Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?
- Voters
- 92. You may not vote on this poll
-
19.Aralık.2006, 00:43
Öncelikle müthiş bir maçın ardından Beşiktaş’ı deplasmanda devirdiğimiz için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.
Son günlerde benimle ilgili bazı yayın organlarında, bazı kişiler tarafından asılsız haberler yayınlanmaktadır. Bu gazeteciyi hepimiz biliyoruz. Kendisinin bu konuda bir çıkarı olduğunu düşünüyorum, beni gönderip yerime Çağrı Zorkol’un gelmesi için çalışıyor.
Araştırın, Cevat Kelle ile Çağrı Zorkol’un çok yakın arkadaş olduğunu göreceksiniz. Ve Çağrı Zorkol’un Galatasaray menajerliğini ne kadar çok istediğini de hepimiz biliyoruz.
Efendim almış eline bir fotoğraf kanıt diye gösteriyor, ya kim inanır kardeşim sana o fotoğrafla? Ben bizim 10 yaşındaki yeğene söylesem o da böyle düzmece bir foto ayarlar.
Kendi çıkarı için koca bir camiaya çamur atmaya çekinmeyenlerin sözüne itibar etmeyeceğinize eminim. Oyuncularım da bana olan desteklerini Beşiktaş galibiyeti ile gösterdiler. Biz galip geldikçe daha neler uyduracak bu Futbol Fanfinifonu bakalım, gülmek için bu gazeteyi almanızı öneriyorum.
Mesaj Yetkileri