Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 69 arası toplam 69 sonuç

Konu: TSL 16. Hafta | Galatasaray-Sivasspor (Sami Yen'de zirve savaşı)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Tabelada Galatasaray 2-0 Sivasspor yazar...

Nonda güzel transfer kim almışsa çok iyi yapmış ..
    Nondayı biz Konelerle Ugrasırken size önermişler..Tabi istememişler..

Nonda bıu takımda artık banko oynar onu takımdan kesmek..Büyük hata olur.3kişi ayagından top alamıyor ceza sahası içine atılan her topu kontrol ediyor topu saklıyor arkadan birisi bindirme yapıyor ona pas atıyor..Adam her maçda takımın en iyisi..Fenerbahce macında bile takımın en iyi nonda idi...Nondanın yanında Söyle saviola tibi biri olsa..Aslında necati-Nonda ikilisi şimdi ne süper olurdu..

Artık bu takımda Karan-Nonda ikilisi olması sart..

Fırat uguru gördünmü..Hayrettine sürekli bacak arası yaptı

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

bazıları demiş taraftar arda turanı yuhaladı diyekesinlikle hayırben mactaydım eski acıkta ve biz ardayı degil feldkampı yuhaladık+ olarakta arda cıkarken ona tezahurat yaptıkARDA TURAN OLEYYYYY kral hakan sukur senı cekemeyen butun i..lerin suratına tukur mactaki o atmosferi yaşamanızı isterdimgol oldu 3 sıra aşağı ındım tam yukarı cıktım tekrar ıkıncı gol geldi gene bi 3-4 sıra asagı ındım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arda el öptü cezadan yırttı

Sivas maçında oyundan alınınca Kalli'ye hareket yapan genç yıldız Servet'in elini öptü, affedildi.

Arda affedildi

Sahada içinde kapıştığı Servet'in elini soyunma odasında öpen genç yıldız, bu hareketiyle kurtuldu.

KALLİ: KIZMADIM

Sivasspor maçında Servet Çetin ile tartışan ve oyundan alındıktan sonra Feldkamp'a el kol hareketleri yapan Arda Turan'a sarı-kırmızılı yönetim ceza vermeyecek. Kalli karşılaşma sonrası, Arda ilgili, "Gençliğine veriyorum, ona kızgın değilim" diyerek onu affettiğini açıklamıştı.

ÖZÜR DE DİLEDİ

Arda, Alman teknik direktörden sonra sahada kapıştığı Servet'in de gönlünü aldı. Soyunma odasında hatalı olduğunu belirterek Servet'ten özür dileyen ve elini öpen genç futbolcu bu hareketiyle ceza almaktan kurtuldu. Yönetim sadece disiplinsiz davrandığı için Arda'yı uyaracak.

sahada olan sahada kalir , futbolun temel konusudur bu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Uzatmaya gerek yok..Aynısı fenerbahcede oldu
    Bu fanatik gazetesi varya...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fanatik, Fotomaç okumayın diyorum, inadına okuyorsunuz
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arda orta yapamıyor

G.Sarayımız'ın Sivasspor’u yenip yeniden liderliğe yükseldiği maçta Servet ile kavga eden Arda, istatistiklere göre orta yapmayı bilmiyor. Kötü körner kullandığı için Servet’ten fırça yiyen ve oyundan alınınca da Kalli’ye sitem eden Arda, yüzde 17’lik isabetli orta oranına sahip. Genç oyuncu, 62 ortada 11 isabet sağlarken bunların hiçbirinde gol attıramadı. 39 kornerin 1’inde (V.Manisa-H.Şükür) gol attıran Arda, böylece kötü bir performans çizdi.

F.Bahçe ve Sivas maçlarında korner ve ortalarıyla adeta kalecilere antrenman veren Arda, diğer 2 asistini 18 içi ve dışından paslarıyla yaptı. İlk hafta Rize maçında H.Şükür’e kale sahasının sol köşesinden pas veren Arda, Belediye maçında da Ümit’i altıpasın içine kaçırmıştı.

Kaynak: Vatan

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Arda AMC, bir şekilde AMR de oynayabilir belki ama AML oynayamaz.
    Bu 50 kere tartışıldı ve işte kanıtı..

Tuncay gibi solda boş boş bindiriyor ama sonuç yok, ne zaman içeri dikine kat etse o zaman inanılmaz tehlikeli oluyor.Lincoln'e o kadar para vereceğine önce Arda'yı denemeliydi orada Galatasaray..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lincoln'de sürekli ön direğe top atıyor, onun da pek başarılı olduğu söylenemez..

Acilen bu duran top olayına bir çözüm bulunması lazım, ön direk olayı devam edecekse hiç olmadı Song yada Servet ön direğe hareketlensin.. Kontra yemeyiz belki..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri