İster Porto çıksın ister Manchester.Bu saatten sonra Fenerbahçe takım ayrımı yapmamalı.Türkiye'nin en büyüğü biziz...
İster Porto çıksın ister Manchester.Bu saatten sonra Fenerbahçe takım ayrımı yapmamalı.Türkiye'nin en büyüğü biziz...
Onur tahrik etmeeTR nin en buyugunu tartışmaya baslarsak sabaha kadar sürer tartişmamız
![]()
Fenerbahceyi kutladık 2. Tura cıktı diyeGalatasaray ın da ceyrek final ve sanpiyon kulupler de yarı final oynadıgı unutlmasın
UEFA + süper kupadan bahsetmiyorum bile
Fenerbahceyi tekrar kutluyorum haketti turu![]()
Mesela Avrupada bir kupa alın
Çok güzel oynadı Fenerbahçe ve hakettiği maçı kazandı. Alex'in golü tam anlamıyla süperdi. Golde Edu'nun bir anlık dikkatsizliğinden geldi zaten. Uğur Boral süperdi.
Şunuda belirtmek isterim ki bence en kolay rakip Porto değil.Hiç biri kolay değil. En zorunu söyliyim "Barcelona". Gerisini eleyebilir Fenerbahçe.
I'm back...
Tabi yahu gecen sene Final oynadı Fenerbahçe... Porto v Monaco nun da kimse sıyrılıp finale gelebilceğine inanmıyordu... Dün maçtan önce Şekip Mosturoğlu güzel açıklamalar yapmıştı bende ona katılıyorum bu işler zaman ister tecrübe ister bugün 2.Turdaki Fenerbahçe nin habercisi gecen senek UEFA maçlarıydı... Gelecek senede daha da ilerliyecektir belki Şöhret - Para - hepsi geliyor bu tarz olaylarla Fenerbahçe belkide bu senede daha da ilerliyecetir... Ama kim gelirse gelsin farketmez mesajlar biraz abes kaçıyor bkz_ Inter 3-0 Fenerbahçe karşıdaki takımlar Porto v biraz Sevilla haric Fenerbahçe yi elicek takımlar...