Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: Galatasaray - A.Wien | UEFA Kupası H Grubu 4.Maç

Default Galatasaray - A.Wien | UEFA Kupası H Grubu 4.Maç

UEFA Kupası H Grubu 4.Maç

Galatasaray - A.Wien

Tarih: 19 Aralık 2oo7
    Saat: 21:45
    Stad: Ali Sami Yen

Bence Galatasaray'ın çıkıp çıkamayacağını bu maç değil Panionios-Bordeaux maçının skoru belirlicek...

Mutlak galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

hangi kanal veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Panionios-Bordeaux maçı aynı saatte mi?

NTV galiba dış saha maçlarını veriyordu... Bu maç Ali Sami Yen'de... Emrah gelsin birlir o..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Evet geldim..

Galatasaray-Wien maçısmart veriyor..

Şifresiz izlemek isteyenler; Hodbirtde Direct8 kanalını bulsun orası sifresiz veriyor

Panionios-Bordeaux maçı:Bu maç Saat 21:45 de E2 canlı veriyor...

Arkadaslar buyrun maçları hangi kanallar veriyor üstelik Frekanslarıda var

http://liveonsat.com/daily.php?start...&end_yyyy=2007

Ben galatasaray macını Direct8 de izleyecem..E2 dende Diger macı takip edicem

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Insallah kazaniriz ve Pananios yenilir! Maci NTV vermiyecek diye biliyorum PREMIERE olan bakabilcek!! ve tabiki D-SMART olanlar (sanirim)

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

D-Smart yayinlayacak maci

Bu maci aliriz,cok eminim.Ama Bordeaux mutlaka puan almali Panianostan...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

PREMIERE olan da izliyebiliyor ben Premiereden izliyecem!

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Panionios Panatinaikos u yenmiş moralli gidecekler ve Bordeaux da çıkmanın verdği rahatlıkla önemsemezse macı işimiz zor İnşallah hersey yolunda gider...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

3 olur, 5 olur ama diğer maç ne olur Allah bilir.. Bordeaux'a güvenmek istiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Galatasaray kazanacaktır bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray zorlanmadan kazanırda turu geçer mi belli olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

uA dan Fransızca bilen Arkadaslar Bordeuax forumlarının gezmişler kısaca özetledikleri sunlar...

Bordeaux forumuna baktim, az Fransizca var bende. Bordeax taraftarlariyla bir Panionios’lu muhabbet etmisler. Bordeaux’lular B takimiyla gelecegiz, ama gencler kendini TD Blanc’a gostermek icin caba gostereceklerdir falan demis. Tahmin ettigimiz gibi yedek bir kadroyla gidecek...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kazanırız ama çıkar mıyız bilemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıkcası ben hiç umutlu değilim. Panionios, Bordeaux'u yenip çıkacaktır... Kaderimizi başkalarının eline bırakmayacaktık!
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Galatasaray A.Wien'i çok rahat yenecektir,ancak İşimiz Yunanlılarla Fransızların eline kaldıysa bu iş zaten en başından belli malesef.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Galatasaray kazansa bile çıkamama ihtimli vardı dimi yanlış hatırlamıyorum??? Eğer Galatasaray kazanırsa Bordonun yenmesimi lazım çıkmak için ? Yahu Emrah bana bi durumu özetlesene
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

G.Saray kazanacaktır. Çünkü rakibin iddiası yok, maç İstanbul'da ve G.Sarayımız kazanmak zorunda, kazanacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gs kazanaır ama yeterli olmaz kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Galatasaray kazansa bile çıkamama ihtimli vardı dimi yanlış hatırlamıyorum??? Eğer Galatasaray kazanırsa Bordonun yenmesimi lazım çıkmak için ? Yahu Emrah bana bi durumu özetlesene
    Bordeaux yensin
    Beraberlikte bile cıkıyoruz...

Durumu özetlemeye gerek yok..Biz nasıl olsa cıktıkİnanıyorum..Genelde medayada bu takımlar yenilir dedikleri zaman hep tersi cıkar..İsrail-Rusyal maçını unutmam.Hatta psv-inter maçı.

İtalya-Hollanda ile Yunanistan-Fransa nın bize bakış açısı çok çok farklı politik oluyo epeyce o yüzden daha ilerleyemiyorum ama Bordeaux yenilcek bence... Ama gruplarda işte 3.cü olanmı 2.olanmı ŞL den gelen takımla oynuyo onun hesabını da yapabilir Bordeaux işte işin rengi o zama değişir...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yok fırat bordo liderligi garantiledi malesef..2.olan sampiyonlar liginden gelen takımla oynuyor..

Ardayı yedek takımda oynatmış Kalli..Yarın oynamama ihtimali var..İnsallah böyle bir hata yapmaz..Medya zaten pusuda bekliyor..

