1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Mehmet Yıldız Artık Galatasarayda

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yarının Sivas Yerel gazetesi Haberi...

FUTBOL / MEHMET YILDIZ GALATASARAY YOLCUSU
    SPOR SERVİSİ - 19.12.2007

Sivasspor’un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız Galatasaray yolcusu
    Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, golcü futbolcunun transferi ile ilgili kesin kararını açıkladı ve “Galatasaray ile ön anlaşma yapıldı. Gençlerbirliği maçının ardından masaya oturacağız ve transferde sonuçlanmış olacak” dedi
    Galatasaray’ın Mehmet Yıldız’ı uzun zamandan beri istediğini ve ilk yarının sonucunu beklediklerini dile getiren Uygun “Galatasaray sporcumuzu istedi, bizim için ligin ilk yarısının sonuçlanması ve durumumuzun netlik kazanması gerekiyordu, Galatasaray maçının ardından bu teklif yeniden gündeme geldi. Ön görüşmeler yapıldı. Sporcumuzda Galatasaray’da oynamak istiyor” dedi

İMZA GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ ARDINDAN

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gençlerbirliği maçının ardından Mehmet Yıldız’ın Galatasaray yöneticileri ile masaya oturacağını ve imzayı atacağını söyledi.
    Uygun, Mehmet Yıldız’a karşılık verilecek para ve sporcu konusunda da açıklama yapmadı

http://www.yeniulke.net/?msec=Spor&s...tbol&isec=3736
    Cengiz Abi ile yarıs yapıyoz:Ben biraz daha arastirim
    Kazık yemeyelimdeKiralık oyuncu veriliyormuş o zaman birsey demem...Gerci bu transferi çok istiyormuyum HAYIR !!!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Cengiz Abi ile yarıs yapıyoz:Ben biraz daha arastirim
    Kazık yemeyelimdeKiralık oyuncu veriliyormuş o zaman birsey demem...Gerci bu transferi çok istiyormuyum HAYIR !!!
    Oyuncu transfer isteğini bilmeden transfer yapacağı takımla nasıl anlaşmak için görüşme yapacak?

Gayyipten mi gelecek haberi?
    Görüşmedim, yok böyle bir şey diyor, yarışı ben kazandım şimdilik
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Oyuncu transfer isteğini bilmeden transfer yapacağı takımla nasıl anlaşmak için görüşme yapacak?

Gayyipten mi gelecek haberi?
    Görüşmedim, yok böyle bir şey diyor, yarışı ben kazandım şimdilik
    Cengiz sen galiba Mehmet'i Fenerbahce'ye istiyorsun...

Neyse, izledigim kadari ile Mehmet ilgi ceken bir oyuncu ancak Galatasaray'in, Besiktas'in veya Fenerbahce'nin forvet rotasyonunun sadece bir parcasinda yer alabilecek bir oyuncu. 26-27 yasinda olmasi ve bu nedenle de egitim konusunda gec kalinmis olunmasi bir dezavantaj (gerci bu konuda bence en az yarari Galatasaray'a verir cunku Galatasaray genc yasta halen egitimden gecen futbolcular uzerine kurulan bir takim). Istanbul'a gidecek Mehmet kariyerinin zirvesinde olacagi ve futbolunu cok fazla gelistirmesinin ihtimali dusuk oldugu icin bence gidecegi hic bir takimda yildiz forvet oyuncusu olmayacaktir.

Simdiye kadar Sivas'da attigi goller de pek aldatmasin acikcasi. 3 buyuklerde topa vuracak bol bol zamani bulamayacaktir. Zaten cok kaliteli olmayan bitirici vuruslari da oldukca cok sac bas yolduracaktir.

Tabii bence.

Mesaj Yetkileri