Sayfa 6 / 23 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 685 sonuç

Konu: Bank Asya 1. Lig [ Şampiyon Manisaspor (2008-2009) ]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bu arada G. Antep Bld maçında Bienuk' un 3 sarı kart gördüğü olayı medyanın sallaması. Tv görüntülerinde öyle gözükebilir. İşin gerçeğini G.aNtep BŞb Bld. Spor kaptanı Süleyman Varlık' tan öğrendim. Kaptan; "Bienuk sordu bana mı kart dedi? Hakem sana değil dedi" Aynen Süleyman bunları söyledi yani hoca başkasına göstermiş sarı kartı. Basın bir halt bilmiyor haber olsun diye sallıyor.
    Zaten Antalyaspor'un maç tekrarı istemesi biraz saçma olurdu.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Bu arada G. Antep Bld maçında Bienuk' un 3 sarı kart gördüğü olayı medyanın sallaması. Tv görüntülerinde öyle gözükebilir. İşin gerçeğini G.aNtep BŞb Bld. Spor kaptanı Süleyman Varlık' tan öğrendim. Kaptan; "Bienuk sordu bana mı kart dedi? Hakem sana değil dedi" Aynen Süleyman bunları söyledi yani hoca başkasına göstermiş sarı kartı. Basın bir halt bilmiyor haber olsun diye sallıyor.

Bu haftaki maçlara gelirsek. Bu sezon Ordu' yu 2, Giresun' u bir kez canlı izledim. Giresunspor' un Levent ve Emrah Kol gibi yıldız oyuncuları var. Orduspor' da ise Ümit Tütünci çok önemli bir oyncu. Giresun' un kadrosu daha sağlam ve daha iyi oynuyorlar ama Ordu en zor deplasman. Bence Ordu kazanır. Bu arada geçen hafta Kartal-Ordu maçında Ordu seyircisi beklenen ilgilyi göstermedi. Giresun taraftarı stadın tamamını doldurmuştu.
    Abi Kartal macında Cogu seyirciler yer bulamadı çünkü..Bize fazla yer ayırmadılar..Kartal seyircisi 3 sene önce B kategorisinde Ordudan neler cektigini biliyor o yüzden fazla bilet vermediler..Üstelik Ayırdıkları yerlerin Bilet fiyatları 20YTL...O yüzden Bizim seyirciler baya kızdı...

Dedigin gibi ordu zor deplasman..Nagmaglup gidiyoruz..3 Haftadır kötü oynuyoruz...Ama seyirci baskısı ile insallah kazanırız...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Giresunum bu hafta Ordu'ya gerek taraftar olarak gerek futbol olarak gerekli olan bir ders verecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Abi Kartal macında Cogu seyirciler yer bulamadı çünkü..Bize fazla yer ayırmadılar..Kartal seyircisi 3 sene önce B kategorisinde Ordudan neler cektigini biliyor o yüzden fazla bilet vermediler..Üstelik Ayırdıkları yerlerin Bilet fiyatları 20YTL...O yüzden Bizim seyirciler baya kızdı...

Dedigin gibi ordu zor deplasman..Nagmaglup gidiyoruz..3 Haftadır kötü oynuyoruz...Ama seyirci baskısı ile insallah kazanırız...

Emrah, Kartalspor deplasman ekiplerine yaklaşık 4 tribünlük yer ayırıyor. Kendilerinin kemik seyircileri var, kapalı tribün ve karşılıklı kale arkası tribünlerinin yarısı Kartalspor' un oluyor. Diğer tribünler istenirse rakip takıma ayrılıyor. Ben ligin 31. haftasında oynanacak Kartal-Kocaeli maçını bekliyorum. Kocaelispor' un ateşli taraftarı, Kartal' a çıkarma yapacaktır. Bu arada Kartalspor' un taraftarı da son derece ateşli ve etkili.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Serhat maç orduda ama taraftar olarak fazla ders veremez.Hem 650 kişilk yer ayrıldı...Bizim taraftarı kücük görme..Futbol olarak ne yaparlar bilemem..Hakeden kazansın..

İnsallah yagmur olmaz serhat..Buyur Es es macında yaptıklarımız..Hava iyi olursa yine aynıları olacak...

Siznkilerde mesale yakar bizimkilerde yakar..Stadyumda hos görüntü
    olur

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=OYLEWF37iGo[/YOUTUBE]

Orduda havalar kötü gidiyor Ah bir düzelse ya...
    Last edited by Emurafu : 14.Aralık.2007 at 17:10

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu işler bayrak flama açmayla olmaz Emrah

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ordu'da sıkı tedbirler!

TFF 1. Lig'de pazar günü oynanacak Orduspor-Giresunspor maçıyla ilgili Ordu Emniyet Müdürlüğü sıkı tedbirler aldı.

'Karadeniz derbisi' niteliğindeki karşılaşmada 19 Eylül Stadı'na girecek olan tüm taraftarların üstünün aranacağı açıklandı. Buna göre üzerinde silah, patlayıcı, parlayıcı, yanıcı ve yakıcı madde, kesici ve delici alet, lazer kalem ve meşale, ucu sivri şemsiye, çakmak, bozuk para ve metal anahtarlık ile kutu kola ve pet su bulunan taraftarların stada sokulmayacağı, stat içerisinde pet bardak su haricinde su satışına izin verilmeyeceği bildirildi. Alkollü olan kişilerinde de alınmayacağı stada sopalı bayrak ve flamalar da sokulmayacak.

Bu arada Giresunspor taraftarları için 500 kişilik yer ayrıldı. Nüfus cüzdanında Giresun doğumlu olanlar, Orduspor tribünlerine alınmayacak.
    Öte yandan toplanan Ordu İl Spor Güvenlik Kurulu, Eskişehirspor maçında stada meşale sokan Ş.Ö. adlı taraftara 6 ay süreyle müsabakalardan men ve bin 316 YTL para cezası; konfeti hazırlayan ve temin eden M.K. adlı taraftara ise 4 ay müsabakalardan men ve 986 YTL para cezası verildi. Ayrıca müsabaka sırasında çirkin tezahüratlarda bulunan Z.A., G.A., C.G., B.I. ve S.A adlı şahıslar da son kez ikaz edildi.

14.12.2007

Kaynak : İHA

Bu tedbirler Çok iyi oldu..Çünkü cogu giresunlu orduluların arasına girecekti..Yer bulamayınca herkez sag sola dagılacaktı...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

inşallah erciyesim sakaryayı devirir sezonu ilk 6 da bitirmeliyiz

TFF 1.Lig Puan Durumu

TFF 1.Lig Gol Kralligi

TFF 1.Lig 17.Hafta Maclari:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Polis zaten fazlalıgı yaklastırmaz..
    Bu arada Murat havalar baya güzel..Güneşde açtı..Oh oh Süper olacak...
    İnsallah Hakeden kazanır..Zaten ufak tefek dalasmalar olur..Çünkü cahil cahil davranan çok var..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Orduluların yaptığı Video

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=J4SHRiguggs[/YOUTUBE]

Giresunluların yaptığı Video

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=nXTSYtg7iPQ&feature=related[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Biliyorum murat baktım:İki takım aynı yılda kuruldu herseylerimiz aynı o yüzden kardes takımız

Es es maçınde meşale yakalnar cezada aldı..Artık meşale yakmak federasyon tarafından yasaklanmış..

Dspor bu maçı vermiyor..Çok pişman olurlar..

İl spor müdürü toplantı yaptı stadın üstünü kapatma kararı aldılar..bakalım neler olacak..Samsunspor stadyumuna benzer biçimde yapılacakmış..Zaten ona uygun stadmerakla bekliyorum...
    Last edited by Emurafu : 15.Aralık.2007 at 15:38

Karşıyaka 1-3 Kartalspor

İstanbulspor 1-2 Antalyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kartal'da İskender yine atmış golünü helal olsun İsko'ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

es es geri dönsün artık
    Last edited by bursa_mc : 15.Aralık.2007 at 18:06

Eskişehir bu sene çok iyi.Bu performanslarını sürdürürlerse TSL yolu açık.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maça gidemiyorum son gelişen işlerimden dolayı radyodan takip edecez artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu maç kaçarmı Murat

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gelme şansım gerçekten kalmadı.Belki maç saati ancak o zaman da bilet bulamayız.Biletler bitmiş zaten Giresun tribününde.

Ordu tribününde de maç izlemek istemiyorum

Belki basın tribününe girebilirsem gideceğim.Yoksa radyodan dinleriz artık

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    es es geri dönsün artık
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Eskişehir bu sene çok iyi.Bu performanslarını sürdürürlerse TSL yolu açık.
    İnşallah dönüyoruz bu sene Devre arasında müthiş transferler yapacağız diyor yönetim ama bakalım hayırlısı
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

es esin dönmesini bende isterim bizle azda olsa dost kulübüz

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bugün yenildik yahu. 10'da Sergen ile öne geçtik. 13'te Coşkun penaltıyı direğe nişanladı. Maç burda döndü zaten. 30'da Erol Kapusuz frikikten nefis bir gol attı. 68'de. 2.golü buldu Boluspor. Hakettiler maçı tebrik ederim Boluspor'u. Bu arada 5.liğe kadar geriledik yahu

Transfer dedikodularında ise Serdar Samatyalı ve Emre Toroman göze çarpıyor. (Ki bana göre Emre Toraman kesin alınmalı. Yoksa ben gelecekteki 20 yılımı hapishanede geçireceğim Mehmet Akif yüzünden.)
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

10 takım kaldı Play Off'lara, hepsine en çokta ERZURUMSPOR'a başarılar.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Orduspor tahmin ettiğim gibi kazandı ve kritik bir galibiyetle ilk devreyi kapattı. Kartalspor deplasmanda 2. galibiyetini aldı. Karşıyaka karşısında aldığı galibiyet gerçekten çok önemliydi. Eskişehirspor' da Engin Öztonga oynamadığı ya da yedek çıktığı sürece işler düzelmeyecektir. Malatyaspor ise ezeli rakibi Elazığspor karşısında süper staraı Taner' in hat trickiyle 3-2 kazanmayı bildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Orduspor tahmin ettiğim gibi kazandı ve kritik bir galibiyetle ilk devreyi kapattı. Kartalspor deplasmanda 2. galibiyetini aldı. Karşıyaka karşısında aldığı galibiyet gerçekten çok önemliydi. Eskişehirspor' da Engin Öztonga oynamadığı ya da yedek çıktığı sürece işler düzelmeyecektir. Malatyaspor ise ezeli rakibi Elazığspor karşısında süper staraı Taner' in hat trickiyle 3-2 kazanmayı bildi.
    Abi zaten Engin Öztonga 2-3 haftadır 11'de başlıyor ama yine işler düzelmiyor. Şimdi bunula ilgli bazı haberler sunacağım.:

"Operasyonsa operasyon..."

Boluspor maçının ardından gergin olduğu gözlerden kaçmayan Teknik Direktörümüz Metin Diyadin şöyle konuştu:

“Maçın teknik yorumu yok.Böyle mağlubiyetlere alıştık biz.Ama ben çözümünü biliyorum.Dört haftadır devre arasının gelmesini bekliyordum.Yönetimimizle bu konu hakkında görüşeceğim gereken neyse yapılacak.Uyulursa olacak yoksa olmayacak.Operasyonsa operasyon yapılacak.Herşeyin farkındayım.Kendi tespitlerim doğrultusunda üzerimize düşeni yapacağız.Eskişehirspor’un hedefinde sapma yoktur.Buradan arzu ettiğimiz üç puanı alamadık ama zirveden uzaklaşmış değiliz.Biz 30 puandayız üstümüzdekiler 31 puanda .25 yıldır bu işin içerisindeyim,neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.Sezon sonunda istediğimizi alacağız,bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kaynak: eses.org.tr

Diyadin’e tam destek var

Teknik direktörümüz Metin Diyadin ile uzun vadeli çalışmak istiyoruz. Bize verdiği rapor ve istekleri doğrultusunda gereken neyse yapılacak. Kendisi ile yarın (bugün) bir kez daha görüşeceğiz. Yapılması gereken neyse yapacağız. Devre arası tatili en iyi şekilde değerlendirip transferi bitirmiş bir şekilde takımı kampa göndereceğiz" dedi.

Transfer bütçesinde sınır yok

Almak istediğimiz futbolcuların listesi elimizde. Hocamızın raporu doğrultusunda mantıklı ve doğru isimleri transfer edeceğiz. Transfer bütçemizde sınır yok. Yarın (bugün) yapacağımız yönetim kurulu toplantısında tüm gelişmeleri değerlendireceğiz. Kamp başlamadan transferi bitirmek istiyoruz. Sürpriz oyuncular alınabilir. Bu yüzden şimdiden isim vermek yanlış olur".

Şimdi de Gökhan Çalışal
    Eskişehirspor yönetimi transferleri sessiz sedasız bitiriyor. Şimdi’de Boluspor’un sol kanat elemanı Gökhan Çalışal gündemde. Eskişehirspor yönetimi ara transfer dönemini beklemeden şimdiden transferleri bitirmeyi tercih ediyor. Takımın kampa yeni takviyelerle gitmesini hedefleyen Eskişehirspor yönetimi daha önce temasta bulunduğu Emre Toraman ve Serdar Samatyalı’dan sonra şimdi de Boluspor’un sol kanat elemanı Gökhan Çalışıl ile görüştü. Boluspor’un 1980 doğumlu sol kanat elemanı Gökhan ile yapılan görüşmelerin büyük ölçüde bittiği öğrenilirken Boluspor teknik direktörü Serhat Güller Eskişehirspor’la görüştüğü için Pazar günkü maçta forma vermedi. Maçtan sonra gazetemiz muhabiri Erkan Midilli’ye özel açıklama yapan Eskişehirli teknik adam Serhat Güller " Eskişehirspor’la görüşmelerde bulunduğu için kadroya almadım. Kendisi kaliteli ve yetenekli bir oyuncu. Eskişehirspor’a çok faydalı olur. Zaten lig futbolcusu. Deneyimi yüksek. Eskişehirspor’a güç katar."dedi.

Kaynak: Eskişehir İstikbal Gazetesi

Es-Es’in listesinde Can Arat var
    Eskişehirspor yönetimi, 1 Ocak 2008 tarihinde başlayıp 31 Ocak 2008 tarihinde bitecek olan ara transferi en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Sızan haberlere göre Fenerbahçe'den, Can Arat, İlhan Parlak ve Kemal gibi isimler istendi. Eskişehirspor futbol takımı ara transferde kadrosuna ikinci yarıda başarıya katkı sağlayacak, uyumu bozmayacak üç isim almak için çalışmalarını hızlandırdı. Edinilen bilgilere göre bu isimlerin başında Fenerbahçe'den Can Arat geliyor. Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan İlhan Parlak ve Kemal gibi isimlerde kiralıklar listesine alınırsa Eskişehirspor tekrar devreye gidecek. Bu isimler içerisinde gelebilecek isimlerin başında gelen Can, Fenerbahçe alt yapısından yetişti. 23 yaşındaki defans ve orta saha oyuncusu, Karşıyaka ve Sivasspor takımlarında kiralık olarak geçen sezonlarda forma giymişti. Fenerbahçe teknik direktörü Zico uygun bulursa yetenekli futbolcu bu defa Eskişehirspor'a kiralanacak. Can Aratı'ın yanı sıra Serdar Samatyalı'da listede yer alıyor. Alternatif isimlerle yola çıkan Eskişehirspor yönetimi ve teknik kadrosu gidecek isimleri ise gelecek isimlere göre belirleyecek. Sızan haberlere göre, İshak, Mehmet Akif gibi futbolcularda gönderilecek isimlerin arasında.

Kaynak:Eskişehir Sakarya Gazetesi

Bu iki gazeteninde yönetimde adamları var o yüzden sallama haber yazacaklarını düşünmüyorum ama İlhan ve Can zor gibi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2 haber daha.!!

CENK’E 3 ALTERNATİF VAR

Eskişehirspor yönetimi kaleci Cenk’e alternatif arıyor.
    Ramazan, Oğuz Dağlaroğlu ve Metin Aktaş gündemde.
    Eskişehirspor’un Sakaryaspor’dan transfer ettiği tecrübeli file bekçisi Cenk’i, genç file bekçisi Sinan’ın fazla zorlayamamasının yanı sıra hatalı gollerine Bolu maçında da devam etmesi yönetimin alternatif aramasını gündeme getirdi.
    Kaleci Cenk’i zorlayacak, rekabet ortamına sokacak ve performansını arttıracak tecrübeli bir kaleci almaya karar veren Eskişehirspor yönetimi Ankaraspor’un kalecisi Ramazan, Rizespor’un file bekçisi Metin Aktaş ile eski Fenerbahçeli ve şuan Gaziantep’te forma giyen Oğuz Dağlaroğlu ile görüşüyor.
    Üç kaleci ile görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken, her üç kalecinin de Cenk’i zorlayacak tecrübeye sahip olduğu ve iyi oldukları belirtildi.