Panionios-Bordoaux macı E2 de bumaçı bari kacırmayın

.

©uefa.com 'da maçın ön yorumu aşağıdaki şekilde;

• İki takım 1982/83 UEFA Kupa galipleri kupasında karşılaştılar ve İstanbul 'daki maçı 4-2 A.Wien kazandı. Wien 'deki rövanşı 1-0 kazanan Galatasaray elendi.

• Galatasaray tarihin tekerrür etmemesini ve "Grup H" daki son maçında son 32 'ye kalma şansnı sürdürmeye çalışıyor.

• Türk milli takım Teknik direktörü Fatih Terim bu maçların her 2 sinde de oynadı. (İstanbul 'daki maçta Galatasaray 'ın gollerini Mirsad Sejdić attı.)

• Karl-Heinz Feldkamp yönetimindeki Galatasaray Grup H 'ta ki ilk 2 maçını kaybetti ve son maçında Panionios 'u deplasmanda 3-0 yendi.

• Galatasaray son 32 takım arasına kalabilmesi için A.Wien 'i yenmesi ve Panionios 'un Bordeaux karşısında puan kaybetmesi (yada Panionios yenilirse berabere kalması) gerekiyor.

• Eğer Galatasaray gruptan çıkarsa 3. sırada yeralacak ve diğer 7 grubun birincilerinden biriyle eşleşecek ve ilk maçını İstanbul 'da oynayacak.

• Wien ekibi UEFA Kupasına çok kötü bir başlangıç yaptı ve oynadığı 3 maçtan da puan alamadı. Grupta son sırada olmamaları için Galatarasay 'ı 4 farklı mağlup etmeleri gerekiyor.

• Avusturya ekibi UEFA 'da oynadığı son 8 maçını kaybetti. 2006/07 grup eleme maçlarını da puansız kapamışlardı.

• Wien ekibinde Türk asıllı orta saha oyuncusu Yüksel Sarıyar da forma giyiyor. Yüksel Gençlerbirliği 'nde 1999/00 ve Kocaelispor 'da 2003/04 sezonlarında forma giymişti.

• Yüksel Gençlerbirliği 'nde oynarken Ümit Karan ile takım arkadaşlığı yapmıştı.

• Galatasaray UEFA kupasında Avusturya ekipleriyle 12 kez karşılaştı. % 'ini kazandı, 1 beraberlik aldı ve 6 'sında yenildi. Evinde oynadığı 5 maçt ise 3 galibiyet 2 mağlubuyet aldı.

• Wien 1982/83 'deki Galatasaray maçları dışında Türk takımlarıyla maç yapmadı.

• Galatasaray 'lı Uğur Uçar ve Wien 'li Yüksel Sarıyar sarı kartlar sebebiyle 1 maç oynamama ceza sınırındalar.

• Çeyrek finale yükselmek için 32 takımın katıldığı kura çekimleri İsviçre 'nin Nyon kentinde 21 Aralık TSİ ile 14.00 'te yapılacak.
    Last edited by Emurafu : 19.Aralık.2007 at 00:56

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

stad boş olacak büyük ihtimalle blet fiyatları çok sağlam olmuş
    Eski açık Yeni açık ,Yeni açık alt 55 ytl kapalı 130 ben gidicektim vazgeçtim
    sivas maçında biletlere yüzde 50 indirim yapıldı cuma günü olmasına rağmen stad ful doldu herşey ortada boş tirübünler önünde bir maç izlicez

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    sivas maçında biletlere yüzde 50 indirim yapıldı cuma günü olmasına rağmen stad ful doldu herşey ortada boş tirübünler önünde bir maç izlicez
    Yönetim iste, artik gitmeli Özhan ve adamlari. Yillardir zarar veriyorlar takima ve kulübe. Hangi akil böyle kararlar aliyor anlamadim. Gercekler de ortada. Helsingborg maci ayni durumdu, tribünler bos kaldi. Bu yönetim basa geldikten bu yana cok kötü oldu takim ve kulüp. Onlarca garip ve gereksiz transfer, borc iyice büyüdü, yönetim nedir bilmeyen bir kadro, stat isini yüzlerine bulastirdilar. Ribery gibi bir futbolcunun takimdan kacmasi ve bunun üstüne bide GS tazminat alamamasi gibi bir olay inanilmaz. Yönetim isini bilse ne Ribery giderdi, gitse bile GS hakli cikardi olayda. Biraz adam olsalardi o gün bütün sorumlular istifa ederdi.

