1 ile 30 arası toplam 136 sonuç

Konu: The King of Forest

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Lige Colchester maçı ile başlıyoruz. Bu bizim Championship maceramızdaki ilk maç tüm camia maça kenetlendik...

Maalesef bu maçta gösterdi ki geçen sezon kullandığım taktik rakiplerimiz tarafından çözülmüş...

Kendi sahamızdaki ilk maça yeni bir taktik anlayışla çıkıyorduk ve tek hedef galibiyetti...

Yeni oyun anlayışımız faydalı olmuştu takıma. Ufak tefek aksaklıkları çözesem bu taktikle yola devam edebilirim.

Ligde 3. haftaya geldiğimizde rakip Wigan dı ve onlar bizden çok daha tecrübeliydiler

Lig kupası ilk turunda zayıf rakibimiz Trenmere ye şans tanımadık...

Ligde 4. haftaya gelmiştik ama hala takım sistemimize alışamadı artık kazanmaya başlamalıydık

Gillingham deplasmanında ilk deplasman puanımızı aldık zaten başa baş giden bir maçtı ve puanlar paylaşıldı bu duruma en çok sevinen maçı izleyenlerdi sahada 6 gole tanıklık ettiler

Lİgde güçlü Crystall Palace karşısında beraberlikle yetindik maalesef...

Maç sonu oyuncularımı bir güzel fırçaladım size o kadar emek verdim her biriniz en az rakip takımlardaki futbolcular kadar yıldızsınız Yazıklar olsun size! dedim

Onlarda bu gazla League Cup 2. turda Güçlü rakibimiz Premier L. temsilcisi Charlton'a patladılar...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligde Bristol karşısındaydık ve kupanın moraliyle kazanmak istiyorduk ve öyle de oldu

Bu maçı kazanırken perdeyi açan Calderon ilk golde ona güvenmekte ne kadar haklı olduğumu ispatladı. 11 Numaralı oyuncu bulunduğ yerden şutu çekiyor...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Deplasmanda çıktığımız maçtan beraberlikle dönüyoruz

Kendi sahamızda üst sıralardaki Watfordu yenip artık ligden terfi potasına doğru yaklaşmak istiyorduk ki çok güzel haddimizi bildirdiler.
    Last edited by King_Theoden : 19.Aralık.2007 at 03:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri