1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: İnönü Yıkılıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default İnönü Yıkılıyor

Beşiktaş Yönetimi, sportif rekabetin yanında tesisleşmede de rakipleriyle boy ölçüşebilmek için harekete geçti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı yenilemesinin ardından, Galatasaray da Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi için temel atınca, siyah - beyazlılar İnönü Stadı'nın modernizasyonu için harekete geçti.
    Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, önümüzdeki günlerde yapacağı basın toplantısında kamuoyuna açıklayacağı projelerin içerisinde yeni stat çalışmalarının olduğu öğrenildi. Demirören'in duyuracağı yeni stat projesinin 45-50 bin seyirci kapasiteli olacağı vurgulandı.

Çeşitli etkinlikler yapılacak
    Öngörünüm ve tarihi eser statüsü nedeniyle Dolmabahçe Sarayı tarafındaki açık tribüne müdahale edemeyen siyah - beyazlıların buna bir ara formül bulduğu öğrenildi. Buna göre deniz tarafındaki tribünün aynen kalacağı ve yeni statın şu anki statın orta sahasından lunapark tarafına doğru yapılacağı öğrenildi.
    İnönü Stadı'nın arkasındaki araziyi almak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerini sürdüren siyah - beyazlı yönetimin, deniz tarafındaki kalan bölümü de konser gibi etkinlikleri için kullanacağı belirtildi. Böylece deniz tarafındaki tribünün yine yeni stat projesi içinde yer alacağı fakat farklı etkinlikler için kullanılacağı vurgulandı.
    Yeni yapılacak İnönü Stadı'nda, VIP locaları, restorantlar, mağazalar ve otopark olacağı öğrenildi. Projenin taslak olarak ellerinde hazır olduğu öğrenilen siyah - beyazlı takımın Başkanı Yıldırım Demirören'in önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağı ifade edildi.

İki kıtadan görülebiliyor

Mimari planları Mimar Vietti Violi, Mimar Şinasi Şahingiray ve Mimar Fazıl Aysu tarafından hazırlanan İnönü Stadı'nda ilk maç 27 Kasım 1947'de oynandı.
    Bu tarihte adı İnönü Stadı iken 1952'de Mithatpaşa Stadyumu'na çevrildi, daha sonra 1973'de tekrar İnönü Stadı oldu.
    1998 yılında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Beşiktaş arasında imzalan sözleşme ile 49 yıllığına siyah - beyazlılara kiralandı ve adı Beşiktaş İnönü Stadı olarak değiştirildi.
    2003-2004 sezonunun tamamlanmasının ardından başlayan zemin indirme projesiyle, saha çevresindeki tartan pist kaldırıldı, stat kapasitesi yüzde 50 artışla 32 bin145'e ulaştı. İnönü Stadı'nın en büyük özelliği, iki kıtadan birden görünen tek stat olmasıdır.

Kaynak:http://www.milliyet.com.tr/2007/12/18/spor/aspo.html

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İnönü stadı yıkılamaz bir kere başlık yanlış.

Yıkım izni yok her ne olursa olsun tarihi eser ve asla yıkılması yasak.

Söyledikleri şekilde üzerinde oynama yapmak da o kadar kolay bir iş değil.

Açıkcası ben bu haliyle memnunum.50 bin kişilik olunca ne olacak ya.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    İnönü stadı yıkılamaz bir kere başlık yanlış.

Yıkım izni yok her ne olursa olsun tarihi eser ve asla yıkılması yasak.
    Valla Milliyet de böyle yazıyordu

Stad Murat ın dediği gibi yıkılmaz... Kapasite konusuna gelince büyük olmduğu kadar doldurmasıda başarı... Yeri inanılmaz süper bir yerde zaten 2kıtadan da görülüyor olması gösteriyor.. Yeter 32000 fazlasına gerenk yok ...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ben memnunum yaa..Böyle kalsın daha iyi!Zaten Demirören beceremez,iyice batırır rezil oluruz...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ya şuan şekli durumu , herşeyiyle çok iyi bi stad , zaten bizim yönetimin beceremeyeciğinden eminim bu projeyi

Nesil
    2006

Belli bir süreyi aşan yapıların yıkılması yasak. Yani 100 yıllık bir tuğla parçasını bile tarihi eser sayabiliyor. Yıkılması an meselesi olan Moda'da ki duvar bile yıkılamıyor. Konuya gelirsek yıkılmadanda yapılabilinir. Tek yapmak gereken stadın kale arkalarını kalelere yaklaştırmak bana göre bu İnönü stadını daha güzel hale getirebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tarihi eser statüsü gören yer zaten yıkılmayacakmış ki;

Öngörünüm ve tarihi eser statüsü nedeniyle Dolmabahçe Sarayı tarafındaki açık tribüne müdahale edemeyen siyah - beyazlıların buna bir ara formül bulduğu öğrenildi. Buna göre deniz tarafındaki tribünün aynen kalacağı ve yeni statın şu anki statın orta sahasından lunapark tarafına doğru yapılacağı öğrenildi.
    Ama açıkcası bence pek gerek yok. İnönü stadı fena bir stad değil. Yıkmadan, bir kat daha çıkılabilir, ya da modernize çalışmaları yapılabilir.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Açıkcası ben modernleştirme çalışmaları yapılmasını ve kapasite attırmasını isterim.Gösteriş önemli biraz benim içinAma bundan daha önemlisi var!Stadımızın adının;

''Beşiktaş Şeref Stadı'' olarak değiştirilmesini isterim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İnönü kapasitesi düşük...Ama çok iyi stadyum..Bosuna masraf olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

aslında bencede kale arkaları sahaya biraz daha yaklışırsa yeterli olacaktır sanmıyorum ki develt o stadın yıkılmaısna izin versin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öyle bir yere muhteşem bir stad yakışır inş. ellerine yüzlerine bulaştırmazlar

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Stad yıkılmaz diye bir kaide yok yalnız deniz tarafındaki kale arkası tribünün yıkılmasına müsaade edilmiyor ozamanda hiçbirşeye yaramaz. Sanki kapasiteler az geliyor insanlar dışarlarda kalıyorda stadı büyütmek düşünüyorlar hey Allahım ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Kapasite 50-55 bin olacaksa neyse ben razıyım düzgün birşey yapsınlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yıkmasınlar. Daha sonra ellerine yüzlerine bulaştırırlar Allah bilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence önce daha çok seyircinin gelmesi için adam gibi bir kadro oluştursunlar sonra bu tür işlerle uğraşsınlar.Tüm sorunlar bitmişti bi stadın kapasite sorunu kalmıştı zaten..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Stad yaptırmaya niye karşısınız ki ben onu anlamadım. Sonuçta bir Wembley, bir Nou Camp gibi stadlar olmasın hadi onu geçtim, İngiltere'de ki üçüncü ligdeki takımların stadları bile bizim ülkemizdeki Süper Lig takımlarından daha kaliteli. Umarım bizdede stadlar güzelleşir. İnönü'nün kale arkaları stada uzak, yakınlaştırılması gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Stad yaptırmaya niye karşısınız ki ben onu anlamadım. Sonuçta bir Wembley, bir Nou Camp gibi stadlar olmasın hadi onu geçtim, İngiltere'de ki üçüncü ligdeki takımların stadları bile bizim ülkemizdeki Süper Lig takımlarından daha kaliteli. Umarım bizdede stadlar güzelleşir. İnönü'nün kale arkaları stada uzak, yakınlaştırılması gerek.

Katılıyorum. Sonsuza dek bu haliyle kalacak degil ya büyümesi güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Halledilecek o kadar sorun varken ve takım borç batağındayken haliyle insan pek sıcak bakamıyor şu stad işine.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Bugün Milliyet'in taktik ekinde okudum bir yorumcu demiş ismini hatırlamıyorum. Yorum bu:

Yıldırım Demirören babasının şirketini yönetseydi acaba kaçıncı gün kovulurdu?

Bu bunu bu kadar iyi anlatıyor ki, takımı önce iyi takviyeler yapılsın borca girilecekse gelir bulunduktan sonra tabii ki girilsin ama Beşiktaş'a bir 50bin kişilik stad lazım. Bütün stadın üstü kapatılmalı. Kale arkaları stada yaklaştırılması şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük stad arıyorlarsa Atatürk Olimpiyat Stadı var orada oynansın.

İnönü Stadına dokunmasınlar o stad bir ekol'dür.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Karşı olan yoktur ama dolmayacagını bile bile neden böyle bir yükün altına giriyorlar mantıksız olan o Türkiye şartlarında İnönü Beşiktaş için gayet yeterli bir stad bence. Bu stadla ilgili bir çalışma yapmak gereksiz olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stad'ın her zaman dolması gerekmiyor,yapılsın bişeyler güzel olur..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Daha önce söyledim ama şu an böyle bir yükün altına girmeye hiç gerek yok.Hem stadın atmosferi bozulacak hem de şu anda Süper Lig standartlarının üstünde bir stad zaten İnönü,Avrupa'da ciddi başarılar peşinde koşmuyorken bu kadar uğraşa gerek yok.Hem bunun takıma yansıması var bilmem ne var,maddi yükü var kulübe.Zaten 50-55 bin kişilik stad her zaman dolmaz bizim diye tahmin ediyorum.Şu an yeterli seviye de doluyor zaten.Bence şu an erken,5-6 sene sonra tekrar gündeme gelsin.Her şeyimiz tam takırmış gibi bir de stadyumla falan uğraşmayalım.Ayrıca evet,kıyamıyorum İnönü'ye..Ne olursa olsun o stad bozulmasın yaa...

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post

Batuhan iyi diyosunda bak Galatasaray kaç senedir uğraşıyor ne çileler çektiler... Taraftarı dağa gitmekl zorunda kaldı kışta kıyamette İnönü Stadı her yöüyle 4/4 lük bir konumda.. Bizde isteriz Wembley, Nou Camp olmasa da 50-55 kişil daha lüks bir stad ama Yönetim beceremez diye düşünüyorum... Stad yıkılcak vs. sonra gereken hızda ilerlemicek inşaat prüzler vs. uğraş babam dur... Stadın yıkılmasına daha iyisi için karşı değiliz elbette ama aklıma gelen bu nedenlerde dolayı insan istemiyor... Ayrıca stad akustiği süper yıkmayalım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence bu hali gayet güzel kapasitesi düşükmüş yüksekmiş farketmez taraftarımız her türlü maçı koparıyor ha 50,000 olmuş ha böyle kalmış

Mesaj Yetkileri