enes adım ibrahim

Türkiye Kupası Yarı Final 1.Ayak

Değerlendirme

Diyecek söz bulamıyorum elimize geçen fırsatı değerlendiremedik üzgünüz...

Türkiye Kupası Yarı Final 2.Ayak

Değerlendirme

Bugün iyi mücadele ettik ancak ne yazık ki kupaya veda ettik üzgünüz yapacak bişey yok finalde mücadele edecek
fenerbahce ve trabzonspor'a başarılar dilerim iyi olan kazansın...

SÜPER LİG 25.HAFTA

Değerlendirme

Akıl Almaz birşey oyuncularıma cok kızgınım ve sinirliyim 3-0'dan 3-3 bitmesi çok kötü oldu...

SÜPER LİG 26.HAFTA

Değerlendirme

Bugün sahada 6 gol vardı kazanan taraf oldugumuz için şanslıyız ancak şu varki bir gol yedigimiz zaman cabuk toparlanamıyoruz
ve cok acık veriyoruz buna kesinlikle bir çözüm bulmamız lazım bakalım bu konuda hafta içinde oyuncularımla özel bir görüşme yapacağım...

SÜPER LİG 27.HAFTA

Değerlendirme

Bugün biraz talihsizdik macın ilk ceyreginde valdivia sakatlandı ve bundan dakikalar sonra duran topdan gol yedik
gol atalım diye full atak yaparken ikinci golüde kalemizde gördük yılmadık oyundan düşmedik ve usta ayagımız
khoklov takımımızı ipten aldı ona kucuk bir parantez acmak istiyorum khoklov devamlılıgı olan bir oyuncu değil ancak
tam bir durgun su ne zaman ne yapacagı ve nereden cıkacagı belli değil tebrik ediyorum onu...

SÜPER LİG 28.HAFTA

Değerlendirme

Son gazla puan dagıtmaya devam ediyoruz ne diyeceğimi bilemiyorum cok üzgünüz...

SÜPER LİG 29.HAFTA

Değerlendirme

işte bu sonunda o özlenen oyunu tekrar sahaya yaydık bugün ya kazanacaktık ya kaybedecektik kazanan taraf oldugumuz
için mutluyuz önümüzdeki haftalara bakıyoruz...

SÜPER LİG 29.HAFTA PUAN DURUMU