YENİ SEZON TRANSFERLERİ VE OLUŞAN KADRO

ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.ÖN ELEME TURU 1.MAÇI

<Basın Açıklaması>
Karşı takımı fazla tanıdıgımızı söyleyemem ilk yarıda birden 2-0 yenik duruma düşünce şok olduk ancak ilerleyen dakikalarda
tecrubeli oyuncularımızın oyuna agırlıgını koyması bize macı kazandırdı bu turu geçecegimize ve daha iyi olacagımıza inanıyorum...
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.ÖN ELEME TURU 2.MAÇI

<Basın Açıklaması>
Maç başladıktan sonra ilk 5 dakikada cok güzel 2 gol bulduk tam rahatlamış havasına girerken 20.dakikada yaptıgımız bariz
bir hatadan dolayı topu filelerimizde gördük ancak tekrar toplarlanıp macı farklı kazanmasını bildik artık devler ligine
girmeye tek bir engel kaldı oda lens...onlarıda eleyip gruplara kalmak istiyoruz...
SÜPER LİG 1.HAFTA

<Basın Açıklaması>
Süper Ligin bu sezon ki ilk karşılaşması güzel bir oyunla guclu rakibimiz karşısında 3 puanla tanıştık mutluyuz önümüzde
cok onemli bir eleme macı var onuda kazanıp işi seriye bağlamak istiyoruz umarım güzel bir sezon geçiririz tüm takımlara başarılar...
SÜPER LİG 2.HAFTA

<Basın Açıklaması>
Bugün yedek agırlıklı bir kadroyla sahaya cıktık ve iyi oynadıgımızı soyleyemem ama herşeye ragmen kazanmak güzel
yedek oyuncuların performansları fena değil ancak biraz daha çalışmaları lazım cunku onumuzde ki periyot cok maç var kendimizi buna göre ayarlamamız gerek...
SÜPER LİG 3.HAFTA

<Basın Açıklaması>
Avrupa macı yorgunu olarak cıktık bu maca kayseri bu avantajı iyi kullanmasını bildi cok bastırdılar biraz şans birazda
yetenek ile gol yemeden ilk yarıyı kapattık ikinci yarı biraz daha toparlandık yusufun oyuna girmesiyle ofansif gucumuz
arttı ve yusufta kalitesini konusturarak bir gol bir asistle takımımıza 3 puanı getirdi başta yusuf olmak üzere oyuncularımı tebrik ediyorum...
SÜPER LİG 4.HAFTA

<Basın Açıklaması>
Bugün yenilgiyi haketmediğimizi düşünüyorum ama ne idüğü belirsiz bir golle mağlup olduk uçan kuşlar bile ofsaytı gördü
ama yardımcı hakem göremedi saygı duyuyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz...
SÜPER LİG 4.HAFTA PUAN TABLOSU

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖN ELEME TURU 1.MAÇI

<Basın Açıklaması>
İşimizi cok zora koyduk burada kazanmak zorundaydık ancak bunu başaramadık ancak ümidimizi kesmedik gruplara çıkan taraf biz olacağız buna inanıyorum...
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖN ELEME TURU 2.MAÇI

<Basın Açıklaması>
Bugün fransa'da kulüp tarihinin en büyük başarılarından birine imza attığımıza inanıyorum çok mutluyuz şampiyonlar ligine
girdiğimiz için orada hem Türkiye'yi hemde Bursaspor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz oyuncularımı tebrik ediyorum...
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP TABLOSU