Neyse, aslinda yanlis konuda yazdim bunlari ama bu garip yönetim hakkinda düsündüklerimi söylemek istedim. Maca gelince. Biz kolay bir galibiyet aliriz. Ve bence Bordeaux deplasmanda 1 puan alir en azindan. Iyi ve kendisini göstermek isteyen yetenekleri var. Ayrica kadrolarinda Cavenaghi gibi bir golcüleri var. Turu gecemezsek Kalli´nin hatasidir. Simdiye kadar her macta büyük taktik hatalar yapiyor. Farkindasinizdir, GS her mac bir yari iyi, bir yari acayip kötü oynuyor. Kalli ne tür degisiklik yapiyorsa takima mac sirasinda cok büyük ölcüde yansiyor maca. Mac boyunca iyi ve dengeli bir futbol oynayamadik hala. Ya maca cok iyi basliyoruz, Kalli devrede ne yapiyorsa, ikinci yari acayip kötü oluyoruz.(Bordeaux maci) Ya da Kalli garip bir kadro ve taktik sürüyor sahaya ve ancak yarida anliyor hatalarini ve dogru oyuncular giriyor, mac bize dönüyor.(Panionios maci)
    Last edited by Deza : 19.Aralık.2007 at 01:55

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Quote Originally Posted by Deza View Post
    Yönetim iste, artik gitmeli Özhan ve adamlari. Yillardir zarar veriyorlar takima ve kulübe. Hangi akil böyle kararlar aliyor anlamadim. Gercekler de ortada. Helsingborg maci ayni durumdu, tribünler bos kaldi. Bu yönetim basa geldikten bu yana cok kötü oldu takim ve kulüp. Onlarca garip ve gereksiz transfer, borc iyice büyüdü, yönetim nedir bilmeyen bir kadro, stat isini yüzlerine bulastirdilar. Ribery gibi bir futbolcunun takimdan kacmasi ve bunun üstüne bide GS tazminat alamamasi gibi bir olay inanilmaz. Yönetim isini bilse ne Ribery giderdi, gitse bile GS hakli cikardi olayda. Biraz adam olsalardi o gün bütün sorumlular istifa ederdi.

Neyse, aslinda yanlis konuda yazdim bunlari ama bu garip yönetim hakkinda düsündüklerimi söylemek istedim. Maca gelince. Biz kolay bir galibiyet aliriz. Ve bence Bordeaux deplasmanda 1 puan alir en azindan. Iyi ve kendisini göstermek isteyen yetenekleri var. Ayrica Cavenaghi gibi bir golcüleri var. Turu gecemezsek Kalli´nin hatasidir. Simdiye kadar her macta büyük taktik hatalar yapiyor. Farkindasinizdir, GS her mac bir yari iyi, bir yari acayip kötü oynuyor. Kalli ne tür degisiklik yapiyorsa takima mac sirasinda cok büyük ölcüde yansiyor maca.
    ’’TARAFTAR BİZİ YALNIZ BIRAKTI’’
    Taraftarın kendilerini yalnız bıraktığını belirten Polat bundan sonrası için destek istedi ve şunları söyledi: ’’Bu arada taraftarlar bizi yalnız bıraktı. Bizi yanlız bırakmayacak bir taraftar istiyorum. Biz iyi sonuçlar almaya devam ettikçe taraftarlar da yanımıza gelecektir. Liverpool şarkısında olduğu gibi, bizi asla yalnız bırakmasınlar. Takıma sonsuz destek vereceklerdir. Basketbolda da şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturduk. Galatasaray taraftarının her konuda başını dik tutacak günlere adım adım yaklaşıyoruz. Yarınki maçta da Galatasaray taraftarlarını tribünlere bekliyoruz. Biletler de %50 indirimli olacak

Fırsatın varsa maça git emre
    Last edited by Emurafu : 19.Aralık.2007 at 01:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

A.Wien'i yeneceğimizden şüphem yok.Ancak kaderimiz Panionios-Bordeaux maçından çıkacak sonucun elinde.Allah yardımcımız olsun..

E2 veriyormuş Panionios - Bordeaux maçını.Onu izleyebilirim akşam hiç olmassa.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Panionios Wien'i 90+da yenmişti ve çok garip bir mactı :s insan o maca bakınca Bordeaux'tan umudunu kesiyor...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bir fenerli olarak gs nin kazanmasını diliyorumm..

gs kazanacaktır ama...

çıkması zor gözüküyor..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir tarafta Fransa, diğer tarafta Yunanistan. Ve Türkiye. Daha nasıL sonuç bekLenebiLir. Benim hiç ümidim yok.

GaLatasaray bu oyunLara fırsat vermeden kendisi işini haLLedicekti. Ondan sonra sana yüzyıLLardır hep köstek oLmuş insanLardan medet bekLersen bir sonuç eLde edemezsin. Kendi işini kendin haLLediceksin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri