Originally Posted by
licentia
Cem Sultan'i ole gidip her hafta izleme gibi bi luksum veya firsatim yok okyanusun abur ucunde geciriyorum senemin buyuk bi kismini ama Cem Sultan'i izlemisligim var. Yanliz bu sezon izleme firsati bulamadim o da dogru. Ayrica etrafda herkez PA anlamalri ve SI kriterlerini anlatiyor bu durumu gayet iyi biliyorum burada yeni olsam da SI'in resmi sitesine sik giren ve yazan bir uyeyim. Ben sana sunu soliyim Cem Sultan en az Batuhan Karadeniz kadar gelecek vaad eden ozel bi yetenektir ki onun kendi seviyesindeki gosterdigi ustun performans bunun gostergesidir zaten. Mesela bi Cagri Yarkin'nin PA'si -8 ama Cem Sultan Cagri'dan cok daha yuksek bi potansiyele sahip farkli ozel bi oyuncudur, Emre Colak da ole mesela. Bu tip oyuncular yas veya grup ne olursa olsun kendilerini fark ettirirler mesela Emre Belozoglu'da gencken boleydi ki Cem Sultan'in oyundaki PA'si su anda -9 zaten. Yani Cem Sultan'in potansiyelini ilk basta -9 olarak belirleyen de ben degilim bu arada. Ki ben burada CA'si yukselsin demedim biri 80 olsun yazmis bende eger CA yukselmesi olucaksa 75 den fazla olmamalidir ki bu yaslarda genelde en yuksek CA 75 oluyor mesela Irfan Basaran'in CA'si 75 gibi.