kardeş şuan rapid den film iniyor onun için hemenpaylaşa baktım belki açılır diye ve tutturdumhemenpaylas dan iniyor şuan.teşekkürler...
kardeş şuan rapid den film iniyor onun için hemenpaylaşa baktım belki açılır diye ve tutturdumhemenpaylas dan iniyor şuan.teşekkürler...
yaw arkadaşlar ben bu v2 indirdim attım db nin yedeğinide almadım türkiye liginde 3.cü formalar gözükmüo fb nin gs nin gözüküo bjk ile trabzonun falam gözükmüo illa şimdi oyunu silip tekrardan mı kuracam ben ya offf yardım edin ???????????
ya bu üçüncü formları nasil cikarcam offff yardım edin lütfen
Originally Posted by jacke
Editörü aç formasını açmak istediğin takımı bul takımın özelliklerine gel (preferences) burdan takımın renklerini seçtiğin yere gelceksin (stripes&colurs) şimdi 3. formayı açabilirsin
kolay gelsin...![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda