güven bana beşiktaş ta harikalar yaratıyo ayrıca pahalıda değilOriginally Posted by dinaMYt
Ayrıca:
jorginho ST 19 Hiroshima
Chiquinho D/WB L 22 internacional (on loan Bordeaux)
Aureliano torres(kesin duymussunuzdur ama..bilmeyen sagır sultanlar için soyluyom)
gent te bi tane türk uyruklu kaleci var onuda unutmayın..ayrıca herkesin bildigi stekelenburg var kaleci ama ben su ajax taki haartlen die bi adam var bi çok golü var gerçek hayatta ama fm de bulamadım ..sonra Tim Wiese var kaleci(her ne kadar dandik bi gol yemiş olsada juventus macında) tabikki azar karadas var yasin karaça felan sonra
Jaime lozano 26 D/WB,A ML America(MEX) genç olmasada güzel bi oyuncu bide yaşlı ama taş gibi bi oyuncu sölim size ben 32 yaşnda 3,2milyon dolar ama hala çok iş var bu adamda ;
ayrıca ayrıca ayrıca sao paulodan dc alex ve forvet roger'ide unutmayalım ve arkadaşlar cruzeiro ve sao paulonun alt yapısındaki çoğu oyuncu gerçekten çok harika.
Cuauhtémoc Blanco 32 FC mexico uyruklu America(MEX) takımında oynuyo 4 ile 6 arasında 20 lik derecesi var..digerleride forvet için çok guzel dereceler..

Alıntılı Yanıtla