Originally Posted by
Deza
Yönetim iste, artik gitmeli Özhan ve adamlari. Yillardir zarar veriyorlar takima ve kulübe. Hangi akil böyle kararlar aliyor anlamadim. Gercekler de ortada. Helsingborg maci ayni durumdu, tribünler bos kaldi. Bu yönetim basa geldikten bu yana cok kötü oldu takim ve kulüp. Onlarca garip ve gereksiz transfer, borc iyice büyüdü, yönetim nedir bilmeyen bir kadro, stat isini yüzlerine bulastirdilar. Ribery gibi bir futbolcunun takimdan kacmasi ve bunun üstüne bide GS tazminat alamamasi gibi bir olay inanilmaz. Yönetim isini bilse ne Ribery giderdi, gitse bile GS hakli cikardi olayda. Biraz adam olsalardi o gün bütün sorumlular istifa ederdi.
Neyse, aslinda yanlis konuda yazdim bunlari ama bu garip yönetim hakkinda düsündüklerimi söylemek istedim. Maca gelince. Biz kolay bir galibiyet aliriz. Ve bence Bordeaux deplasmanda 1 puan alir en azindan. Iyi ve kendisini göstermek isteyen yetenekleri var. Ayrica Cavenaghi gibi bir golcüleri var. Turu gecemezsek Kalli´nin hatasidir. Simdiye kadar her macta büyük taktik hatalar yapiyor. Farkindasinizdir, GS her mac bir yari iyi, bir yari acayip kötü oynuyor. Kalli ne tür degisiklik yapiyorsa takima mac sirasinda cok büyük ölcüde yansiyor maca.