Quote Originally Posted by BHDRAKDNZ View Post
Nonda bir ara çok ciddi bir sakatlık geçirdi ordan sonra toparlayamadı bence. Serkan ise fena değil iyi goller atıyor ama bakalım devamı gelecekmi. Barış ise en vasatları...

Gökhan Gönül'ü Norveç maçında ayakta alkışladım, gerçekten süper oynadı. Bu adam doping falan mı almış dedim kendi kendime. İleride çok rahat Avrupa'da oynayabilir. Hafif Gattuso'ya benzetiyorum stil olarak ben.

Devre arasında bence Bouzid, Nonda ve Carrusca gönderilmeli. Yerlerine bi kere çok iyi bir DR alınmalı. Yıllardır GS oraya bi adam alamadı. Bir de MC lazım ortaya kaliteli. Birde DC aldılarmı ara transfer dönemini iyi geçirmiş olurlar. Mevkileri FM diliyle yazdım bu ara anlarsınız artık
Nonda büyük bir sakatlik gecirdi,dogrudur.Ama Galatasarayda su anda en iyi oynayan forvet.Adam savasci bir kere.Tamam öyle ahim sahim bitiriciligi yok ama teknik,futbolu bilen birisi.Böyle birisini nasil olurda birakiriz biz ?

Baris iclerinde en güvendigim isim,tam tersine.Cok yönlü bir futbolcu,sogukkanli,nerede ne yapacagini bilen,teknik bir futbolcu.Uzaktan sutlari tehlikeli oluyor,gerektiginde cizgiye kaciyor,gerektiginde topla iceri hareketleniyor.Hem yasi daha cook genc.Ileride cok uzun seneleri var.

Serkan Calik cok süratli,bos alanda cok etkili,sprinter birisi.Kanatlarda da oynayabilir,forvette de.Oynadigi maclarda ne kadar etkili oldugunu görüyoruz.

Böylesine yararli isimleri,nasil olur da begenmezsin,vallahi sasirdim.