor, bugün de yaktı, bu hataları 2. tur maçlarında yapacak olursa hiç şansımız olmaz, hele ki puan değil, eleme maçında bu hataların telafisi olmaz. Düşünsenize, içerde Chelsea'ye veya Milan'a karşı oynuyorsunuz, 0-0 iken tak gidiyor Edu böyle bir gol yapıyor ve rakip önde, al işte gitti tur...
Edu'da CSKA fobisi var herhalde..![]()
PSV-İnter maçında PSV 10 kişi kaldı. Mendez gole giden Suazo'yu indirdi.
Porto'da rakip olur artık umarım çünkü ondan kolayı yok, Barçasıydı Real'di. Felan tabii bize rakip olursa başarılar dilemek düşer centilmence neyseee.
Edu bu kaçın gol'ü CSKA'ya CSKA bize üç gol attı Edu'nun iki gol bir asist(penaltı).![]()
Rusya da halk kahramanı ilan edilcekti Edu maç CSKA galibiyetiyle yada berabere bitseydi..
İnter attı, bu iş kökünden bitti..![]()
Biz Tura ÇıkıozHeLaL Bee.Bu İş Bu Kadarrdır artık
uğuur boral.....
aha 3 oldu. uğur patladı. eferim lan uğur. bu çocukta iş var![]()
Uğur forvet mi oynuyo abi bu ne hep gol atıyo hat-trick yapıcaktı 1 tane direkten döndü![]()
Golleri atmak için illa ki forvet oynamak gerekmiyor AygünGurur duyuyoruz...
(/s)
Güzeldi bütün goller tebrikler Fenerbahçe...![]()