Operasyonun‘rotası’ çizildi

Eskişehirspor’da operasyonun rotası çizildi. Teknik direktör Metin Diyadin yapılacak transfere göre gidecek futbolcuları belirleyecek.
    Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin’in Bolu maçından sonra gergin bir havada yaptığı açıklamada kadroda operasyon yapılacağını açıklamıştı. Görüştüğümüz teknik direktör Metin Diyadin " Başkanla görüşüyorum. Kesin bir isim yok. Ama bir kaç isim kesin gidecek. Alınacak futbolculara göre de belirlenebilir" derken topun ağzında yer alan futbolcuların isimlerini açıklamadan kaçındı. Gazetemizin yönetime yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre Diyadin’in gözden çıkarttığı futbolcuların başında Ersin ile İshak’ın geldiği öğrenildi. İshak’ın kendisinin de gitmek istediği belirtiliyor. Bu arada orta saha elemanlarından M.Akif veya Birol’ dan birisinin yanı sıra stoperlerden birisinin de gönderileceği ileri sürülürken, bunlara yeni isimlerin katılabileceği belirtildi.
    Eskişehirspor’da transferlere göre rotası çizilecek olan operasyonun Antalya kampı öncesinde bitirilmesi de gündemde.

Kaynak: Eskişehir İstikbal Gazetesi

Defans elemanı bana göre Tufan'dır. Mehmet Akif'e bizim yönetim nasıl 1.5 milyon $ istemiş anlamıyorum. Her maç hata her maç hata.
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 19.Aralık.2007 at 12:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Eskişehirspor' un listesinde İBB' li kaleci Mehmet Ali Tunç da var. O da takımda Sergen olduğu sürece işler zor. Eğer yürekli hakemler olsa Sergen her hafta oyundan atılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eskişehirspor' un listesinde İBB' li kaleci Mehmet Ali Tunç da var. O da takımda Sergen olduğu sürece işler zor. Eğer yürekli hakemler olsa Sergen her hafta oyundan atılır.
    Abi Sergen'in üstüne oynuyor diğer takımlarda hep Mehmet Ali'yi geçen sezonda istemiştik ama alamamıştık. İyi kaleci umarım gelir.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Orduspor'da transfer çalışmaları

TFF 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un Basın Sözcüsü Erkan Şahin, ''Teknik heyetin raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulan mevkiye transfer yapmayı düşünüyoruz'' dedi.
    Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında kadrolarını güçlendirmek istediklerini söyledi.

Sezon başında hedeflerinin Süper Lig olduğunu söylediklerini belirten Şahin, ''Bu doğrultuda transfer çalışmalarımız olacaktır. Ancak şu anda teknik heyet rapor hazırlıyor. Teknik heyetin hazırladığı bu rapor bugün yarın elimize geçecektir. Ondan sonra teknik heyetin raporları doğrultusunda ihtiyaç duyulan mevkiye transfer yapmayı düşünüyoruz'' dedi.

Özellikle forvet hattında sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Şahin, ''Biz özellikle bu mevkiye transfer yapmayı planlıyoruz. İnanıyoruz ki teknik heyet de buraya futbolcu isteyecektir'' diye konuştu.

Şahin, Orduspor'un hedefinin hiç değişmediğini de belirterek, ''Camia olarak biz Süper Lig'e çıkmaya kilitlendik. Bunun için de hiçbir masraftan kaçınmayacağımızın bilinmesini isteriz'' dedi.

20.12.2007

Kaynak : AA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Alkol aldılar, camdan girdiler!

Boluspor'da üç futbolcu gece alkol aldıktan sonra, kaldıkları kulüp binasına, kapının kapalı olması nedeniyle, pencere camını kırarak girdi.

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Bolusporlu üç futbolcu kent merkezinde bulunan bir restorantta gecenin ilerleyen saatlerine kadar alkol aldı. Gökhan Çalışal, Gökhan Kolomaç ve Ali Şenkandil isimli futbolcular kaldıkları kulübe gittiler. Kulübün kapısının kapalı olduğunu gören futbolcular kimseye görünmeden ve sessiz bir şekilde içeriye girmek istediler. Bunu başaramayan futbolcular çareyi kulüp binasının pencere camını kırarak içeriye girmekte buldu.

Camı kırarak içeriye giren üç futbolcu kulüp görevlileri tarafından yakalandı. Alkollü oldukları tespit edilen futbolcuların davranışı Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı'ya bildirildi. Başkan Çarıkçı olayı duyduktan sonra durumu Boluspor yöneticilerine anlattı ve Boluspor yönetimi alkol alan futbolcuları kadro dışı bıraktı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Karaçayır'da yapılan antrenman esnasında teknik direktör ile kavga eden Fikret Karadeniz ve antrenmanda yeterli performans gösteremeyen Ergin Yücetaş Boluspor yönetimi tarafından kadro dışı bırakıldı. Ara transfer döneminde bu oyuncuların kendilerine takım bulmaları istendi.
    Last edited by Emurafu : 22.Aralık.2007 at 01:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 6 / 23 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri