Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: 23 YıLLık ŞampiyonLuk ÖzLemi .. ( Eze Eze Kupa Karadeniz'e )

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

TeşekkürLer .. ZorLuğundan değiL asLında maçLarı alıyorum 1-0 fLn ama keyif vermiyor kafamdan geçenleri ve sahada görmek istedikLerimi göremeyince pek de hoş oLmuyor .. Neyse iyi - kötü kariyere devam edicem tabikide.. zamanLa aLışıcaz Fm 08'e

takipciniz ama sende maçları buraya koysan bi ara bizde baksak şu 1-0 biten maçlara

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by martillo View Post
    takipciniz ama sende maçları buraya koysan bi ara bizde baksak şu 1-0 biten maçlara
    Ne demek istiyorsun kardesım ? yaLanmı söyLeyecem ! DersLer oLsun ehLıyet sınavı fLn derken doru durust pcyı bıLe acmıyorum. eLimden geLdiği kadar da oynamaya devam edicem.

Ve Son Transferlerimiz

Trabzonspor HoLlanda 2.Ligi TeLstar takımında oynayan Genç defans oyuncu iLhan Demirci ve Yine genç Gürcü oyuncu Alexandre Gourouli iLe sözLeşme imzalamıştır ..

Oynadığım diğer maçLar ..

Turkcell Süper Ligi 2.Hafta

KoLay bir maç oLdu bizim adımıza. BaskıLı oyun meyvesını 58.dakikada Gürcü oyuncu Levan Tskitishvili ve 80.dakikada Genç Ufukhan Bayraktar iLe 2. goLü buLduk

Euro cup 2.tur 2.maçı

DepLasman da 3-1 iLe geçtiğimiz Skonto Riga'yı kendi evimizde yedek ağırLıkLı kadroyla 3-0 mağLup ettik.İlk maçına çıkan Yeni Transfer Gürcü Alexandre Gourouli Emrah KabuL'u mahçup etmeyerek takımın iLk goLüne imza attı. Diğer 2 goLü ise maçın yıLdızı Ceyhun Eriş kaydetti..

Turkcell Süper Ligi 3.Hafta

Evimizdeki maçta Oftaş'ı Gökdeniz Karadeniz Ve Yine Genç oyuncu Alexandre Gourouli'nin goLleriyLe 2-0 yendik ve 3 te 3 yaptık Ligde.

Turkcell Süper Ligi 4.Hafta

Maçın başında Ufukhan Bayraktar'ın kendi kaLesine taLihsiz bir şekiLde attığı goLle iLk yarıyı 1-0 yenik kapadık.. 2.yarı Sahada bambaşka Bir Trabzonspor vardı..2.Yarıda Oyuna giren Umut BuLut 62.dakikada skoru 1-1 e getirdi. 78.dakikada ise yine 2.yarı oyuna giren Fatih Tekke'nin attığı goLle 2-1 öne geçtik.. Henüz 3 dakika geçmeden Mehmet YozgatLı skoru 2-2 ye getirdi. 3. goLü buLmak için birçok pozisyon yakaLadık ama değerLendiremedik. İstanbuL depLasmanından 2-2 Lik skorla Evimize dönüyoruz.
    Last edited by shamur1 : 15.Aralık.2007 at 19:27

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Maçlar çok iyi,güzel gidiyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu gece hız vericem kariyere, geç kaLdım baya işLerimden doLayı kusura bakmayın arkadaşLar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler....
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

tebrükler güzel gidiyorsun.. Genelde sahaya sürdüğün ilk 11 in bi ss ini koyabilir misin?

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

başarılar iyi gidiyosun başarılar şu gürcülere bide ben bakayım ya iyi olabilir ilerde başka kariyerlerde bonservisleride iyi umarım olumlu transferlerdir

Unhappy

[quote=shamur1;986542]Ne demek istiyorsun kardesım ? yaLanmı söyLeyecem ! DersLer oLsun ehLıyet sınavı fLn derken doru durust pcyı bıLe acmıyorum. eLimden geLdiği kadar da oynamaya devam edicem.

sen beni yanlış anladın herhalde ben yalan söylüyorsun filan demedimki sadece maçların resimlerini koyarsan bizde görürüz hem konun daha canlı olur demek istemişdim

karadenız fırtınası son hızla devam edecektır inş... ben fm 2007 de trabzonspor sampıyon yaptım.. yıll = 2011-2012 ve 2012-2013 sezonda ıkı kez sampyon oldu...

tebrikler güzel gidiyorsun şampiyon olursun

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

TebrikLer ii gidiosun

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Arkadaşlar yaklaşık 3-4 hafta önce benim pc işlevini tamamladı . O yüzden Ram ,board,ana kart,ekran kartı işlemci-ses kartı kısaca kasayı komple yeniledik gerçi belimi bürktü ama bu yenilenmenin zamanı gelmişti. Uzatmıyayım tabi bu evrelerden geçtiğimiz için yedeklemede yapılmasını istemediğimden dolayı Fm 2008 de dahil herşey silindi.Sıfırladım . Şu an yüklü ama tekrar oynamak için 8.0.2 yamasını bekliyorum. Yöneticiler bu kariyeri kapatsınlar ,buraya kadar yorum yazan takip eden herkese tşkler.. Ha şu an pc canavar gibi maşallah
    Last edited by shamur1 : 01.Şubat.2008 at 01:35

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

HayırLısı Kötü oLdu ama pc icn ii
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HayırLısı Kötü oLdu ama pc icn ii
    Last edited by bySilver : 01.Şubat.2008 at 10:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri