Almanya'da top koşturan gurbetçi yıldız Mahir Sağlık, gol krallığına koşuyor. Almanya 3. Kuzey Futbol Ligi lideri Wuppertal SV Borussie'da oynayan ve attığı 13 golle gol krallığı yarışmasında ilk sırada bulunan Mahir Sağlık, attığı golleri yeterli görmediğini söyledi. Mahir, Alman spor dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, bazı maçlarda cezalı olması ve sakatlığı nedeniyle forma giyemediğini hatırlatarak, ''Gollerim daha fazla olmalıydı. Fakat cezalar ve sakatlığım nedeniyle her zaman oynayamadım. Sırtım ağrıyor. Şimdi sezon arasında bununla ilgilenmem lazım'' dedi. Saarbrücken adına geçen sezon 28 maçta 15 gol attığının hatırlatılması ve bu sezon kaç gol atacağının sorulması üzerine de Mahir, ''Ben kendime sınır koymuyorum. Önemli olan, gollerimin 2. lige çıkabilmek için yeterli olması'' diye konuştu. Kendisine 2. ligden de teklifler geldiğini belirten Mahir, ''Ancak Wuppertal ile 2. lige yükselebilmek bana aşırı derecede cazip geldi. Bugüne kadar da bu kararımdan pişmanlık duymadım'' dedi. Almanya 3. Futbol Ligi, ''kuzey'' ve ''güney'' olmak üzere iki ayrı gruptan oluşuyor.